Lisää päivät

Emerald Cove

Emerald Cove: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Willow Beach: Canyon Kayak Half Day Tour-No Shuttle: Black Canyon Kayak Half Day Tour-No Shuttle

1. Willow Beach: Canyon Kayak Half Day Tour-No Shuttle: Black Canyon Kayak Half Day Tour-No Shuttle

Tutustu Black Canyoniin opastetulla päiväretkellä. Kajakoi Colorado-jokea pitkin ja bongaa villieläimiä matkan varrella. Nauti uskomattomista näkymistä joelle ja ympäröivään maisemaan. Tutustu joen historiaan ja ihaile Emerald Caven upeita kalliomuodostelmia.Hyvästi. Asu Willow Beachiin, AZ:hen henkilökohtaisella/vuokra-autollasi ja valmistaudu tulevaan päivään, kun oppaasi auttavat sinua sovittamaan kajakkeihinne. Meloudu ylävirtaan Black Canyonin kapeisiin kanaviin täysin opastetulla kierroksellasi. Kierrä rantoja nähdessäsi erilaisia villieläimiä, kuten alkuperäisiä Desert Big Horn Sheep -lampaita, kalju kotkia ja kojootteja. Retki sisältää vierailut historiallisella näköalapaikalla, josta avautuvat kunnioitusta herättävät näkymät legendaariselle Colorado-joelle, vierailun Emerald Cave -luolassa ja tutustumisen 100 vuotta vanhaan joen mittausasemaan. Opi joen historiasta ja sen monista käyttötavoista viimeisten 100 vuoden aikana asiantuntevilta oppailtamme, kun he johtavat tätä 4 mailin mittaista melontaretkeä. Nauti ilmaisia välipaloja ja pullotettua vettä ja nauti joesta, kun se avautuu edessäsi. Kierroksen päätteeksi melotaan takaisin lähtöpaikalle Willow Beachille.

Las Vegasista: Emerald Cave Guided Kayaking Tour

2. Las Vegasista: Emerald Cave Guided Kayaking Tour

Vaihda Las Vegasin kirkkaat valot päiväksi ja lähde opastetulle melontaseikkailulle läheiseen Arizonaan. Melo Willow Beachilta mahtavaa Coloradojokea pitkin Emerald Cave -luolaan, joka on tunnettu elinvoimaisen vihreän värisistä vesistään. Aloita nouto valituista hotelleista Las Vegas Stripillä. Matkusta bussilla Arizonaan ja saavu Willow Beachin venesatamaan. Täällä saat sovitettua kajakkisi ja varusteesi, ennen kuin lähdet seikkailuun oppaasi kanssa. Melo Colorado-jokea pohjoiseen samalla, kun oppaasi esittelee villieläimiä ja geologisia piirteitä ympäristössäsi. Ihaile ympäristön karua luonnonkauneutta ja nauti rauhasta ja seesteisyydestä kaukana Stripin kirkkaista valoista ja melusta. Saavu Emerald Cave -luolalle noin kahden mailin matkan päästä ja tutustu luolastoon, jossa on koskematon vihreän värinen vesi. Käy lyhyellä vaelluksella historiallisella paikalla River Gauger's Home, josta on upea valokuvamahdollisuus ja upeat näkymät joen yli. Kun olet pysähtynyt pikaisesti syömään välipaloja ja virvokkeita, palaa takaisin joelle, jonka viileä, virtaava vesi pysyttelee 12 celsiusasteessa (53 celsiusastetta) ympäri vuoden. Kuljeskele takaisin lähtöpaikallesi, ennen kuin lähdet kyytiin takaisin Sin Cityyn.

Las Vegasista: Emerald Cave Kayak Tour

3. Las Vegasista: Emerald Cave Kayak Tour

Kokeile 8 kilometrin pituinen ohjattu melontaretki Colorado-joen upeassa Black Canyonissa. Sinulla on mahdollisuus tarkkailla maakotkia niiden luonnollisessa elinympäristössä ja risteillä hohtavaan Emerald Coveen. Hyödy kuljetuspalvelusta Las Vegasin Mandalay Bay -hotellista ja saavu Willow Beachille. Tapaa oppaasi ja opi kaikki, mitä sinun on tiedettävä valmistautuaksesi tähän upeaan seikkailuun. Meloa ylävirtaan kanjonin jyrkkien, kivisten seinämien läpi. Pidä silmällä havaitaksesi aavikon villieläimiä, kuten sarvilampaita, kojootteja, kalju- ja jopa maakotkia. Kuuntele mielenkiintoisia faktoja mahtavasta Colorado-joesta ja Hooverin padon historiasta. Käy Emerald Cove -lahdella ja selvitä, miksi vesi loistaa kirkkaan vihreänä, ennen kuin pysähdyt tankkaamaan terveellisiä välipaloja, hedelmiä ja vettä.

