Suosittelemamme elämykset kaupungissa Espanja

Barcelona: Casa Milà eksklusiivinen kierros ennen aukioloaikoja ja terassi.

1. Barcelona: Casa Milà eksklusiivinen kierros ennen aukioloaikoja ja terassi.

Kokeile Gaudin arkkitehtuurin mestariteosta, Casa Milàa, ennen kuin väkijoukot saapuvat paikalle ja hanki lippu ennen aukioloaikoja. Tutustu unenomaisiin sisätiloihin opastetulla kierroksella, johon on yksinoikeus vain ryhmällesi, mukaan lukien terassi ja 1900-luvun alun hissi, jota ei ole koskaan aiemmin avattu yleisölle. Seuraa opastasi vaikuttavaan sisäpihaan ja ihaile yläpuolellasi kohoavia asuntoja. Hämmästy huuhtoutuneista seinämaalauksista ja takorautaparvekkeista noustessasi ylöspäin kiveä pitkin portaita. Kuljeskele tyhjillä käytävillä ja tutustu sen värikkäisiin sisätiloihin, kuten aikakauden huonekaluilla täytettyyn huoneistoon, johon yleisöllä ei ole pääsyä. Tutustu tämän ikonisen rakennuksen ja sen arkkitehdin, Antoni Gaudin, syntyhistoriaan. Tutustu sen historiaan, rakentamiseen ja siihen, miksi se tunnetaan myös nimellä "La Pedrera", sekä joihinkin vähemmän tunnettuihin faktoihin. Astu sisään hämärään holvattuun ullakkotilaan ja tutustu Gaudin taiteellisuutta ja Casa Milàa esittelevään näyttelyyn. Korkeudu aidossa 1900-luvun hississä, joka on avattu ryhmälle ensimmäistä kertaa historiassa, ja tutustu terassille, jossa on pyöriviä kiviä muistuttavia savupiippuja, joissa on Gaudin tunnusomainen mosaiikkipinta. Ihaile dramaattisia näkymiä Barcelonaan tästä erityisestä näköalapaikasta, josta ryhmäsi pääsee yksin. Seuraavaksi pääset yksinoikeudella tutustumaan kellariin ja auditorioon, jonne ei normaalisti pääse. Opastetun osuuden jälkeen suuntaa kahvilaan nauttimaan maukas välimerellinen aamiainen ja kahvi ilman aamuisen väkijoukon hälinää. GetYourGuide tekee yhteistyötä Casa Milàn kanssa tuodakseen sinulle ainutlaatuisen kokemuksen Barcelonassa. Nauti eksklusiivisesta sisäänpääsystä ennen aukioloaikoja vain ryhmällesi, kun koet Gaudin arkkitehtuurin mestariteoksen aivan uudessa valossa.

Purjehduselämys kilpajahdilla, kipparina Tanguy Le Turquais

2. Purjehduselämys kilpajahdilla, kipparina Tanguy Le Turquais

Hyppää ammattilaispurjehtija Tanguy Le Turquaisin kanssa Lazare IMOCA -kilpajahdin kyytiin. Tämä ainutlaatuinen GetYourGuiden tarjoama elämys tutustuttaa sinut avovesiin vaikuttavan kilpajahdin avulla. Kipparisi Tanguy valmistautuu parhaillaan Vendée Globe 2024 -maailmanympäripurjehduskilpailuun.  Tavattuasi Tanguayn sinulle annetaan ammattilaistason suojavarusteet. Nauti kuppi kahvia kannella. Ennen seikkailun alkamista voit oppia aluksen teknisistä seikoista sekä ominaisuuksista. Tanguy toimii kipparinasi, kun tunnet avovedellä kilpajahdin nopeuden, voiman ja koon. Hän kertoo sinulle tavoitteistaan koskien vuoden 2024 Vendée Globe -maailmanympäripurjehdusta. 95 jalkaa korkea ja 60 jalkaa pitkä alus tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokeilla erilaisia purjehdusaktiviteetteja elämyksen aikana, tarjoten sinulle seikkailullisen kokemuksen. Kun kierros päätyy, ota lopuksi valokuva satamassa jahdin ja kipparin kanssa. Tietoa kipparistasi, Tanguy Le Turquaisista Tanguy sai innostuksen purjehdukseen, kun hän lapsuudessa vietti paljon aikaa purjehtien isänsä kanssa, joka valloitti legendaarisen Route du Rhum -kisan. Vuonna 2024 Tanguy kohtaa elämänsä haastavimman elämyksen, kun hän purjehtii yksin maailman ympäri ilman pysähtymistä Vendée Globe 2024 -tapahtumassa.

