Tekemistä kohteessa

Faliraki

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Faliraki: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Faliraki? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Faliraki : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 280 arvosteluun

Veneretki oli erittäin hauska. Aluksella oli rento ilmapiiri, vaikka musiikki oli enemmän nuoremmalle sukupolvelle. 3 kaunista lahtea lähestyi, Anthony Quinnin lahti oli kohokohta, koska siellä oli suuria kalaparvia. Joka kerta kun sinulla oli tarpeeksi aikaa snorklata tai uida. Se oli puhdasta aluksella ja henkilökunta oli ystävällistä, mutta Coronan etäisyyssääntöjä ei voitu noudattaa. Vaikka kuvauksessa sanottiin, että osallistujamäärä rajoitetaan 15: een, aluksella oli huomattavasti enemmän ihmisiä. Positiivisia itse sekoitettuja cocktaileja ja hedelmäsalaattia.

Erittäin ystävällinen opastus englanniksi. Snorklausta 3 kauniissa paikassa, 1 jossa voit uida luolaan ja 2 mukavaa lahtea. Jos sinulla on jano, kysy vain. Saat myös mukavan kulhon tuoreita hedelmiä. Joku toi oman ilmapatjansa, mikä ei ollut ongelma. Aluksella on myös sukelluslasit ja kelluntavälineet, joita voit käyttää, ja aluksella on wc ja suihku (makea vesi).

Hieno tiimi, upeat paikat. Valitettavasti kaloja ei näy niin paljon. Kohokohta oli leijonakala. Lahdella voit uida / snorklata jopa 30 m luolassa. Aluksella on riittävästi aurinkoa ja varjoa. WC ja suihku myös saatavilla. Juuri valmistettu melonikokteili oli herkullinen ja sitä seurannut hedelmäkuppi oli myös herkullinen. Kiitos mahtavasta 3 tunnista.

Tapaamispaikka on Falirakin ortodoksinen kirkko. Täysin huomaamattomasti meidät vietiin snorklaamaan kolmessa kauniissa lahdessa snorklausta varten. Fantastinen ja yksinkertaisesti unohtumaton. Vesimeloni-cocktailit olivat vertaansa vailla. Kippari Jamien avulla voit kertoa, että hänellä oli hauskaa työstään

Retki oli kiva,kiitos risteilyn henkilökunnalle. Tarjoilu oli erinomainen.