Firenze Bussi- ja tila-auto-kierrokset

  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Hop-on hop-off -kierrokset
  • Yhdistelmäkierrokset
12 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Firenze: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Firenze parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Firenze?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Firenze ovat

Pisa

Firenze: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Firenze? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Firenze : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 9 986 arvosteluun

Olimme 4 perheen ja 15 hengen ryhmä. Varasin ja maksoin kaiken netissä. Kaikki meni loistavasti. Aloituspisteen nainen oli erittäin ystävällinen. Jotkut meistä kävivät Uffizissa välissä. Muilla oli mahtava bussimatka lasten kanssa. Henkilökohtaisesti minusta on joskus sääli, että ääni ei vastaa kappaletta 100%. Usein se on vain sekunteja, mutta sitten olet unohtanut jotain tärkeää. Valitettavasti Gallilein talossa kävi näin. Valitettavasti emme tienneet tarkalleen missä se oli. Mutta ainakin näimme alueen. Mielellään taas

Kätevä varaus etukäteen ja lahjakortin käyttö matkapuhelimella. Istuimet olivat mukavat ja bussissa ei ollut liian tungosta, tallennettu opas oli hyvä, joka havainnollistaa kiinnostavia kohteita ja kertoo myös kulttuuriluonteisia tarinoita, käytimme sekä italiaa että saksaa. Täsmällisiä pysäkeillä teimme kiertueen melkein kahdesti. Neuvon!

Meidät vietiin ympäri kaupunkia, Toscanan kukkuloille ja takaisin iltapäivän sisällä. Oli nautinnollista saada nähdä kaikki nuo kuuluisat nähtävyydet niin lyhyessä ajassa, mikä oli täydellinen erittäin nopealle matkalleni. Se oli myös täydellinen, kun halusimme lähteä tutkimaan, koska meillä oli kuljetus loppupäiväksi.

Suosittelen kaikkia turisteja hyödyntämään tätä bussia vieraillakseen Firenzen kaupungissa. Bussi vie sinut paikkoihin, joita et olisi koskaan nähnyt kävellen. Voit jäädä pois haluamaltasi bussipysäkiltä ja noutaa sen hieman kauempana. Vierailet kaupungissa omaan tahtiisi ja lepäät aika ajoin tällä bussilla.

Sen lisäksi, että voit nousta kyytiin ja pois niin monta kertaa kuin haluat, se on paras tapa tutustua Firenzeen, kun sinulla on vähän aikaa. ajat myös ja kuuntelimme espanjankielisiä selityksiä ilman ongelmia. ottaisin uudestaan