Teneriffa: Siam Park -liput

3. Teneriffa: Siam Park -liput

Tunne adrenaliiniryöppy tämän koko päivän pääsylipun avulla Teneriffan Siam Parkissa, joka on Siamin kuningaskunnan pohjalta rakennettu teemapuisto Kanariansaarilla, Afrikan rannikon tuntumassa! Varaa ohita jono -pääsylippu välttääksesi pitkät jonot. Valitse premium-yhdistelmälippu, joka sisältää herkullisen kevätrullalounaan, thaimaalaista ruokaa, kananugetteja, jäätelön ja juoman. Haluatko VIP-elämyksen? Varaa itsellesi kattava deluxe -lippu, joka sisältää kaapin, pyyhkeen ja ateriat sekä virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja vettä. Tähän lippuun sisältyvät myös kellukkeet ja nopea pääsy kaikkiin nähtävyyksiin. Koko perheelle hauskuutta tarjoava huvipuisto kattaa 185 000 neliömetrin alueen, johon sisältyy upeita luonnonmaisemia sekä jännittävää itämaista designia. Jokainen vetonaula on ainutlaatuinen elämys taianomaisessa ympäristössä, jossa Siamin mystinen eksotiikka yhdistyy hurjiin laitteisiin. Kohoa Tower of Power -torniin ja koe 28 metrin pudotus, ajelehdi rauhallisesti mutkittelevalla joella tai ota aurinkoa valkoisilla hiekkarannoilla. Siam Parkilla on monta ennätystä, mutta niistä merkittävin on maailman suurin keinotekoinen aalto, joka on jopa kolme metriä korkea. Surffaile aallolla ja tunne sen voima. Hiukooko? Voit ostaa ruokaa paikan päällä olevista ravintoloista tai varata lounaan sisältävän vaihtoehdon, jolloin säästyt vaivalta. Ota pyyhkeet mukaan. Vaihtoehtoisesti varata vaihtoehdon, joka sisältää pyyhkeet ja kaapit. Käy myös kelluvalla torilla, joka muistuttaa periteistä thaimaalaista kylää, jossa voit rentoutua thaihieronnan parissa ja ostaa ainutlaatuisia matkamuistoja, makeisia sekä naposteltavaa.

Granada: Alhambra, Generalife & Albaicín, pienryhmä, pika

4. Granada: Alhambra, Generalife & Albaicín, pienryhmä, pika

Alhambra on Espanjan islamilaisen ajan merkittävin ja kiehtovin monumentti sekä yksi maan eniten vierailluista nähtävyyksistä. Alhambra on täynnä Nazari-dynastian perintöä, johon tutustut tutkiessasi Alcazabaa, Comaresin palatsia ja Generalifen puutarhaa. Tartu mahdollisuuteen vierailla Alhambran palatseissa virallisen oppaan johdolla, joka kertoo sinulle kaikki kohteen salaisuudet, tarinat, legendat ja taiteelliset yksityiskohdat kolmen tunnin kierroksella. Ihaile Nasridin palatsien vaikuttavaa maurilaista arkkitehtuuria ja opi, miten sulttaanit elivät valtansa huippukautena. Vältä jonottaminen pikasisäänpääsylipulla ja nauti kierroksestasi tässä henkeäsalpaavassa kohteessa.

