Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Everglades

Everglades: huippunähtävyydet

Aktiviteetit saatavilla

55 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/4

Everglades: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Everglades parhaat nähtävyydet?

Kohteen Everglades parhaat nähtävyydet ovat:

Everglades: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Everglades? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Everglades : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 6 923 arvosteluun

Varasimme matkan Internetin kautta, mutta meidän piti noutaa lippu Bayside Marketplacesta. Nousemme bussiin ja tapasimme kuljettajamme Josen. Hän oli tarkka, selkeä ja huumorintajuinen :) Evergladesissa meidät vietiin ilmaveneeseen ja nähtiin 3 alligaattoria! Meillä oli onnea, koska et aina näe niitä. Tällä rahasummalla se on täysin sen arvoista. Meidät ajettiin takaisin Miami Beachille. Kaikki oli hyvin suunniteltua.

Todella kokemus tehdä! Alkaen Evergladesista, jossa kuljettaja ajoi meidät ja selitti kaiken niin kuin meidän pitikin tehdä, kaikki oli täydellistä! Risteily on toinen fantastinen kokemus käydä taloissa ja ihailla kaikkea Miamin kauneutta. Bussikierros on toinen helmi, jossa jokaisella pysäkillä voit jäädä pois ja vierailla paikassa ja lähteä uudelleen toiseen paikkaan Miamiin ja Miami Beachiin. Neuvoi

Sain Miamista yhdistelmäpaketin, joka sisältää Evergladesin, hop-on hop-offin ja Millionaires's houses -risteilyn yhdessä. Kaikki maksoivat minulle 71 dollaria kahdelta päivältä. Voisin todella nauttia niistä kaikista ja koko paketti kattaa kaksi päivää matkaani. Henkilökunta myös erittäin ystävällistä ja avuliasta. Suosittelen ehdottomasti kaikille Miami-matkailijoille

Upea reissu, jos sinulla ei ole paljon aikaa. Tein kiertueen välilaskullani ja ajat olivat täydelliset siihen. Hyvin järjestetty ja saanut paljon mukavia vaikutelmia. Hinta-laatusuhde oli hyvä. Ainoa haittapuoli: bussi tuli 40 minuuttia myöhemmin kuin varausvahvistuksessa kerrottiin.

Ostimme lipun kolmeen toimintaan. Se oli noin 39 €. Sen myötä teimme hop on hop -kiertueen, salsakurssin ja Artechhousen. Pelkästään salsa-ilta olisi maksanut 79 euroa per henkilö. Joten jos haluat kokea paljon, kannattaa ostaa passi.