Empire State Building

Käy New Yorkin tunnetuimmassa pilvenpiirtäjässä ja ihaile panoraamanäkymiä Manhattanille ja sen yli.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Suunnittele vierailusi

 • Reittiohjeet ja aukioloajat

  Empire State Building sijaitsee 350 5th Avenuella, 33rd ja 34th Streetien välissä. Ovet avataan klo 8.00 ja viimeinen hissi huipulle lähtee klo 1.15. Itse rakennus sulkeutuu yöllä klo 2.00. Kulje metrolla 6 33rd Streetille (B/D/F, Q) tai metrolla 1/2/3/ 34th Streetille.

 • Paras aika vierailla Empire State Buildingilla

  Näköalat ovat unohtumattomat, vierailit Empire State Buildingilla mihin aikaan tahansa. Illalla voit ihailla romanttisten valojen loistetta, mutta päivällä voit näet kauas kaupungin laitamille saakka. Päätös on sinun!

 • Ohita jonot

  Empire State Buildingin tunnetaan jonoistaan, jotka vievät ensin lippuluukulle, sitten turvatarkastukseen ja lopulta 86. kerrokseen vievälle hissille. Voit ohittaa jonot, jos ostat siihen oikeuttavan lipun etukäteen verkosta. Voit jopa ostaa express-lipun, jolla voit ohittaa kaikki jonot aina hissille saakka. Sinun tulee kaikissa tapauksissa käydä kuitenkin turvatarkastuksessa, jossa mahdolliset pullot ja tölkit takavarikoidaan.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Säässä kuin säässä klo 8.00-2.00. Viimeinen hissimatka klo 1.15.
 • Hinta
  Noin 30-40 $
 • Tarvitsenko oppaan?
  Et
 • Kuinka päästä perille
  Lähin metroasema sijaitsee 33rd Streetillä. Kävele, kunnes saavut 5th Avenuelle.
 • Lisävinkkejä

  • Turvatarkastuksen läpi ei voi viedä pulloja tai tölkkejä.

  • Muista ottaa kamerasi mukaan ja valmistaudu ottamaan ainutlaatuisen upeita valokuvia!

Empire State Building: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Empire State Building? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Empire State Building : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 12 354 arvosteluun

Verrattuamme kaikkia saatavilla olevia New York -lippuja, päätimme käyttää vetovoimaa ja aikaperusteista lippua. Go City Pass oli meille juuri sopiva, koska se kattaa kaikki tunnetut nähtävyydet ja olimme erittäin joustavia lunastaessamme sen. Lunastaminen paikan päällä onnistui ilman ongelmia, nähtävyyksillä olevat työntekijät tiesivät aina heti.

Erinomainen vaihtoehto para realizar actividades, el precio vale la pena ya que si lo compras individual es más caro. Yo lo compre por 3 días pero por ejemplo el hop on and off soolo lo incluía un día y para un día extra pague $20 Dlls. Pero me encantó que incluía todos los lugares que quería visitar.

Vain 1 viikko etukäteen ostin NYpassin getyouguiden kautta, en kadu sen tekemistä, onnistuin vierailemaan tärkeimmissä nähtävyyksissä 2 päivässä, lisäksi oppaasi opasti minut missä ja missä käydä passin käytön jälkeen . Parhaat 5 päivää, jotka olen voinut viettää NY:ssä.

Se on sen arvoista. Silmä!!! Jos haluat mennä jäätelömuseoon, et voi ostaa lippua tiistaille, koska se on suljettu ja jos et käytä sitä sinä päivänä, menetät lipun!! Mutta kaikki muu oli super! Brega 100% ja säästät enemmän kuin ostaessasi samasta museosta

Mukava risteily jolla näkee kaupungin nähtävyydet hyvin. Valokuvaus helppoa laivalta.