Tekemistä kohteessa
Everglades

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat aktiviteetit

Everglades: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Everglades parhaat nähtävyydet?

Kohteen Everglades parhaat nähtävyydet ovat:

Everglades: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Everglades? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Everglades : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 5 891 arvosteluun

Tämä oli erittäin opettavainen ja viihdyttävä matka. Oppaamme Don oli hämmästyttävän asiantunteva ja ilmeisesti rakastunut Everglades- ja Big Cypress -puistoihin. Emme nähneet yhtä, vaan kaksi alligaattoria, mikä on nyt tarina, jonka pojanpoikani voi kertoa. Todella hyvää tavaraa! HUOMAA: Osta parasta mahdollista mehua. Nälkäisiä hyttysiä on PALJON.

Rakastan sitä, se on erittäin interaktiivinen, matelijat ovat erittäin hyvässä kunnossa, hyvin hoidettuja ja niissä on erittäin luonnollinen ympäristö, tyytyväisiä kokemukseeni mieheni ja minulla oli hauskaa, erittäin opettavaiset ja ystävälliset oppaat ja lahjatavarakauppa kaikki kauniita suosittelen 100 % paikkaa

Oppaat olivat hyvin perillä Everglades-puistosta ja olivat myös erittäin ystävällisiä. Kiertue sisälsi airboat show'n ja villieläinten, kuten alligaattoreiden, lintujen jne., katselun sekä nopeiden käännösten tekemisen ilmaveneellä. Pääsimme katsomaan myös villieläinshown lentovenenäytöksen jälkeen.

Hauskaa, lentoveneoppaamme oli erittäin osaava ja viihdyttävä. Et huomaa alligaattoreita helposti, vaikka näimme vauvan. Lopun villieläinshow oli suuri hitti niin lasten kuin aikuistenkin keskuudessa. Toivon vain, että lentovenematka olisi vähän pidempi, muuten suosittelen tätä perheaktiviteetille.

Onneksi saimme viime hetken liput joulun ja uudenvuoden välisellä viikolla (vilkkain aika vuodesta), nautimme siitä niin paljon, teimme toisen, tunnin kestäneen yksityisen kiertueen. Yksityinen kiertue oli hämmästyttävä, pystyimme näkemään niin paljon enemmän aluetta. Suosittelemme tätä!