Lisää päivät

Falasarnan ranta

Falasarnan ranta: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Chania: Elafonisi & Falasarna Jaettu kiertoajelu välipalojen kanssa

1. Chania: Elafonisi & Falasarna Jaettu kiertoajelu välipalojen kanssa

Tutustu kolmeen Kreetan jumalaisimpaan ja halutuimpaan kohteeseen tällä koko päivän kestävällä yhteisellä kiertomatkalla. Nauti kätevästä nouto- ja jättöajelusta ilmastoidussa ajoneuvossa, jossa on täysin varustettu Wi-Fi-palvelu. Vieraile Kreikan kahdella suosituimmalla rannalla, Elafonisissa ja Falasarnassa, yhden päivän aikana.Aloita matkasi Elafonisista, rannalta, jonka ainutlaatuiset, vaaleanpunaiset hiekat erottuvat upeasti sinisestä vedestä. Jatka länteen Falasarnaan, häikäisevän valkoiselle hiekkarannalle, joka on kuuluisa silmiinpistävän turkoosista vedestään. Suuntaa sitten viimeiselle pysähdyspaikalle, Vouvesiin, jossa vierailet maailman vanhimmassa oliivipuussa ja oliivipuumuseossa.Nappaa lapset mukaan ja pulahda pienten, eksoottisten laguunien mataliin vesiin. Kaiken kaikkiaan nautit lähes 5 tuntia vapaa-ajasta uiden ja auringonottoa meren äärellä. Kuuntele, kun oppaasi kertoo sinulle kreetalaisista tavoista, ja maistele paikallista ruokaa valmiista välipalalaatikosta. Palaa hotellillesi jälleen kerran viileässä mukavuudessa laadukkaassa ajoneuvossa.

Haniasta: Falassarna & Elafonisi päiväretki w/ virvokkeet

2. Haniasta: Falassarna & Elafonisi päiväretki w/ virvokkeet

Pakene Falassarnan ja Elafonisin lumoavaan kauneuteen unohtumattomalla päiväretkellä. Huolellisesti laadittu aikataulu, joka lähtee Hanian ja Plataniaksen lentoasemilta, takaa, että koet näiden henkeäsalpaavien kohteiden parhaat puolet yhden päivän aikana. Rentoudu unohtumattomilla rannoilla, nauti herkullisia virvokkeita ja tee maagisia muistoja. Kun saavut Falasarnan rannalle klo 10:00, valmistaudu lumoutumaan sen koskemattomasta kultaisesta hiekasta ja kristallinkirkkaasta turkoosista vedestä. Vietä aamupäivä hemmottelemalla puhdasta rentoutumista tai tutkimalla rannan piilotettuja aarteita. Otitpa sitten mieluummin aurinkoa, rantakävelyä tai hiekkalinnojen rakentamista, jokaiselle löytyy jotakin. Kello 12.15 voit pitää tauon välipaloilla ja virkistävillä juomilla, jotka tyydyttävät mielihalusi ja antavat sinulle energiaa matkan seuraavaa etappia varten. Kun kello lyö 12:30, jätä hyvästit Falasarna Beachille ja lähde maisemalliselle matkalle Elafonisi Beachille. Saavut kello 14:00, ja huomaat astuvasi vertaansa vailla olevan kauneuden paratiisiin. Uppoudu pehmeän vaaleanpunaisen hiekan lämpimään syleilyyn ja upota aistisi laguunin lailla sinivalkoisten aaltojen rytmikkäisiin ääniin. Välimeren auringon alla loikoilusta lempeiden vuorovesien kahluuseen, ja aikasi Elafonisissa on yksinkertaisesti lumoava. Nauti klo 02:30-18:00 välillä valikoima tuoreita hedelmiä ja juomia, joiden avulla voit maistella alueen makuja samalla kun nautit henkeäsalpaavista rannikkonäkymistä. Niille, jotka etsivät ripausta eleganssia, tarjotaan valikoima viinejä, jotka täydentävät idyllistä tunnelmaa. Kello 18.00 hyvästele Elafonisi ja lähde paluumatkalle nauttien päivän aikana luomistasi muistoista. Kun saavut perille, kuljetat mukanasi Falassarnan ja Elafonisin olemusta, kahden rannikon helmen, jotka ovat jättäneet lähtemättömän jäljen sydämeesi. Osallistu tälle poikkeukselliselle päiväretkelle, ja pääset auringon suutelemien rantojen, luonnonihmeiden ja unohtumattomien hetkien maailmaan. Varaa seikkailusi nyt ja lähde matkalle, joka kaivertaa ikuiset muistot sieluusi.

