Empire State Building

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat näkymät Empire State Buildingille

Manhattan ei olisi mitään ilman Empire State Buildingia, joka on New Yorkin siluetin ehdoton kuningas. Takaamme, että rakastut New Yorkiin heti, kun näet tämän upean rakennuksen. Tässä parhaat paikat ihailla Empire State Buildingia.

 • Top of the Rock

  1. Top of the Rock

  Kummalta nähtävyydeltä voitkaan ihailla parempia näköaloja: Top of the Rock -näköalatasanteelta (Rockefeller Center) vai Empire State Buildingilta? Empire State Building on osa upeaa näköalaa, jonka Top of the Rock vierailijoilleen tarjoaa.

 • Flatiron Buildingin lähialue

  2. Flatiron Buildingin lähialue

  Suuntaa Flatiron Buildingille ja kävele Madison Square Parkin läpi. 5th Avenuen ja 22nd Streetin jalankulkija-alueella voit ottaa upeita kuvia Empire State Buildingista.

 • Manhattanin ympäri kulkeva risteily

  3. Manhattanin ympäri kulkeva risteily

  Varaa paikka risteilylle Manhattanin ympäri ja ihaile kaunista Empire State Buildingia, joka dominoi kaupungin ainutlaatuista siulettia.

 • East River State Park, Kent Street, Williamsburg

  4. East River State Park, Kent Street, Williamsburg

  Brooklynin Williamsburgissa sijaitseva East River State Park -puisto tarjoaa huikeat näkymät Manhattanille. Puistossa on lisäksi viikonloppuisin ruokakojuja sekä kirpputori.

 • Empire State Buildingin huippu

  5. Empire State Buildingin huippu

  Suuntaa Empire State Buildingin huipulle ja valmistaudu henkeäsalpaaviin näkymiin, jotka odottavat sinua rakennuksen näköalatasanteella.

Suunnittele vierailusi

 • Reittiohjeet ja aukioloajat

  Empire State Building sijaitsee 350 5th Avenuella, 33rd ja 34th Streetien välissä. Ovet avataan klo 8.00 ja viimeinen hissi huipulle lähtee klo 1.15. Itse rakennus sulkeutuu yöllä klo 2.00. Kulje metrolla 6 33rd Streetille (B/D/F, Q) tai metrolla 1/2/3/ 34th Streetille.

 • Paras aika vierailla Empire State Buildingilla

  Näköalat ovat unohtumattomat, vierailit Empire State Buildingilla mihin aikaan tahansa. Illalla voit ihailla romanttisten valojen loistetta, mutta päivällä voit näet kauas kaupungin laitamille saakka. Päätös on sinun!

 • Ohita jonot

  Empire State Buildingin tunnetaan jonoistaan, jotka vievät ensin lippuluukulle, sitten turvatarkastukseen ja lopulta 86. kerrokseen vievälle hissille. Voit ohittaa jonot, jos ostat siihen oikeuttavan lipun etukäteen verkosta. Voit jopa ostaa express-lipun, jolla voit ohittaa kaikki jonot aina hissille saakka. Sinun tulee kaikissa tapauksissa käydä kuitenkin turvatarkastuksessa, jossa mahdolliset pullot ja tölkit takavarikoidaan.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Säässä kuin säässä klo 8.00-2.00. Viimeinen hissimatka klo 1.15.
 • Hinta
  Noin 30-40 $
 • Tarvitsenko oppaan?
  Et
 • Kuinka päästä perille
  Lähin metroasema sijaitsee 33rd Streetillä. Kävele, kunnes saavut 5th Avenuelle.
 • Lisävinkkejä

  • Turvatarkastuksen läpi ei voi viedä pulloja tai tölkkejä.

  • Muista ottaa kamerasi mukaan ja valmistaudu ottamaan ainutlaatuisen upeita valokuvia!

Empire State Building : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 7 442 arvosteluun

Syyskuun lopussa (28.9.) ei päivällä n. Klo 13 aikaan ollut oikeastaan yhtään jonoja, joten ohituslippu tuli aika kalliiksi. Lipun koodi ei toiminut kännykän näytöstä luettaesss ensimmäisellä lippuportilla lainkaan, mutta portilla ollut vanhempi mies oli todella ystävällinen ja päästi silti läpi ja seuraavalla portilla koodi sitten jo toimikin moitteettomasti. Mutta mukavaa oli noin muuten päästä nopeasti eteenpäin! Ettei tarvinnut mitään hissijonoja tms. odotella vaan pääsi heti suoraan sisään ja ulos. Kiireiselle matkailijalle tämä lippu on todella kätevä vaihtoehto varsinkin ruuhkaiseen aikaan kesällä, ja jos ei ole aikaa tuhla jonoissa seisisoskeluun.

Ostin Super Saver lipun ja en voisi olla tähän kokemukseen yhtään enää tyytyväisempi. Kaikki toimi täydellisesti. Museossa varmasti kaikille jotain mielenkiintoista.

Keskellä viikkoa heti aamusta klo 10 ei ollut ruuhkaa, ei tarvinnut jonottaa edes turvatarkastukseen!