Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Espanja

Espanja: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Espanja? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Espanja : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 468 979 arvosteluun

Vierailin tässä kohteessa 14 vuotta sitten venäjänkielisen oppaan kanssa. Nyt ei ole venäläisiä oppaita ja he käyttivät ääniopasta. Kaikki on selkeää ja mielenkiintoista. Oli vähän ärsyttävää, kun puhelimiin yritettiin laittaa ääniopas, mutta onneksi se epäonnistui ja toi meille tavalliset aiemmin käytetyt. Tuomiokirkoa koskevia tietoja oli mahdollista kuunnella useita kertoja. Kello 12 kellojen soitto ja miellyttävä musiikki katedraalissa aiheuttivat kyyneleitä ....

Poikkeuksellinen kokemus. Ostamalla lipun verkosta tulet paikalle ja pääset heti sisään. Täytyy vain muistaa, että ääniopas on kännykässäsi ja kuulokkeissasi, minä, jolla oli myös 3 lasta, annoin minulle "puhelimet", joilla voit kuunnella tarinaa.

Super siisti reissu! Kauniit näkymät, mukava bbq ja erittäin ystävällinen miehistö. Uintipaikalla on 3 pysäkkiä, joissa voi myös kanootilla tai seisten meloa kerran. Kanootteja ei ole valtavasti, mutta jos kaikki jakavat, se toimii. Erittäin suositeltavaa!

Sataprosenttisesti suositeltavaa. Hyvä tiimi, joka vastaa katamaraanista ja hyvästä ruoasta. Vaihtaisin vain pysäkit niin, että ne olisivat kauniimmissa poukamissa.

Me and my friend like a lot! It was nice to see Malaga from sea at evening.