Valitse päivämäärät

FC Barcelona -museo Museot ja näyttelyt

FC Barcelona -museo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa FC Barcelona -museo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

FC Barcelona -museo : Mitä vierailijat sanovat

Fantastinen kokemus. Ostamalla perusliput, museon ja kentälle pääsyn lisäksi, pääsin osallistumaan lehdistötilaisuuden ja Barcelonan pukuhuoneen kautta kulkevalle kierrokselle. Siitä tuli pieni haitta: minulla oli sisäänpääsy varattuna klo 10.30 ja kun saavuin museon sisäänkäynnille, minulle ilmoitettiin, että tapahtuma on meneillään ja että siksi minulla on mahdollisuus vierailla vain museossa tai palata klo. iltapäivällä samalla lipulla. Onneksi pääsin takaisin iltapäivällä, koska minulla ei ollut muita vierailuja suunniteltuna. Tästä syystä en halua antaa 5 tähteä, koska niin tärkeä tapahtuma, johon ihmisillä on kielletty pääsy, en usko, että se oli suunniteltu edellisenä päivänä ja siksi Camp Noussa ei olisi pitänyt antaa mahdollisuutta ostaa liput aamulle. Ehdottomasti tapaus. Vika ei ole Get Your Guide -yrityksen, vaan Camp Noun organisaation syynä. Mutta suosittelen vierailua lämpimästi.

Niille, jotka rakastavat jalkapalloa - lumoava tapahtuma !!! Suuren Barcan historia, kupit, kultapallot ja -saappaat, kentälle tulo, valtava valikoima videoita menneiltä vuosilta. Tunnet Camp Noun ja More than -klubin (joka on jo 121 vuotta vanha) kaiken voiman. Se oli jo neljäs kerta, suosittelen lämpimästi kaikille, erityisesti lapsille.

Loistava paikka.

Tilasin liput etukäteen. Hankalaa oli se, että tulostetut voucherit täytyi käydä muuttamassa lipuiksi Barcelonan keskustassa matkatoimistossa. Kätevämpää olisi jos liput olisi saanut tulostettua suoraan.

Mahtava kokemus.

Kannattaa kaikkien jalkapallon ystävien käydä. Sopii myös vaikkei ole kiinnostunut jalkapallosta.

Mahtava paikka! Stadion varsinkin vain peli puuttui ja museo myös,kaupassa vierähti tovi.