Tekemistä kohteessa
Èze

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat aktiviteetit

Èze: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Èze parhaat nähtävyydet?

Kohteen Èze parhaat nähtävyydet ovat:

Èze: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Èze? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Èze : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 4 079 arvosteluun

Varasimme tämän kiertueen viime hetkellä, koska bussi- / junamatkat näihin paikkoihin näyttivät olevan vaikeaa ja aikaa vievää. Julio oli oppaamme ja poimi meidät air bnb: stä ajoissa. Meille onneksi olimme ainoat kiertueella olevat ihmiset. Julio on erittäin osaava ja teki iltapäivästä hauskaa. Paikat, joissa vierailimme, olivat kaikki erittäin mielenkiintoisia, ja jouduttiin pysähtymään upeisiin paikkoihin upeita valokuvia varten. Suosittelisin perusteellisesti tätä kiertoajelua. Vastinetta rahalle oli suuri, ja se, että he hakevat sinut ja pudottaa sinut pois majoituksestasi, on bonus.

Mielestäni tämä kiertue on pakollinen kaikille Nizzassa vieraileville. Reitti oli täydellinen ja aikaa riitti jokaiseen paikkaan. Lisäksi oppaamme Parfait oli hämmästyttävä. Hän selitti kohteiden, myös matkalla olevien kaupunkien, historian todella hyvin ja mukaansatempaavasti. Hänen ansiosta matka-aikamme oli yhtä mielenkiintoista kuin kohteisiin viettämämme aika.

Odotimme parasta, mutta saimme TÄYDELLISEN, läpikotaisin: täydellinen sää, täydelliset matkakumppanit ja täydellinen kuljettaja, jolla on erittäin hyvät ajotaidot ja loistava huumorintaju nimeltä .. Perfect/Parfaits. Et voi pyytää enempää ja saimme kaiken. Kiitos ja varmasti jos lähdemme toiselle matkalle, pyydämme samaa..Parfaits! Kiitos kaikille!

Keräys toimi loistavasti. Opas teki hienoa työtä johtaessaan kiertuetta kiertueen läpi saksaksi. Meidät vietiin lähtöpisteeseen, sitten meille kerrottiin jotain paikasta ja kerrottiin tarkalleen minne mennä ja mitä nähdä missä. Sen jälkeen saimme mennä omin päin.

Tour was great and I saw everything I wanted. Our guide gladly told stories and made also extra stops where to take photos. Great trip!