Firá Romanssi ja erikoistapahtumat

  • Opastetut kierrokset
  • Vesiaktiviteetit
  • Yksityiskierrokset
  • Seikkailut
  • Päiväretket
73 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/5

Firá: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Firá parhaat nähtävyydet?

Kohteen Firá parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Firá?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Firá ovat

Oía

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Firá?

Firá: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Firá? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Firá : Mitä vierailijat sanovat

L'escursione è molto ben organisoitu, ja palvelu trasporto fino al porto di partenza e ritorno. L'organizatore ci ha valtuutti viestin con luogo e ora di ritrovo. I luoghi visitati sono splendidi: isola-parco naturale di Nea Kameni (sisäänpääsy 5 € ei sisällä), nyt Palia Kamenin vesiterminaalissa, nyt Thirasiassa, näkymä tramonto davantille Oiassa. Buffet-aikakausi piuttosto abbondante e il cibo buono. Henkilökohtainen bordo aikakauden molto kertakäyttöinen ja simpatico. Dopo il tramonto, rientrando al porto, c'è stata anche chancee per ballare a bordo a suon di Sirtaki.

Suosittelisin tätä! Se on pakko tehdä. Vaellus oli kaunis. Uiminen vulkaanisessa keväässä uskomatonta! Älä vain käytä valkoisia tai hienoja uima-asuja, koska ne pilaantuvat. Kaiken kaikkiaan nautin siitä. Muut matkustajat ja henkilökunta olivat erittäin ystävällisiä. Voi juomat erittäin hyviä ja hyvin hinnoiteltuja!

Oikein hyvä ! Päivän oppaamme Ulysses oli huipulla vaihtaen englannista ranskaksi ja italiaksi ilman ongelmia tarjotakseen meille kaikki selitykset Santorinista. tämä retki on todella sen arvoinen, tulivuori, kuumat lähteet ja auringonlasku Oialla.

Ei liian tungosta ja hyvää ruokaa. 3 hämmästyttävää pysäkkiä - saimme uida kaikilla pysäkeillä, mukaan lukien kuumat lähteet. Pysähdykset olivat lyhyitä, mutta ei se mitään.

Hienosti järjestetty upealla ohjelmalla. Suosittelen.