Eremitaasi

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Pietarin Eremitaasi -kierroksen viisi kohokohtaa

Eremitaasi on yksi maailman suurimmista ja vanhimmista museoista, jonka kokoelma tarjoaa vertaansa vailla olevan katsauksen Venäjän kulttuuriin ja historiaan sekä kansainväliseen taiteeseen. Näiden vinkkien avulla et häkelly tutustuessasi museon massiiviseen kokoelmaan!

 • Jordanin portaat, Talvipalatsi

  1. Jordanin portaat, Talvipalatsi

  Tämä on yksi harvoista alkuperäisistä 1700-luvun huoneista. Sutherlandin herttuatar kirjoitti, ettei ole eläessään nähnyt mitään niin upeaa kuin tämä portaikko. Luultavasti myös sinä olet vierailusi jälkeen samaa mieltä.

 • Pietarin Eremitaasin kultahuone

  2. Pietarin Eremitaasin kultahuone

  Eremitaasissa sanotaan olevan maailman suurin skyyttiläiskullan kokoelma. Opastetulla kierroksella oppaan kuunteleminen voi olla haastavaa, sillä näiden antiikin Kreikan aarteiden ihaileminen vie helposti koko keskittymiskyvyn.

 • Pietarin Eremitaasin timanttihuone

  3. Pietarin Eremitaasin timanttihuone

  Tiesitkö, että Faberge teki muutakin kuin munia? Tutustu tähän upeaan timanttikokoelmaan, johon kuuluu myös historiallisia Venäjän hoville lahjaksi annettuja jalokiviä.

 • Sotilasmuseo

  4. Sotilasmuseo

  Tutustu neoklassisessa pääesikunnan rakennuksessa olevassa museossa Venäjän kiehtovaan sotahistoriaan.

 • Neoklassinen, impressionistinen ja moderni kokoelma

  5. Neoklassinen, impressionistinen ja moderni kokoelma

  Eremitaasin itäisten taiteiden kokoelma on vaikuttava, mutta sen länsimaalaisen taiteen näyttelyt ovat suorastaan loistavia. Voit nähdä muun muassa Renoirin, Monet'n, Van Goghin, Degasin ja Picasson mestariteoksia.

Suunnittele vierailusi

 • Aarrekammioissa vieraileminen

  Kulta- ja timanttihuoneissa voi vierailla ainoastaan osana kierrosta. Mikäli lippuja aarrekammioihin on jäljellä, voit ostaa ne samalla, kun ostat Talvipalatsin sisäänkäynniltä päivälippusi. Näitä lippuja ei myydä pääsylippujen tapaan verkossa. Saavu paikalle varhain aamulla tai soita verkkosivuilla olevaan puhelinnumeroon varmistaaksesi lippusi.

 • Ei poistumista ja palaamista

  Museoista ei ikävä kyllä voi poistua ja palata samalla lipulla. Museoissa on paljon nähtävää, joten ruokailu ennen vierailua on suotavaa. Voit myös nauttia välipalan tai leivoksen Eremitaasin kahvilassa.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Tiistaisin, torstaisin, perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10.30-18.00, keskiviikkoisin klo 10.30-21.00. Suljettu maanantaisin.
 • Hinta
  Rajoitetuilla oikeuksilla varustettu lippu aikuisille maksaa vain 300 ruplaa (noin 4 euroa). Lisähintaan saatavilla opastettuja kierroksia ja muita erikoisuuksia.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Museossa on valtavasti nähtävää ja koettavaa, joten oppaasta on ehdottomasti hyötyä.
 • Kuinka päästä perille
  Metrolla Admiralteyskayan, Nevsky Prospektin tai Gostiny Dvorin asemalle, busseilla 7, 10, 24 ja 191 tai raitiovaunuilla 1, 7, 10 tai 11.
 • Lisävinkkejä

  • Yksin paikalle saapuvat vierailijat pääsevät museoon ilmaiseksi aina kuun ensimmäisenä torstaina.

Eremitaasi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Eremitaasi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Eremitaasi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 3 649 arvosteluun

The tour was really worth the money. The Hermitage is a huge place with countless number of paintings and statues. Under the guidance of our guide Olga we saw all the important works of art and heard the stories behind them. Olga was a great guide. She had a great deal of knowledge of Russian history and works of art. We enjoyed the tour with Olga. I recommend to book this tour if you are going to the Hermitage.

Opastettu kierros oli erittäin ammattitaitoinen ja mielenkiintoinen. Saimme todella paljon tietoa sekä Pietarin historiasta että huomattavimmista taideteoksista. Täsmäkierros vei 3 tuntia aikaa ja oli sen väärti. Suosittelen 2 päivän lippua, koska yhtenä päivänä ei ehdi eikä jaksa nähdä kaikkea kiinnostavaa. Ravintola Jonna parin sadan päässä on erinomainen ruokapaikka

Ei tarvinnut opastamme etsiä. Löytyi sovitusta paikasta ajoissa. Kolmen tunnin mielenkiintoinen läpileikkaus Romanovien suvusta. Oppaamme Alla oli selkeästi vielä taiteen asiantuntija, joka antoi syvällisen perehdytyksen da vinchin ja rembrantin taiteeseen. Suosittelen tämän kokemuksen perusteella oppaan käyttämistä kierroksella. Kiitos.

Kierros oli kattava ja mielenkiintoinen. Oppaamme Tatjana oli osaava, ystävällinen ja puhui hyvin suomea. Olisimme saaneet myös itse vaikuttaa siihen mitä kierros kattoi, mutta luotimme oppaan valintoihin. Suosittelemme!

Olga oli asiantunteva ja innostunut opas. Mielenkiinto pysyi hyvin yllä pitkän kierroksen aikana.