Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Firenze

Toscanan sielu huokuu renessanssin henkeä, arkkitehtonisia yksityiskohtia ja taiteen ihmeitä.

Firenze: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Firenze? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Firenze : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 58 217 arvosteluun

Rakastan Get Your Guide -sovellusta. Se on niin helppo navigoida. Tämä museon jonon ohitusvaihtoehto oli loistava, koska jono todella osaa rakentaa ja on tuskallista seistä jonossa loman aikana. Koko siirtyminen sovelluskupongista lipuksi on hieman hämmentävää, koska katu on täynnä ja pieni reikä seinässä, josta saat lippusi, ei ole hyvin merkitty. Onneksi kaduilla oleva henkilökunta on varsin avulias. David on todella jotain. Emme aikoneet käyttää aikaa nähdäksemme häntä Firenzessä, mutta tällä ohitusjonon vaihtoehdolla oli hienoa tarttua tilaisuuteen. Suosittelen tätä museota, jos David on ainoa asia, jonka näet. Näyttävä. Henkeäsalpaava. Kaunis.

Olimme 4 perheen ja 15 hengen ryhmä. Varasin ja maksoin kaiken netissä. Kaikki meni loistavasti. Aloituspisteen nainen oli erittäin ystävällinen. Jotkut meistä kävivät Uffizissa välissä. Muilla oli mahtava bussimatka lasten kanssa. Henkilökohtaisesti minusta on joskus sääli, että ääni ei vastaa kappaletta 100%. Usein se on vain sekunteja, mutta sitten olet unohtanut jotain tärkeää. Valitettavasti Gallilein talossa kävi näin. Valitettavasti emme tienneet tarkalleen missä se oli. Mutta ainakin näimme alueen. Mielellään taas

Lippu vie sinut sisään jonon ohittamisena ja voit mennä suoraan sisään katsomaan Davidia. Ei ole paljon muuta nähtävää kuin 1 ylimääräinen huone, jossa on patsaita, mutta pystyin näkemään sen, mitä halusin nähdä joutumatta jonottamaan. Jokaiselle sisääntuloajalle on vihjeitä, etkä todellakaan pääse sisään ajoitettua paikkaa aikaisemmin, mutta pääset sisään jos hieman myöhässä (ehkä jopa 30 minuuttia). Se auttaa varmasti väkijoukon hallinnassa.

Kätevä varaus etukäteen ja lahjakortin käyttö matkapuhelimella. Istuimet olivat mukavat ja bussissa ei ollut liian tungosta, tallennettu opas oli hyvä, joka havainnollistaa kiinnostavia kohteita ja kertoo myös kulttuuriluonteisia tarinoita, käytimme sekä italiaa että saksaa. Täsmällisiä pysäkeillä teimme kiertueen melkein kahdesti. Neuvon!

Suosittelen kaikkia turisteja hyödyntämään tätä bussia vieraillakseen Firenzen kaupungissa. Bussi vie sinut paikkoihin, joita et olisi koskaan nähnyt kävellen. Voit jäädä pois haluamaltasi bussipysäkiltä ja noutaa sen hieman kauempana. Vierailet kaupungissa omaan tahtiisi ja lepäät aika ajoin tällä bussilla.