Tekemistä kohteessa
Empire State Building

Käy New Yorkin tunnetuimmassa pilvenpiirtäjässä ja ihaile panoraamanäkymiä Manhattanille ja sen yli.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat näkymät Empire State Buildingille

Manhattan ei olisi mitään ilman Empire State Buildingia, joka on New Yorkin siluetin ehdoton kuningas. Takaamme, että rakastut New Yorkiin heti, kun näet tämän upean rakennuksen. Tässä parhaat paikat ihailla Empire State Buildingia.

Suunnittele vierailusi

 • Reittiohjeet ja aukioloajat

  Empire State Building sijaitsee 350 5th Avenuella, 33rd ja 34th Streetien välissä. Ovet avataan klo 8.00 ja viimeinen hissi huipulle lähtee klo 1.15. Itse rakennus sulkeutuu yöllä klo 2.00. Kulje metrolla 6 33rd Streetille (B/D/F, Q) tai metrolla 1/2/3/ 34th Streetille.

 • Paras aika vierailla Empire State Buildingilla

  Näköalat ovat unohtumattomat, vierailit Empire State Buildingilla mihin aikaan tahansa. Illalla voit ihailla romanttisten valojen loistetta, mutta päivällä voit näet kauas kaupungin laitamille saakka. Päätös on sinun!

 • Ohita jonot

  Empire State Buildingin tunnetaan jonoistaan, jotka vievät ensin lippuluukulle, sitten turvatarkastukseen ja lopulta 86. kerrokseen vievälle hissille. Voit ohittaa jonot, jos ostat siihen oikeuttavan lipun etukäteen verkosta. Voit jopa ostaa express-lipun, jolla voit ohittaa kaikki jonot aina hissille saakka. Sinun tulee kaikissa tapauksissa käydä kuitenkin turvatarkastuksessa, jossa mahdolliset pullot ja tölkit takavarikoidaan.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Säässä kuin säässä klo 8.00-2.00. Viimeinen hissimatka klo 1.15.
 • Hinta
  Noin 30-40 $
 • Tarvitsenko oppaan?
  Et
 • Kuinka päästä perille
  Lähin metroasema sijaitsee 33rd Streetillä. Kävele, kunnes saavut 5th Avenuelle.
 • Lisävinkkejä

  • Turvatarkastuksen läpi ei voi viedä pulloja tai tölkkejä.

  • Muista ottaa kamerasi mukaan ja valmistaudu ottamaan ainutlaatuisen upeita valokuvia!

Empire State Building: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Empire State Building? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Empire State Building : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 8 001 arvosteluun

Erittäin hieno. Kuitenkin tarkastelemme veneen oikeudenmukaisia lähtöpäiviä, emme tienneet silloin, että he lähtivät vain kerran päivässä klo 10.30, jonka ohitsimme. Voit myös lunastaa tositteesi näkemällä Times Squaren lipunmyyjät. Big Bus -asiakaspalvelulla ei koskaan näyttänyt olevan tarkkaa sijaintia, joka todella sai todella ärsyttävää. Vaikka bussimatkaoppaat olivat ystävällisiä antamaan meille hissin lippukuponkiin. * Jos sinulla on Empire State -rakennuspassi, et todellakaan voi lunastaa lippujasi agenttien kanssa, sen sijaan sinun täytyy nähdä heidän edustajansa Madame Tussauds New Yorkissa, Times Square, Big Bus linja 3: lla. En tiennyt mitään tästä joten se kulutti paljon aikamme kaupungissa, mutta varauspäivämäärällä ei ollut heille merkitystä, joten pystyimme lunastamaan liput toisena päivänä, mikä oli siistiä, koska olimme jo viettäneet koko päivän linja-autoilla.

Meillä oli samanlainen matka San Franciscosta viime kesänä. On niin mukavaa, että sinulla on vaihtoehtoja ja kyky ohittaa linjat. Vihje mennä Amerikan luonnonhistorian museon Rose Centerin sisäänkäynnille oli erinomainen! Pitkät siimat lomien ja Kwanza-juhlan takia, mutta käveli suoraan sivuseinään.

Ostin Super Saver lipun ja en voisi olla tähän kokemukseen yhtään enää tyytyväisempi. Kaikki toimi täydellisesti. Museossa varmasti kaikille jotain mielenkiintoista.

Keskellä viikkoa heti aamusta klo 10 ei ollut ruuhkaa, ei tarvinnut jonottaa edes turvatarkastukseen!

Kiitos, se oli niin helppo varata Englannissa ja käyttää New Yorkissa, mikä säästää paljon rahaa