Firenze Kulttuuri ja historia

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Päiväretket
  • Yksityiskierrokset
  • Yhdistelmäkierrokset
281 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/18

Firenze: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Firenze parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Firenze?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Firenze ovat

Pisa

Firenze: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Firenze? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Firenze : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 17 022 arvosteluun

Rakastan Get Your Guide -sovellusta. Se on niin helppo navigoida. Tämä museon jonon ohitusvaihtoehto oli loistava, koska jono todella osaa rakentaa ja on tuskallista seistä jonossa loman aikana. Koko siirtyminen sovelluskupongista lipuksi on hieman hämmentävää, koska katu on täynnä ja pieni reikä seinässä, josta saat lippusi, ei ole hyvin merkitty. Onneksi kaduilla oleva henkilökunta on varsin avulias. David on todella jotain. Emme aikoneet käyttää aikaa nähdäksemme häntä Firenzessä, mutta tällä ohitusjonon vaihtoehdolla oli hienoa tarttua tilaisuuteen. Suosittelen tätä museota, jos David on ainoa asia, jonka näet. Näyttävä. Henkeäsalpaava. Kaunis.

Lippu vie sinut sisään jonon ohittamisena ja voit mennä suoraan sisään katsomaan Davidia. Ei ole paljon muuta nähtävää kuin 1 ylimääräinen huone, jossa on patsaita, mutta pystyin näkemään sen, mitä halusin nähdä joutumatta jonottamaan. Jokaiselle sisääntuloajalle on vihjeitä, etkä todellakaan pääse sisään ajoitettua paikkaa aikaisemmin, mutta pääset sisään jos hieman myöhässä (ehkä jopa 30 minuuttia). Se auttaa varmasti väkijoukon hallinnassa.

Kaunis kokemus enemmän kuin mukavasta matkasta Maurizion ansiosta, kuljettaja ja opas Luca selittivät koko kiertueen selkeästi ja yksinkertaisesti, vaikka hänen oli käännettävä kolmelle kielelle ehdottomasti toistuakseen muille retkille, joita teemme tulevaisuus

My 12 year old son liked to build bridges and cupols from the parts available there. He liked the place very much so did the parents.

Nice way to ensure tickets to the event or place if you are planning travel schedules in advance.