Las Vegas: Puolenpäivän retki Black Canyoniin ja kajakointia

4. Las Vegas: Puolenpäivän retki Black Canyoniin ja kajakointia

Kun sinut on noudettu Las Vegas Stripillä sijaitsevasta hyväksytystä hotellistasi, voit paeta kaupunkia ja matkustaa mukavalla Mercedes Sprinterillä kajakkiseikkailusi lähtöpaikalle Black Canyoniin. Saavut Willow Beachille ja valmistaudut tulevaan päivään, kun oppaasi auttavat sinua istumaan kajakkeihin. Meloudu ylävirtaan Black Canyonin kapeisiin kanaviin ja tutki rantoja nähdäksesi erilaisia villieläimiä, kuten alkuperäisiä aavikkolampaita, kalju kotkia ja kojootteja. Retkellä käydään historiallisella näköalapaikalla, josta avautuvat kunnioitusta herättävät näkymät legendaariselle Colorado-joelle, käydään Emerald Cave -luolassa ja katsellaan 100 vuotta vanhaa joen mittausasemaa. Opi joen historiasta ja sen monista käyttötavoista viimeisten 100 vuoden aikana asiantuntevilta oppailtamme, kun he johtavat tätä neljän mailin mittaista melontaretkeä. Nauti ilmaisista välipaloista ja pullotetusta vedestä ja nauti joesta, kun se avautuu edessäsi.

Las Vegasista: Emerald Cave Kayak Tour

5. Las Vegasista: Emerald Cave Kayak Tour

Vietä päivä kirkkaan veden ja luonnonmaisemien ympäröimänä tällä Las Vegasista alkavalla opastetulla melontaretkellä. Melo Colorado-jokea pitkin ja näe Emerald Cave. Tämä on loistava retkivaihtoehto niin aloittelijoille kuin edistyneillekin melojille. Tällä melontaretkellä melotaan Colorado-joelle eri aikoina aamulla, ja retki alkaa Las Vegasista ja lähtee veteen Willow Beachilla Arizonassa. Aamuvarhaisella retkellä voit välttää kuumuuden ja väkijoukot. Hetkellä, jolloin meloja sukeltaa Colorado-jokeen, siirryt ajassa taaksepäin. Melo ohi historiallisista kohteista, jotka liittyvät 1920-luvun hallituksen hankkeeseen, joka antoi elämän aavikon lounaisosalle. Retki Black Canyonin kapeikkoon ja tutustu jokeen, joka on olemassa vain tunnin päässä Las Vegas Stripin vilkkaista valoista. Asioitu Emerald Caveen ja opettele, miten kajakki peruutetaan luolaan, jotta saat lyömättömiä kuvia smaragdinvihreästä vedestä. Luola itsessään on kirsikka tämän maalauksellisen jokiosuuden upeassa iltapäivässä.

Las Vegasista: Emerald Cave Kayak Tour with Shuttle Pickup

6. Las Vegasista: Emerald Cave Kayak Tour with Shuttle Pickup

Meillä on 3 eri noutopistettä, jotka sijaitsevat kätevästi Las Vegas Stripin varrella (Mandalay Bay, Bellagio, Venetian), josta sinut noudetaan ja kuljetetaan mahtavan Coloradojoen rannoille. Melomme sitten yli 900 metriä korkeiden, primitiivisten tuliperäisten kanjoniseinien läpi ja jättiläismäisten tuliperäisten lohkareiden läpi Black Canyonin aukeamalla. Nousette kajakista maalle, jossa vaellatte kukkulalle ja opitte kiehtovaa historiaa alueesta ja saatte upean näköalan koko kanjoniin. Palaa kajakilla takaisin Caveen ja todistaaksesi upeaa smaragdinvihreää vettä. Nauti hengailusta ystävien ja perheenjäsenten kanssa samalla, kun nautit villieläindraamasta, joka tapahtuu sekä Nevadan että Arizonan rannoilla. Varaudu näkemään aavikkolampaita, kalasääskiä, haukkoja, kaljupäämerikotkia ja sinihaikaroita luonnollisessa ympäristössään!

Puolipäiväretki kajakilla Colorado-joella Emerald Caveen

7. Puolipäiväretki kajakilla Colorado-joella Emerald Caveen

Tule mukaan kokemaan Colorado-joen luonnonkauneutta ja hämmästyttävää villieläimistöä. Melo rauhallisella melonnalla Colorado-jokea pitkin 900 jalan pituisten kanjoniseinien läpi ikonisille "Emerald Caves" -luolille. Nauti kirkkaasta, kylmästä vedestä kesähelteellä. Ihaile kalju kotkia, pitkäsarvikorentoja ja aavikon villieläimiä. Tämä opastettu melontaretki vie enintään 10 hengen ryhmän melomaan jokea ylöspäin, pysähtyen välipaloille ja uimaan matkan varrella.

