Empire State Building, 86. kerroksen näköalatasanne

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Empire State Building, 86. kerroksen näköalatasanne: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Empire State Building, 86. kerroksen näköalatasanne? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Empire State Building, 86. kerroksen näköalatasanne : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 5 546 arvosteluun

No sen arvoista!

Käytetään rocker fella center top of rock. Varmista, että sinulla on passi ensimmäiselle lipulle, joka antaa sinulle passin. Ei henkilötodistusta ei passia!! Muihin nähtävyyksiin mentäessä on passi kädessä ja sinut ohjataan lippujonojen ohi. Ei ongelmia Empire State Buildingissä, lautalla Vapaudenpatsaalle tai 9/11-museoon. Me vain vihjailimme sisään. Käytimme sitä vain 4 nähtävyyteen, eikä se ollut huolissaan kahdesta muusta museosta. Menimme Empire State Buildingiin kahdesti yhden päivän aikana, kerran aamulla ja toinen matka oli klo 20 jälkeen noin klo 10.30 nähdäksemme New Yorkin yöllä, aivan upea. Kiitos "Hae opas".

Kaikki toimi kuten oli luvattu.

Lippujen voimassaoloajan olisi voinut laittaa lippuun selkeämmin, valitsimme flexible-vaihtoehdon, joka oli voimassa vuoden ilmoitetusta päivästä. Tätä tietoa ei kuitenkaan ollut tulostetuissa lipuissa ja tämä aiheutti turhaa hämmennystä.

Ostin Super Saver lipun ja en voisi olla tähän kokemukseen yhtään enää tyytyväisempi. Kaikki toimi täydellisesti. Museossa varmasti kaikille jotain mielenkiintoista.

Uskomattoman hieno!

Nappiin meni. Lyhyet oli jonot. Palvelu oli ystävällistä. Lipun tilaaminen oli ongelmaton tätä kautta.

Keskellä viikkoa heti aamusta klo 10 ei ollut ruuhkaa, ei tarvinnut jonottaa edes turvatarkastukseen!