Valitse päivämäärät

Etnografinen museo, Krakova

  • Pääsyliput
  • Kaupunkikortit
2 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Etnografinen museo, Krakova: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Etnografinen museo, Krakova? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Etnografinen museo, Krakova : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 267 arvosteluun

Toimme 3 päivän Krakova-kortin ja se teki lomastamme niin helpon, varsinkin raitiovaunuja käytettäessä. Näin vältyttiin aina oikealta vaihdolta lippuautomaateissa, mikä vähensi stressitasoamme huomattavasti. Se tarjoaa myös pääsyn niin moniin museoihin/kiinnostaviin kohteisiin: Krakovassa on niin paljon tekemistä, että sinulla on valinnanvaraa.

Stressitön kuljetus

3 päivän matka kaikilla raitiovaunuilla ja yli 40 ilmaista pääsyä museoihin ja kirkkoihin. En halua arvata kuinka monta raitiovaunua kävimme Krakovan ympäristössä jopa väärillä raitiovaunuilla, mutta se oli vain hauskaa. Helppo nouto kortit Hyvän rahan arvoinen ja ostaa jälleen seuraavalla matkallani Krakovaan. Säästi onni takseilla

Erittäin hyvä kulku. Olemme hyödyntäneet paljon mahdollisuutta katsella museoita. Schindlers Factory ja Rynek Underground suositellaan markkinoille. Tällä passilla voit myös kirjoittaa jonon Schindlers Factory -kassalle ja niin edelleen. Raitiovaunu oli myös erittäin helppo tarttua. Aja Nova Hutaan oli mielenkiintoinen.

KrakowCard on niin hieno konsepti. Kun saavuimme Krakovaan, kortit oli helppo noutaa Krakovan keskustasta. Voit määrittää siellä ja silloin, milloin haluat kortin olevan voimassa. Tarjolla on suuri valikoima nähtävyyksiä ja raitiovaunun käyttö on korvaamatonta.

Ostin 3 päivän lipun ja pystyin. Käytän korttia useimmissa paikoissa, säästin rahaa kortin ostossa