Kreeta: Falassarnan ranta Auringonlaskun retki aurinkotuoleilla ja kuljetuksella.

3. Kreeta: Falassarnan ranta Auringonlaskun retki aurinkotuoleilla ja kuljetuksella.

Ohjeellinen aikataulu 15:30-16:40 Nouto 17:15 Saapuminen Falassarnan rannalle 20:30 Lähtö Falassarnan rannalta 21:00-21:45 Saapuminen hotelliinne. Falassarna Beach sijaitsee Cape Gramvousan länsiosassa. Rannan pohjoispäässä sijaitsevat Falassarnan muinaisen kreikkalais-roomalaisen kaupungin rauniot. Falassarnan lahti on yksi Kreikan kuuluisimmista rannoista, joka on aiemmin palkittu Kreetan parhaana rantana ja yhtenä Euroopan 10 parhaan rannan joukossa. Falassarna levittäytyy valtavan laajalle alueelle ja koostuu viidestä peräkkäisestä rannasta, joista kaksi keskeisintä ovat suosituimpia. Falassarnan tärkein ranta on nimeltään Pacheia Ammos . Se on eksoottinen ranta, jonka pituus on 1 henkeäsalpaava kilometri ja joka on leveys on 150 metriä. Tämä idyllinen rantaviivan osa tarjoaa kävijöille loputtomasti mahdollisuuksia rentoutumiseen, seikkailuun, ja tutkimusmatkailuun. Kristallinkirkkaan veden ja valkoisten hiekkarantojensa ansiosta Falassarna on täydellinen paikka rentoutua ja rentoutua. Koska ranta länteen, Falasarna on kuuluisa majesteettisesta auringonlaskusta, jota pidetään koko Kreetan parhaana, koska se on esteetön. horisontista, sillä kävijät kirjaimellisesti katsovat auringon sukeltavan mereen.

Chaniasta : Falasarnan auringonlasku

4. Chaniasta : Falasarnan auringonlasku

Falassarnan eksoottinen ranta sijaitsee 59 km Hanian kaupungista länteen. Rannan pohjoispäässä voit tutustua Phalassarnan muinaiseen kreikkalais-roomalaiseen kaupunkiin. Matkalla Falasarnan rannalle pysähdyt Marathokefalan luolassa. Luolan sisältä löydät 1400-luvun temppelin ja 1600-luvun sellien! Paikallisen perinteen mukaan se on luola, jossa Pyhä Johannes perusti saaren askeettisen perinteen. Lyhyen pysähdyksen jälkeen jatkamme Falassarnan rannalle, jossa hiekka on valkeaa ja vesi trooppisen väristä. Falassarnan tärkein ranta on nimeltään Pachia Ammos. Se on eksoottinen ranta, jonka pituus on 1 km ja leveys 150 m. Tämä ranta houkuttelee alueen eniten kävijöitä, mutta pituutensa vuoksi se ei koskaan vaikuta liian ruuhkaiselta. Sateenvarjoja on tarjolla, ja rannalla on muutama välipalabaari ja kahvila, joista saa ruokaa ja vettä. Rannalla on myös vesiurheilumahdollisuuksia ja beach volley -kenttiä. Falassarnaa ympäröivä alue on kaunis ja suojeltu luonnonsuojelualue. Falassarnan auringonlaskun sanotaan olevan Kreetan paras. Miten se ei voisi olla paras, kun olet näin upeissa maisemissa eikä rannan ja horisontin välissä ole mitään esteitä?

Chania: Balos- ja Falassarnan kierros aurinkotuoleilla ja lounaalla

5. Chania: Balos- ja Falassarnan kierros aurinkotuoleilla ja lounaalla

Tutustu Balosin laguuniin ylhäältä käsin ja ui Falassarnan rannan kristallinkirkkaissa vesissä tällä opastetulla päiväretkellä Hanian saarelta. Matkusta mukavan maastoajoneuvon kyydissä ja pysähdy herkullisen kreikkalaisen lounaan ja viinin tai oluen äärellä. Hyppää ilmastoituun ajoneuvoon hotellillasi Hanian kaupungissa ja rentoudu ajomatkan aikana. Seuraa opastasi Balosin laguunin näköalapaikalle. Ihaile panoraamanäkymiä saaren maisemiin ja taivaansiniseen mereen. Jatka Falassarnan rannalle, joka on paikallisten suosima kohde. Pidä aurinkotuolit ja -varjot varattuna jo rannalle saapuessasi, jotta matka sujuisi helposti ja vaivattomasti. Rentoudu rannalla tai ui idyllisissä vesissä. Siemaile kuppi kahvia tai virvoitusjuomaa. Löydät lopuksi herkullisen lounaan läheisessä ravintolassa. Maistele perinteistä ruokaa ja viiniä varaamassasi pöydässä ja nauti vilkkaasta ilmapiiristä. Pidä energiaa yllä matkan aikana hedelmillä ja paikallisilla energiapatukoilla. Palaa hotellillesi retken päätteeksi.

