Tekemistä kohteessa Fiumicino

Parhaat aktiviteetit

Fiumicino: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Fiumicino? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Fiumicino : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 19 316 arvosteluun

Bussikuljetus Transvisionin kanssa toimi hyvin. Sekä lentokentältä kaupunkiin (Termini) että lentokentälle Terministä suoritettiin ajallaan ja ilman komplikaatioita. Tapaamispaikka (bussipysäkki) oli helppo löytää ja henkilökunta oli erittäin ystävällistä. 6 eurolla per henkilö, halvin tapa päästä keskustaan tai lentokentälle. Tehdäänkö se uudestaan?

Helppo löytää, vaikka Lufthansan tuloportilta terminaalin 3 edestä uloskäyntiin 14 oli vähän kävelymatka. Ilmastoitu bussi. Monet vieraat ilmeisesti haluavat ottaa taksin. Siellä jono oli noin 100m pitkä ja maksaa noin 80-100€ Rooman keskustaan. Maksoimme yhteensä 24 € 4 hengeltä. Suosittelemme!

Ihana! Nopea, kätevä, mukava. Hieman pitkä väli lentojen välillä (1 tunti), lennon viivästymisen vuoksi lentokoneen saapuminen ei päässyt bussiin sovittuna aikana. Pr piti jatkaa seuraavaa, paljon myöhemmin. Tämä ei kuitenkaan koske itse liikenteenharjoittajan työtä. Kiitos!

Halvin vaihtoehto päästä Rooman keskustaan. erittäin käytännöllinen ja mukava. Huolimatta kaupunkiliikenteestä ruuhka-aikoina, aika oli odotusteni sisällä (noin 50 min). Matkustajat sijoittavat ja poistavat laukkunsa linja-auton tavaratilasta.

All went well except instructions were not accurate. Tickets were sent by WhatsApp, not by email as told.