Lloret de Mar: Lloret Lloret: Katamaraanipurjehdusretki grillauksen ja juomien kanssa

5. Lloret de Mar: Lloret Lloret: Katamaraanipurjehdusretki grillauksen ja juomien kanssa

Nauti täydellisestä päivästä auringossa purjehdusretkellä Costa Bravan rannikolla. Kiipeä Lloret de Marissa kauniiseen katamaraaniin ja lähde purjehtimaan. Lepää isolla verkolla keula-alueella ja tunne, että leijut meren yllä samalla kun kuuntelet musiikkia ja nautit juomaa. Kun olet purjehtinut tunnin verran ohi upeiden maisemien, kallioiden, luolien, eristäytyneiden rantojen ja kalastajakylien, vene pysähtyy rauhalliseen paikkaan. Ui pienessä lahdelmassa, leiki jättimäisellä kelluvalla patjalla tai snorklaa kauniissa vesissä. Nauti laivalla grilliruoasta, naudan hampurilaisista, marinoiduista kanakuutioista, pastasta tomaattikastikkeella, salaatista ja jälkiruoasta. Kruunaa kokemus ilmaisilla juomilla, joihin kuuluu olutta, sangriaa, virvoitusjuomia ja vettä. Palaa Lloret de Mariin musiikki kovemmalle käännettynä ja nauti tunnelmasta.

Barcelona: Sagrada Familia -pääsylippu ja audio-opas

6. Barcelona: Sagrada Familia -pääsylippu ja audio-opas

Tutustu Antoni Gaudin keskeneräiseen mestariteokseen, Sagrada Familiaan, ja koe kaunis basilika omaan tahtiisi. Tutustu sen historiaan mukana olevan audio-oppaa avulla. Selvitä omin silmin, miksi Gaudin ikoninen teos, sen vaikuttavat julkisivut sekä sisätila ovat yksi Espanjan suosituimmista monumenteista. UNESCOn listalla olevan rakennuksen goottilaisen ja jugend-tyylin yhdistelmä dominoi Barcelonan siluettia. Gaudi aloitti Barcelonan todellisen symbolin rakentamisen vuonna 1882, ja Sagrada Familia on edelleen keskeneräinen rakennus. Vaikka basilika on keskeneräinen, se on edelleen ainutlaatuinen nähtävyys. 

Sevilla: Kuninkaallisen Alcazarin ohita jonot -lippu

7. Sevilla: Kuninkaallisen Alcazarin ohita jonot -lippu

Alun perin Sevillan Cordobanin kuvernöörien linnoitukseksi vuonna 913 kehitetty kuninkaallinen Alcázar on upea yhdistelmä kristillistä ja maurien arkkitehtuuria. Se julistettiin UNESCOn maailmanperintökohteeksi vuonna 1987, ja sitä on kunnostettu useita kertoja 11 vuosisadan ajan sen perustamisesta lähtien. Opi siitä, kuinka kristitty kuningas Fernando III muutti Alcázariin, kun hän valloitti Sevillan vuonna 1248, ja kuinka useat hallitsijat käyttivät palatsia pääasuntonaan. Tutustu myös Alcázarin rooliin Game of Thrones -sarjan kuvauspaikkana.

Sevillan katedraali ja La Giralda: Ohita jonot -lippu

8. Sevillan katedraali ja La Giralda: Ohita jonot -lippu

Astu katedraaliin ja suuntaa katsomaan Kristoffer Kolumbuksen hautaholvia Puerta del Principen edessä. Monumentilla sijaitsevat tutkimusmatkailijan jäännökset, vaikkakin niiden aitoudesta väitellään edelleen. Opi lisää katedraalin historiasta, joka johtaa aina 1400-luvulle asti. Vuonna 1248 kastilialainen kuningas Fernando III valloitti Sevillan sen almohadien hallitsijoilta ja muutti heidän suuren 1200-luvun moskeijansa kirkoksi. 153 vuotta myöhemmin kaupungin viranomaiset päättivät korvata moskeijan, joka oli vaurioitunut maanjäristyksessä vuonna 1356. Tuloksena syntyi nykyisin nähtävä huikea katedraali, joka tunnetaan virallisesti nimellä Cathedral de Santa María de la Sede. Se on yksi maailman suurimmista kirkoista, jossa sijaitsee Zurbaranin, Murillon ja Goyan merkittäviä töitä.

