Tekemistä kohteessa
Firá

Tutustu Santorinin kuvankauniiseen pääkaupunkiin ja löydä historian täyttämiä katuja sekä merinäköaloja.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Firá: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Firá parhaat nähtävyydet?

Millä kohteen Firá kierroksilla noudetetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia?

Firá: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Firá? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Firá : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 8 911 arvosteluun

Upea päivä Santorinilla. Hyvin järjestetty, kaikesta huolehditaan, jotta voit rentoutua ja nauttia näkymistä. Venematka on todella mukava ja oppaat selittävät kaiken. Paljon mahdollisuuksia upeiden kuvien ottamiseen. Ohita suositellut ravintolat ja kävele pidemmälle löytääksesi hiljaisempia ravintoloita, joista on yhtä upeat näkymät. Ota mukaan käteistä juomia ja välipaloja varten veneessä sekä latauspaketti, jotta voit ottaa paljon valokuvia ilman, että akun loppumisesta on huolehdittava. Tämä on kerran elämässä tapahtuva matka, jota et tule katumaan.

Getyourguiten kanssa kaikki oli erinomaista Matka Santoriniin oli unelma !! Ehdottomasti sen arvoinen Viestintä platanos -kiertueilla oli kuitenkin vähiten sanottuna huono. He lähettivät minulle sähköpostin väärin CITY -lähdössä, jättäen huomiotta sähköpostini, whatsapp -viestini .... todella huono

Hieno kokemus. Suosittelen tutusta Santorini mereltä. Aika jää lyhyeksi kun pitää hauskaa. Lähtö satamasta ja paluu oli hidas, melkein 45 minuuttia vaatinut. Tekisin ehdottomasti uudelleen :)

More than we expected - totally worth of the money. Thank you!

Hienosti järjestetty upealla ohjelmalla. Suosittelen.