Valitse päivämäärät

Finlandiatalo

Finlandiatalo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Finlandiatalo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Finlandiatalo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 223 arvosteluun

Hienoa vain..

Kaupunkikierros oli super, informatiivinen ja näit paljon. Tässä vain pieni vihje: meille ulkomaalaisille, jotka eivät ole koskaan olleet Helsingissä eivätkä puhu kieltä, olisi ollut helpompaa, jos kohtaamispaikka olisi ollut päärautatieasemalla, samoin kuin päätepiste. Joten meidän piti juosta nopeasti lähtöpisteeseen, kysyä kymmenen kertaa. Valitettavasti bussi EI pysähtynyt samaan paikkaan, joten jouduimme kysymään uudelleen, koska meillä on aina kiire. Eikä meillä ollut mahdollisuutta katsoa tarkemmin päärautatieasemaa, joka on todella kaunis, puhumattakaan lipun ostamisesta rauhassa. Ei niin hyvä. Muuten palaamme varmasti luoksesi seuraavan kerran kun vierailemme kaupungissa. Kiitos paljon

Hyvä yöpymispaikka.

Ajoissa, helppo löytää, hyvä kuulokeääni kaikilla mahdollisilla kielillä, ystävälliset "tytöt", kaksi valokuvapysähdystä jalkojen venyttelemiseksi. Erittäin kallis, mutta kohtuullinen Suomelle. 5 min kirkossa ja 5 min "kävely" muistomerkin ympärillä. Erittäin suositeltavaa talvella ja yöpymispaikaksi, jos sinulla on enemmän aikaa, on varmasti parempi mennä tutustumaan itse.

Ehdottomasti suositeltavaa!

Tarjoaa ensimmäisen hyvän yleiskuvan kaupungista ja sen nähtävyyksistä. Hyvää yleistietoa matkan aikana ja pysäkeillä. Koska kiertoajelulla oli opas, voit ottaa häneen yhteyttä, jos sinulla oli kysyttävää. Suosittelen ehdottomasti tätä kiertuetta ihmisille, jotka vierailevat Helsingissä ensimmäistä kertaa!

HÄMMÄSTYTTÄVÄ!!! Kiertue oli aivan loistava! Emek todella osaa asiansa, se oli niin mielenkiintoista, että olisin voinut kuunnella häntä monta päivää. Pieni ryhmä oli myös iso plussa. Ilman tätä kiertuetta olisin jäänyt kaipaamaan niin paljon... se vaikutti paljon upeaan oleskeluun Helsingissä. Varaa se!

Kokonaisuudessaan hinnan arvoinen retki

Reitti oli mielenkiintoinen ja tarinat mukavia. Näin pitkälle kuin minä oli tilat hieman ahtaat, mutta kyllä siellä pärjäsi.