Èze

Enter your dates to find available activities

Parhaat nähtävyydet: Èze

Other Sightseeing Options in Èze

Want to discover all there is to do in Èze? Click here for a full list.

Èze : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 3 398 arvosteluun

Varasimme tämän kiertueen viime hetkellä, koska bussi- / junamatkat näihin paikkoihin näyttivät olevan vaikeaa ja aikaa vievää. Julio oli oppaamme ja poimi meidät air bnb: stä ajoissa. Meille onneksi olimme ainoat kiertueella olevat ihmiset. Julio on erittäin osaava ja teki iltapäivästä hauskaa. Paikat, joissa vierailimme, olivat kaikki erittäin mielenkiintoisia, ja jouduttiin pysähtymään upeisiin paikkoihin upeita valokuvia varten. Suosittelisin perusteellisesti tätä kiertoajelua. Vastinetta rahalle oli suuri, ja se, että he hakevat sinut ja pudottaa sinut pois majoituksestasi, on bonus.

Heti kun Julio otti meidät vastaan, meillä oli paras naurua täynnä kiertue ja mielenkiintoisimmat tosiasiat. Julio varmisti jatkuvasti, että kaikki olivat onnellinen koko ajan, antoi meille lisäaikaa tarvittaessa ja hän tiesi niin paljon jokaisesta käymästämme alueesta ja sivustosta. Hän sai meidät vaihtamaan vartijoita Monacossa tarkalla ajankohtana ja hän jopa antoi meille jännittävän ajomatkan kilparadalla! Jäimme takit pakettiautoon ja hän palasi ystävällisesti aina takaisin varmistaakseen, että hän pudotti ne meille. Suosittelemme ehdottomasti tätä kiertoajelua! Kiitos Julio!

Upea kokemus

Kuuma ilma, mutta ilmastoitu pikkubussi, Opas osasi ottaa meidät huomioon vaikka englannin taitomme oli puutteellinen, Xavier oli oppaan nimi.Puolipäiväretki aivan riittävä, tärkeimmät kohdat tuli nähtyä.Hotelliltä haettiin ja hotellille palattiin.

Jos olisimme menneet itseksemme junalla Monacoon, emme olisi nähneet ja saaneet tietää näin paljon. Ezen kylä ja hajuvesitehdas on vierailun srvoinen.

Tour was great and I saw everything I wanted. Our guide gladly told stories and made also extra stops where to take photos. Great trip!