Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Etelä-Thaimaa ja Andamanin rannikko

Parhaat aktiviteetit

Etelä-Thaimaa ja Andamanin rannikko: huippunähtävyydet

Etelä-Thaimaa ja Andamanin rannikko: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Etelä-Thaimaa ja Andamanin rannikko parhaat nähtävyydet?

Kohteen Etelä-Thaimaa ja Andamanin rannikko parhaat nähtävyydet ovat:

Etelä-Thaimaa ja Andamanin rannikko: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Etelä-Thaimaa ja Andamanin rannikko? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Etelä-Thaimaa ja Andamanin rannikko : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 18 864 arvosteluun

Upea kiertue noudosta kiertueohjelmaan, kaikki oli hyvin järjestetty. Flavio ja hänen tiiminsä pitivät kaikesta hyvää huolta. He jakoivat tarpeeksi juomia ja välipaloja. Aikaisempi ylös nouseminen ja hieman korkeampi hinta kannatti ehdottomasti, sillä vältit turistijoukkoja ja saavuit paikkoihin melko yksin. Pikavenematka oli melkoinen haaste, joten jos merisairastut helposti, kannattaa miettiä onko tämä oikea kiertue, vaikka tiimi tarjoaa myös lääkitystä ennen kierrosta

Kuljetus nouti sovittuun aikaan hotellilta. Perillä saatiin checkin nr jota vastaan saatiin snorklaus varusteet, ja pieni aamupala. Matka surin saarille oli töyssyinen, oli aika kova merenkäynti, mutta kokenut kuski hoiti homman hienosti perille saakka. Snorklattiin parissa paikassa ja saatiin buffa ateria. Aivan ihanat saaret, suosittelen.

Hinta on korkea, mutta mielestäni se on erittäin hyvä kiertue, koska sen kiertäminen vie aikaa. Opas oli myös erittäin hyvä ja helppo ymmärtää. Pieni pettymys oli, etten nähnyt maayhteyttä Tup Islandiin, koska kiertelin ensin Podan saaren aikataulun muutoksen vuoksi, mutta muuten se oli erittäin hyvä.

Nautimme todella päiväretkestä. Matkaopas vastasi hyvin yksilöllisesti huolenaiheisiimme. Olemme täysin tyytyväisiä ja voimme suositella järjestäjää. Kiitos mahtavasta ja unohtumattomasta päivästä. Pidämme Similan-saaret erittäin hyvässä muistissa.

Kaikki toimivat hyvin ja mutkattomasti. Päivästä jäi hyvä fiilis!