Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Eteläinen alue, Israel

Parhaat aktiviteetit

Eteläinen alue, Israel: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Eteläinen alue, Israel parhaat nähtävyydet?

Kohteen Eteläinen alue, Israel parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Eteläinen alue, Israel?

Eteläinen alue, Israel: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Eteläinen alue, Israel? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Eteläinen alue, Israel : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 10 693 arvosteluun

Upea matka upealla oppaalla (Ziv)! Se oli varhainen alku, mutta arvostimme todella Zivin ja kuljettajan työskentelyä koko päivän ajan varmistaakseen, että olimme jatkuvasti väkijoukkojen edellä. Tämä pienryhmäkierros kannatti ehdottomasti tehdä suuremman bussin sijaan. Masada oli erittäin mielenkiintoinen upeilla näkymillä, ja meillä oli tarpeeksi aikaa Kuolleellamerellä pulahtaa veteen, tehdä mutahoito ja sitten suunnata takaisin ylös ja suihku / vaihtaa. Olin iloinen nähdessäni, että vesi Israelin puolella oli tasaista ja rauhallista - se teki paljon nautinnollisemman kokemuksen kuin Jordanin puolen karkeat aallot. Lounas, kuten kaikilla näillä matkoilla, oli ennalta määritellyssä (kallisissa) ravintolassa, mutta toin oman lounaani ja söin ulkona ilman ongelmia. Meillä oli bussissamme USB-laturit, mikä oli todella käytännöllistä, mutta wifi ei toiminut (kuten se oli ollut muilla saman yrityksen kanssa tehdyillä matkoilla).

Todella mielenkiintoinen matka Masadaan ja Kuolleellemerelle. Oppaamme Aaron teki matkasta todella mielenkiintoisen yhdistelmällä huumoria ja faktatietoa. Masada on erittäin historiallinen paikka, joka tarjoaa hyvin vähän varjoa aavikon sijainnin vuoksi, se on erittäin kuuma, joten suosittele aurinkovoidetta ja hattua. Kuolleenmeren aktiviteetti on mahtavaa ja sinulla on runsaasti aikaa kellua ja juuri tarpeeksi aikaa napata drinkki!

Mukava kiertue. Vietät aikaa ruuhka-aikoina. Poikkeuksellinen oppaamme ylitti ajan bussissa. Se meni ensin Betlehemiin, kun taas kaikki muut matkat menivät ensin Jerusalemiin. Tällä olemme lyhentäneet odotusaikaa päänähtävyyksillä. Näet kaikki ilmoitetut paikat. Jopa pieni lounas (vapaaehtoinen, maksaa!) oli ok 32 asteessa.

Se oli erinomainen matka. Kesti liian kauan päästä Jordanin rajan yli. Mutta muuten se oli hieno kokemus. Oppaamme puhui hyvää englantia ja oli erittäin kärsivällinen ryhmän kanssa. Lounas oli täydellinen matkan päätteeksi. Ruoka oli erinomaista. Menin takaisin sekunneiksi!! Sandstone-ravintola Petrassa on 5 tähden..

Erittäin mukava matka Petraan. Yhden päivän matkalla sinulla on suhteellisen vähän aikaa Petrassa. Jos haluat yli 1-2 tuntia vapaa-aikaa Petrassa, kannattaa tehdä pidempi matka. 1 päivän matka on loistava ensivaikutelman saamiseksi.