Caminito del Rey: Pääsylippu ja opastettu kierros

9. Caminito del Rey: Pääsylippu ja opastettu kierros

Tule mukaan opastetulle kierrokselle Caminito del Reytä pitkin, joka on yksisuuntainen kävelyreitti ja yksi Málagan henkeäsalpaavimmista luonnonympäristöistä. Tapaa oppaasi Caminiton pohjoisen sisäänkäynnin lipunmyyntipisteessä. Kun olet kirjautunut sisään, hanki tarvittavat turvatarvikkeet (kypärät), ja sinulle selitetään radio-oppaiden ja kuulokkeiden käyttö, jotta et jää paitsi selityksistä matkan varrella. Opas seuraa ryhmää sisäänpääsystä aina siihen asti, kun kypärät annetaan, ja antaa sinulle kaikki tarvittavat tiedot ympäristöstä, jotta saat unelmiesi vierailun päätökseen.Vierailu on täydellinen. Ihastu tämän ainutlaatuisen ympäristön upeaan kauneuteen ja sen kiehtovaan historiaan. Koko reitti on 400 metriä korkeiden muurien ihme. Polku laskeutuu kapeimmillaan vain 10 metrin syvyyteen. Sen alapuolella Guadalhorce-joen villit vedet kuohuvat ja syöksyvät kohti rannikkoa. Tässä ympäristössä sijaitsi 1800- ja 1900-luvuilta lähtien joukko rautatie- ja vesivoimainfrastruktuureja, jotka muodostivat yhteyksien ja tieverkoston selkärangan, joka on säilynyt 2000-luvulle asti ja josta on tullut El Caminito del Reyn kävelyreitti. Junta de Andalucía julisti alueen luonnonalueeksi vuonna 1989, ja se oli jo luokiteltu lintujen erityissuojelualueeksi vuonna 1987, ja vuodesta 2006 lähtien se on kuulunut Andalusian ja Marokon väliseen Välimeren mannertenväliseen biosfäärialueeseen. Kohde on lisätty Välimeren luonnonmaantieteellisellä alueella sijaitsevien yhteisön tärkeinä pitämien alueiden luetteloon. Tämä luonnonympäristö on vaikuttanut ihmisryhmien asuttamiseen ja kehitykseen Gaitanejon ja El Chorron luonnonsuojelualueen ympäristössä esihistoriallisista ajoista nykypäivään saakka, mistä on osoituksena arkeologisten löytöjen runsaus. Kokemus jättää sinulle unohtumattomia muistoja ja upeita valokuvia. Sen jälkeen palaat oppaan kanssa takaisin vierailijoiden vastaanottokeskukseen yhdellä sukkulabusseista.

Barcelona: Güellin puiston pääsylippu

10. Barcelona: Güellin puiston pääsylippu

Vieraile Parc Güellissa ajoitetun pääsylippusi avulla ja tutustu tähän ainutlaatuiseen paikkaan omaan tahtiisi. Ihastele Antoni Gaudín värikästä mosaiikkitaidetta, kuten lohikäärmeportaikkoja ja se maailmankuulua salamanteria. Pidä tauko kaupungin hulinasta kävellessäsi vihreän Austria Gardens -puutarhan läpi ja ota upeita valokuvia Barcelonasta puiston näköalapaikoilta.  Gaudí sai puiston suunniteltavakseen katalaaniliikemies Eusebi Güellilta, joka halusi rakennuttaa brittiläistyyppisen puiston Muntanya Pelada -vuorelle. Se avattiin kunnallisena puistona vuonna 1926, tunnustettiin taiteelliseksi monumentiksi vuonna 1969 ja julistettiin UNESCOn maailmanperintökohteeksi vuonna 1984. Vaikka sinun on mentävä puistoon varattuna aikana, voit jäädä sen jälkeen niin pitkäksi aikaa kuin haluat ja nauttia kaikesta.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Espanja

Kaikki aktiviteetit

897 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 57

Kaupungit: Espanja:

Espanja: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Espanja? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Espanja : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 490 746 arvosteluun

Ostin kylpylät niin vanhemmille lahjaksi . Oleskelevat talvet Tenerifella. Mukava paikka rentoutua, monipuoliset allas toiminnot ja saunat. Lupasivat vierailla toistekin siellä.

Kaunis tila ja erinomaisia viinejä. Hyvä opas ja paljon tietoa viineistä, mantelipuista ja oliiveista.

Helppo tapa vierailla Monntserratissa, vaikka aikaa olisi kaivannut lopulta enemmän.

Great experience! the guide led us throug the history of the path

erittäin hieno ja mielenkiitoinen paikka, paljon nähtävää