Valitse päivämäärät
Firenze

Museot ja näyttelyt

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Päiväretket
  • Yhdistelmäkierrokset
169 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 169

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Firenze, Museot ja näyttelyt

Museot ja näyttelyt: Mitä muuta kokemista on kohteessa Firenze?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Firenze ovat:

Firenze: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Firenze? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Firenze : Mitä vierailijat sanovat

Rakastan Get Your Guide -sovellusta. Se on niin helppo navigoida. Tämä museon jonon ohitusvaihtoehto oli loistava, koska jono todella osaa rakentaa ja on tuskallista seistä jonossa loman aikana. Koko siirtyminen sovelluskupongista lipuksi on hieman hämmentävää, koska katu on täynnä ja pieni reikä seinässä, josta saat lippusi, ei ole hyvin merkitty. Onneksi kaduilla oleva henkilökunta on varsin avulias. David on todella jotain. Emme aikoneet käyttää aikaa nähdäksemme häntä Firenzessä, mutta tällä ohitusjonon vaihtoehdolla oli hienoa tarttua tilaisuuteen. Suosittelen tätä museota, jos David on ainoa asia, jonka näet. Näyttävä. Henkeäsalpaava. Kaunis.

Lippu vie sinut sisään jonon ohittamisena ja voit mennä suoraan sisään katsomaan Davidia. Ei ole paljon muuta nähtävää kuin 1 ylimääräinen huone, jossa on patsaita, mutta pystyin näkemään sen, mitä halusin nähdä joutumatta jonottamaan. Jokaiselle sisääntuloajalle on vihjeitä, etkä todellakaan pääse sisään ajoitettua paikkaa aikaisemmin, mutta pääset sisään jos hieman myöhässä (ehkä jopa 30 minuuttia). Se auttaa varmasti väkijoukon hallinnassa.

Se on tärkeä palvelu, joka tarjosi ... ilmeisesti vierailut maksoivat hieman enemmän kuin lippu paikan päällä ... mutta kannattaa nauttia italialaisen taiteen ihmeistä ilman stressiä ... ennakkovarauksella ... ohita jono .. .o cmq kokoelmalla kuponkeja, joissa on varattu ja helpotettu sisäänkäynti ...

Upea taidemuseo, erityisesti Michelangelon veistokset . Sisääntulon edestä oli vaikea löytää opasta.

Kupongin vaihto lippuun sujui mutkattomasti ja pääsin sisään ilman jonoa! Onnistunut vierailu.