Las Vegasissa: Grand Canyon, Antelope Canyon, & Zion 4-Day Tour: Grand Canyon, Antelope Canyon, & Zion 4-Day Tour

8. Las Vegasissa: Grand Canyon, Antelope Canyon, & Zion 4-Day Tour: Grand Canyon, Antelope Canyon, & Zion 4-Day Tour

- Päivä 1 Las Vegas - Zionin kansallispuisto - Bryce Canyonin kansallispuisto Matkan kesto: 1: Bryce Canyonin kansallispuisto - 1-2 tuntia. Zionin kansallispuisto - 1-2 tuntia Kaupungissa sijaitseva boutique-hotelli - 2. päivä Bryce Canyonin kansallispuisto - Archesin kansallispuisto - Monument Valley (monumenttilaakso) Retken kesto: - Kierros, joka kestää noin 10 tuntia: Monument Valley - 1-2 tuntia(Vaihtoehtoisesti helikopterilla tai pienlentokoneella). Archesin kansallispuisto - 1-2 tuntia Kaupungissa sijaitseva boutique-hotelli - Päivä 3 Antelope Canyon - Horseshoe Bend - Lake Powell -järvi Retken kesto: Kierroksen kesto: 1: Antelope Canyon - Noin 70 minuuttia. Lake Powell - 30 minuuttia Horseshoe Bend - 1 tunti Ystävällinen muistutus: Antelope Canyonissa ei saa käyttää kolmijalkoja tai monopodeja. Suositellaan mukaan otettavaksi: kamera, kivennäisvettä, mukavat urheilukengät, aurinkovoidetta, aurinkohattu. Vapaaehtoisia aktiviteetteja: Antelope Canyon Boat Tour (valinnainen melonta, moottorivene, jahti), Ilmakuva Horseshoe Bendistä, Lake Powellista ja Glen Damista. Hotelli: Kaupungin boutique-hotelli - 4. päivä Antelope Canyon - Grand Canyonin kansallispuisto - Las Vegas Matkan kesto: Kierroksen kesto: 1: Grand Canyon: 2-3 tuntia Valinnainen Grand Canyonin helikopterikierros: 0,5 tuntia Reitti päättyy. Jätämme vieraat Las Vegasin noutopaikoille.

Las Vegasissa: Las Vegas: Willow Beachin melontaretki

9. Las Vegasissa: Las Vegas: Willow Beachin melontaretki

Tule melontaretkelle Willow Beachille paikallisen oppaan johdolla. Lähde matkalle Colorado-joen varrella sijaitsevien upeiden luonnonmaisemien halki. Näe kohokohtia, kuten Gauger's Homesite ja kuuluisa Emerald Cave. Tapaat oppaasi Willow Beachilla, asetut mukavasti kajakkiin ja lähdet tutustumaan kohokohtiin ja piilotettuihin paikkoihin pysähtyen ensin Willow Beachin kalankasvatuslaitokselle. Sen jälkeen voit suunnata Gauger's Homesiteen, joka on historiallinen maamerkki ja ainutlaatuinen näköalapaikka. Jatka vaikuttavalle Emerald Cave -luolalle, jonne pääset kajakilla. Ihaile sen värikkäitä vesiä ja pidä silmällä alueen alkuperäisiä villieläimiä, kuten bighorn-lampaita ja haukkoja. Lopuksi melo takaisin Willow Beachille, jossa voit pitää tauon uida ja rentoutua, ennen kuin sinut halutessasi kuljetetaan takaisin Los Angelesiin.

Las Vegasista: Emerald Cave - Kajakin vuokraus

10. Las Vegasista: Emerald Cave - Kajakin vuokraus

Ajat Las Vegasista Willow Beachiin, AZ, ja tapaat meidät rannalla aamulla noin klo 9 tai 10 noutamaan kajakit. Saat kajakin (kajakit) käyttöösi 5-6 tunniksi: - tutkia kaunista Emerald Cavea - nähdä uskomattomia villieläimiä - vaeltaa historialliselle paikalle, josta on henkeäsalpaava näkymä Black Canyoniin. Jos haluat viettää ikimuistoisen päivän ja olla kaukana meluisasta Stripistä, olet oikeassa paikassa! Tämä ei ole opastettu kierros, vaan sinulla on vapaus lähteä omalle seikkailullesi!

Saatavilla olevat aktiviteetit

11 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:

Emerald Cove: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Emerald Cove? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.