Valitse päivämäärät

FC Barcelona -museo

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Kaupunkikortit
  • Yksityiskierrokset
  • Yhdistelmäkierrokset
9 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

FC Barcelona -museo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa FC Barcelona -museo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

FC Barcelona -museo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 5 627 arvosteluun

Todella mielenkiintoista! Voit vierailla kaikilla stadionin alueilla rauhallisesti ja leikkisästi. Erittäin interaktiivinen ja useita kokemuksia, jotka korvaavat arvon. Suosittelen aina valitsemaan ensimmäisen käynnin ajan, koska virtaus vain kasvaa. Ruoka paikan päällä on erittäin kallista, joten suosittelen menemään sinne jo tyytyväisenä tai etsimään muualta.

Teet kaiken itse, se on eräänlaista massakäsittelyä. Sisäänpääsy on halpa ja näkee paljon, museon, pääsee pelaajien tunnelin läpi nurmikolle, lehdistösaliin, istua katsomossa. Kaikki sen ympärillä on uskomattoman kallista... En ole kovin innostunut itse stadionista (erittäin vanha), mutta ei-Barca-fanina se oli silti kokemuksen arvoinen

Jälleen kaikki meni erittäin hyvin. Pieni vinkki: Sovelluksen kupongilla sinun EI tarvitse mennä lipputoimistoon. Sisään pääsee suoraan QR-koodilla. Stadionille pääsee myös ENNEN aikaväliä. Kaikki sopi jälleen erittäin hyvin ... erittäin suositeltavaa. Vaikuttava stadion.

Lippu vie sinut museoon, joka sisältää kaikki palkinnot, ja stadionille. Pääsisi aivan ylimmälle ja alimmalle tasolle sekä pelaajien tunnelin kautta vaihtopelaajapenkille. Nurmikolla ei saa kävellä. Vilkaisu poissa olevaan hyttiin oli myös mahdollista.

Tämä stadion on mahtava! Huolimatta kaukaisimpien istuinten korkeudesta, se tarjoaa täydellisen näkymän kentälle! Vierailu oli mielenkiintoinen, mutta on erittäin valitettavaa, että emme päässeet Barcan pelaajien pukuhuoneisiin (vain vierailijat)