Hania: Falasarna Beach & Balos Lagoon risteily kuljetuksella

6. Hania: Falasarna Beach & Balos Lagoon risteily kuljetuksella

Lähde matkalle Kreetan hienoimmille rannoille. Aloita mukavalla kuljetuksella paratiisimaiselle Falasarnan rannalle. Sen trooppinen valkoinen hiekka, kristallinkirkkaat vedet ja laajat Egeanmeren näkymät odottavat. Nauti virkistävästä uimisesta turkoosissa vedessä, jota täydentää aurinkotuoli, sateenvarjo ja juoma.Hyväksyttiin. Siirry sujuvasti satamaan, josta veneajelu vie sinut ikoniselle Balosin laguunille. Turkoosi vesi ja koskematon hiekka odottavat sinua. Nauti lähes 3 tunnin ajan dyynien tutkimisesta, nauti auringosta ja nauti virkistävistä uinneista. Hämärän lähestyessä vene purjehtii takaisin, ja bussi varmistaa paluusi hotellillesi ja päättää muistojen sävyttämän päivän.

Falasarna: Balos Beach

7. Falasarna: Balos Beach

Aloitamme matkan Falassarnan isolta rannalta, ja saavut Balosin laguuniin vesiskootterilla noin kahdenkymmenenviiden minuutin ajan.Opastettu vene seuraa sinua koko ajan. Pysyttelemme Balos Lagoonissa 1 tunnin ajan uidaksemme, ottaaksemme valokuvia ja rentoutuaksemme rannalla, ja paluumatkalla ohitamme Gramvousan saaren hetkeksi. Voit ajaa jälleen vesiskootterilla voit vaihtaa kuljettajaa, jos haluat ja noin kaksikymmentäviisi minuuttia saavumme takaisin Falassarna Beach. Päivittäin on kaksi retkeä, yksi aamulla ja toinen iltapäivällä . Hinta on per vesiskootteri kaksi henkilöä kussakin vesiskootterissa . Hämmästyttävä kokemus, jonka muistat.

Haniasta: Elafonisi ja Falasarna.

8. Haniasta: Elafonisi ja Falasarna.

Pakene Kreetan upeille rannoille Elafonisiin ja Falasarnaan, ui turkoosissa kristallinkirkkaassa vedessä, tutustu matkan varrella oleviin perinteisiin kyliin ja nauti kauneudesta, kun kuljemme turvallisesti Kreetan maaseudulla. Tapa, jolla Kreetan maisema avautuu, on kiistatta taiteellinen, aina pohjoisrannikon upeista hiekkarannoista etelärannikon poukamien ja kallioiden reunustaman etelärannikon jylhiin kanjoneihin. Niiden välissä on appelsiini- ja oliivipuulaaksoja, perinteisiä kyliä ja upeat näkymät Valkoisille vuorille. Saattajamme noutaa sinut majapaikastasi yksityiselle kierrokselle, joka tehdään ensiluokkaisella maastoajoneuvolla Hanian Elafonisin rannalle uimaan ja 2 tuntia vapaa-aikaa alueen tutkimiseen. Matkalla etelärannikolle kuljemme monien historiallisten kreetalaisten kylien, kuten Topolian, Vlatosin, Elosin ja Gorgesin läpi, joiden näkymät ovat henkeäsalpaavat ja joissa on monia valokuvapysähdysmahdollisuuksia. Kun olemme sukeltaneet kuuluisalla Elafonisin rannalla, suuntaamme länteen, kuljemme hohtavan meren äärellä ja kuljemme läpi länsirannikon kreetalaisten kylien, kuten Chrisoskalitisa, Amygdalokefali ja Sfinari. Sitten saavumme Falasarnan hiekkarannalle uimaan ja 2 tuntia vapaa-aikaa rentoutua ja nauttia kristallinkirkkaista vesistä. Täällä tarjoamme lounaspaketit, jotka voitte ottaa mukaanne rannalle mihin aikaan päivästä tahansa. Päivä päättyy sujuvaan ajeluun Länsi-Kreetan pohjoisrannikon kautta takaisin hotellillesi tai huvilallesi tai majapaikkaasi. Ainutlaatuinen premium takamaiden päivä pako, jännittävä seikkailu syleilee tunnettua kreikkalaista vieraanvaraisuutta nauttien nähtävyyksistä ja ammattitaitoisesta mutta rennosta palvelusta!!!!

