Lisää päivät

FC Barcelona -museo

Saatavilla olevat aktiviteetit

7 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:

FC Barcelona -museo: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa FC Barcelona -museo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

FC Barcelona -museo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 5 627 arvosteluun

Fantastinen kokemus. Ostamalla perusliput, museon ja kentälle pääsyn lisäksi, pääsin osallistumaan lehdistötilaisuuden ja Barcelonan pukuhuoneen kautta kulkevalle kierrokselle. Siitä tuli pieni haitta: minulla oli sisäänpääsy varattuna klo 10.30 ja kun saavuin museon sisäänkäynnille, minulle ilmoitettiin, että tapahtuma on meneillään ja että siksi minulla on mahdollisuus vierailla vain museossa tai palata klo. iltapäivällä samalla lipulla. Onneksi pääsin takaisin iltapäivällä, koska minulla ei ollut muita vierailuja suunniteltuna. Tästä syystä en halua antaa 5 tähteä, koska niin tärkeä tapahtuma, johon ihmisillä on kielletty pääsy, en usko, että se oli suunniteltu edellisenä päivänä ja siksi Camp Noussa ei olisi pitänyt antaa mahdollisuutta ostaa liput aamulle. Ehdottomasti tapaus. Vika ei ole Get Your Guide -yrityksen, vaan Camp Noun organisaation syynä. Mutta suosittelen vierailua lämpimästi.

Niille, jotka rakastavat jalkapalloa - lumoava tapahtuma !!! Suuren Barcan historia, kupit, kultapallot ja -saappaat, kentälle tulo, valtava valikoima videoita menneiltä vuosilta. Tunnet Camp Noun ja More than -klubin (joka on jo 121 vuotta vanha) kaiken voiman. Se oli jo neljäs kerta, suosittelen lämpimästi kaikille, erityisesti lapsille.

...lipun hakeminen Camp Nou -stadionille ja itse asiassa myös bussiin kaukana sijaitsevalta linja-autoasemalta kaupungin toisessa päässä ei ole ihanteellinen ja erittäin hankala. Tämä pitäisi ratkaista paremmin! Myös oikean bussiyhtiön (2 eri palveluntarjoajaa) löytäminen oli hieman monimutkaista!

kenttäkäynti on täydellinen. Museo on melko sekaisin ja huonosti viitoitettu, joten et tiedä miten kierros tehdään. Meillä oli ääniopas, mutta eksyimme useita kertoja. Myös numerot ohitetaan tai puuttuvat. En suosittele sisäänkäyntiä äänioppaan kanssa. Mutta kaiken kaikkiaan pidin vierailusta!

Mahtava paikka! Stadion varsinkin vain peli puuttui ja museo myös,kaupassa vierähti tovi.