Firenze
Taide ja museot

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Firenze: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Firenze? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Firenze : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 14 790 arvosteluun

Hyvä hinta/laatu-suhde, kokonaisuus oli hyvä.

Sienassa vapaata aikaa olisi saanut olla hieman enemmän, mutta koska matkan kesto oli näin jo 11 tuntia, sitä olisi ehkä vaikea toteuttaa. Radiokuulokkeista Sienan oppaan puhe kaikui/kumisi ja oli nopeaa englantia, pystyimme tavoittamaan vain joitain lyhyitä lauseita. Retken opas nuori naishenkilö oli erittäin reipas ja tomera ja hoiti matkan asiat hyvin. Sää oli koko viikon meille kovin kuuma, myös kiertomatkalla, mutta se ei tietenkään ole retken järjestäjän vika. Bussissa oli onneksi hyvä ilmastointi. Kokonaisuutena jäi hyvä mieli.

Erittäin hyvä opastus kompaktilla ryhmäkoolla

Ryhmässä oli (sattumalta?) vain kahdeksan henkilöä, joten opas pääsi muodostamaan jäseniin varsin suoran kontaktin ja opastus tuntui juuri meille suunnatulta. Jonon ohitus toimi melko hyvin ja opastuksesta saimme ummikkoinakin hyvän käsityksen ko. aikakauden taiteesta ja esimerkiksi renessanssin käsitteestä.

Our guide Lori was amazing. She knew so much about history and art and was able to answer all the questions. The visit to Uffizi was inspiring. We learned a lot. Everything was well organized and we had also lot of time after the tour to wonder around by our selves.

Opas oli asiantunteva ja mukaansatempaava.

Opas oli valinnut joka aikakaudelta tärkeimmät teokset ja kertoi niistä kiinnostavasti, samoin kuin muista aikakauteen liittyvistä asioista.