Rethymno: Rethmarno: Päiväretki Falassarnan rannalle

9. Rethymno: Rethmarno: Päiväretki Falassarnan rannalle

Falasarnan ranta sijaitsee Kreetan länsiosassa, noin 53 kilometrin päässä Hanian kaupungista. Se on melko suosittu päiväretkeilijöiden keskuudessa, sillä sen upeat rannat ja kirkas turkoosinsininen meri ovat ainutlaatuisia. Kierros alkaa ajamalla noin 2 tuntia ohi Hanian kaupungin ja Kastellin kautta ennen kuin saavumme Fallasarnaan. Siellä meillä on 4 täyttä vapaata tuntia aikaa nauttia uimisesta Fallasarnan lahden kristallinkirkkaissa vesissä. Sinulla on myös mahdollisuus ja aikaa vierailla Fallasarnan vanhan kaupungin muinaisissa paikoissa ja lisätä joitakin hyviä valokuvia kokoelmaasi, muutaman metrin päässä. Sinulla on myös mahdollisuus nauttia hyvästä ateriasta mukavassa ravintolassa, jonka voit valita. Falasarnan ranta sijaitsee Kreetan länsiosassa, noin 53 km Hanian kaupungista ja 13 km Kissamosin kaupungista. Melko suosittu päiväretkeilijöiden keskuudessa, sen upeat rannat ja kirkas turkoosinsininen meri ovat ainutlaatuisia. Se on saanut monia palkintoja kauneudestaan, mukavuuksistaan ja palveluistaan, joista kävijä nauttii. Pitkä hiekkaranta on yksi sen tärkeimmistä eduista, sillä se tarjoaa kävijöille mahdollisuuden nauttia siitä myös sesonkiaikana. Uiminen rannan kristallinkirkkaissa turkooseissa vesissä saa kenet tahansa tuntemaan äärimmäistä nautintoa. Sen ranta on täysin järjestetty, ja sen suurimmassa osassa on aurinkovarjoja ja aurinkotuoleja. On kuitenkin useita vapaita paikkoja niille, jotka haluavat laittaa oman sateenvarjonsa ja pyyhkeensä hiekalle. Se, mikä tekee sinuun suurimman vaikutuksen, on viehättävä ja ainutlaatuinen auringonlasku, joka on yksi Kreikan kauneimmista. Auringonlasku siellä on todella vaikuttava, sillä mikään ei estä näkökenttääsi rannan ja horisontin välillä.

Auringonlaskun retki Falasarnan rannalle

10. Auringonlaskun retki Falasarnan rannalle

Falassarnan ranta sijaitsee Cape Gramvousan länsiosassa. Rannan pohjoispäässä on muinaisen kreikkalais-roomalaisen Falassarnan kaupungin rauniot. Falassarnan lahti on yksi Kreikan kuuluisimmista rannoista, joka on aiemmin palkittu Kreetan parhaana rantana ja yhtenä Euroopan 10 parhaan rannan joukossa. Falassarna kattaa valtavan alueen ja koostuu viidestä peräkkäisestä rannasta, joista kaksi keskeisintä ovat suosituimpia. Fallasarnan tärkein ranta on nimeltään Pacheia Ammos . Se on eksoottinen ranta, jonka pituus on 1 henkeäsalpaava kilometri ja leveys 150 metriä. Tämä idyllinen rantaviivan osa tarjoaa kävijöille loputtomasti mahdollisuuksia rentoutumiseen, seikkailuun ja tutkimusmatkailuun. Kristallinkirkas vesi ja valkoiset hiekkarannat , Falasarna on täydellinen paikka rentoutua ja rentoutua . Koska ranta on länteen päin, Falasarna on kuuluisa majesteettisesta auringonlaskusta , jota pidetään parhaana koko Kreetalla, koska sen esteettömät näkymät näkyvät horisonttiin, kun kävijät kirjaimellisesti katsovat auringon sukeltavan mereen.

Saatavilla olevat aktiviteetit

14 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:

Falasarnan ranta: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Falasarnan ranta? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.