Tekemistä kohteessa
Estoril

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat aktiviteetit


Estoril: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Estoril parhaat nähtävyydet?

Estoril: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Estoril? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Estoril : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 4 851 arvosteluun

Mario oli hämmästyttävä opas, joka yhdisti historiallisen taustan, vähän tunnetut tosiasiat ja komedian, jotta kiertueemme ei unohdu. Varhainen alku oli järkevää, kun voitimme väkijoukot Pena Palacessa ja vaihtoimme paikkoja näiden matkailijoiden kanssa Sintran keskustaan nappaamaan rento lounas. Näkymät Cabo da Rocaan olivat upeita, mutta CasCais todella täydensi kokemuksen. Kaunis rantakaupunki, jossa on uskomattomia mereneläviä ja nähtävyyksiä. Erittäin suositeltava päiväretki ja ole valmis ottamaan askeleesi!

Kiertue oli hämmästyttävä! Vierailimme upeissa paikoissa ja opas Joao oli ehdottoman ystävällinen, täsmällinen ja erittäin hyvin valmistautunut ja myös erittäin turvallinen kuljettaja! Ehdotan tätä kiertuetta, koska löysin sen täydelliseksi kaikilta osin!

Kaikki oli hienoa. Varsinkin opas. Toivon vain, että minulla olisi enemmän aikaa molemmissa paikoissa nähdä toinen linna, mennä museoon ja ehkä kävellä jonkin verran tai vain maata rannalla. Suosittelen tarjoamaan ilmaisen WiFi -yhteyden

Erinomainen

Hyvä vastine hinnalle. oppaamme ja kuskimme Martha oli ystävällinen ja avulias, kertoi Portugalin ja retkokohteen historiasta. Aikataulu oli sopiva, aikaa riitti kaiken näkemiseen.

Ryhmän koko oli hyvä; kuski (myös samalla opas) erinomainen, huolehti porukasta ja kertoi paljon myös yleistietoa kohteista.