Tämä aktiviteetti on automaattisesti käännetty. Katso alkuperäinen teksti kielellä englanti täältä.
Vesiaktiviteetti

Flagstaffista: Grand Canyon Railroad kokopäiväinen opastettu kierros

Aktiviteetin tarjoaja: Arizona Tour & Travel
Vesiaktiviteetti

Flagstaffista: Grand Canyon Railroad kokopäiväinen opastettu kierros

Aktiviteetin tarjoaja: Arizona Tour & Travel

alkaen 251,88 € per henkilö

Matkusta ajassa taaksepäin historiallisella Grand Canyon Railroadilla. Koe Grand Canyon informatiivisella rautatie- ja matkailuautoyhdistelmällä.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 3 päivää etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Tarkista aktiviteetin kuponki varauksen tehtyäsi saadaksesi täydelliset tiedot.
Kesto 10 - 11 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Opas
englanti
Sisältää noudon.
Hotellisi Flagstaffissa
Pyörätuolin käyttäjille soveltuva
Pienryhmä
Enintään 14 osallistujaa

Elämys

Kohokohdat
 • Nauti nostalgisesta ajelusta historiallisella Grand Canyon Railway -junamatkalla ja nauti cowboyjen ja kiertelevien muusikoiden viihdytyksestä.
 • Näe parhaat näkymät Grand Canyoniin, kiipeä Desert View Watchtoweriin ja tutustu kanjonin etelä- ja itäreunaan.
 • Matkusta mukavasti minibussissa, jossa on suuret näköalaikkunat.
 • Vieraile Navajo-reservaatissa ja kauppapaikalla
Koko kuvaus

Suuren kanjonin alue on yksi upeimmista "maailman seitsemästä ihmeestä"! Tämä Grand Canyonin rautatieretki tarjoaa sinulle läheltä ja henkilökohtaisesti tutustumisen tähän inspiroivaan kanjoniin.

Hyvästi.

Suuren kanjonin kierroksesi alkaa luonnonkauniilla kyydillä Sedonan punaisilta kallioilta Oak Creek Canyonin (joka on mainittu yhdeksi Amerikan 10 parhaasta maisemallisesta ajokierroksesta) ja Flagstaffin tornimaisista Ponderosa Pines -männyistä.

Kaikkia on tarjolla.

Tämän jälkeen voit suunnata Williamsin junavarikolle. Kun nouset historialliseen Grand Canyon Railway -junaan, cowboyt viihdyttävät sinua ja nauti kulkureiden sävelistä, kun juna matkustaa ajassa taaksepäin 65 mailin pituisen maisemallisen matkan aikana kanjonille.

Junasta avautuvat upeat näkymät San Franciscon huipuille, ja se rullaa läpi villikukkien täyttämien laaksojen, tiheiden mäntymetsien, korkeiden aavikkotasankojen ja pienten kanjonien. Päivitä kokemuksesi ensimmäisen luokan lipulla, joka sisältää ylisuuret istuimet, suuret ikkunat, baaripalvelun ja ilmaiset välipalat.

Saavuttuasi Grand Canyoniin tutustu kanjoninäkymiin ja Grand Canyon Villagen historiallisiin rakennuksiin. Sen jälkeen sinulla on aikaa nauttia lounas omatoimisesti (lounas ei sisälly hintaan), ja voit palata oppaasi luokse jatkaaksesi eteläisen reunan yli kohti itää.

Vietä Grand Canyonin kansallispuistossa noin 4 tuntia. Kulje pitkin kanjonin reunaa ja koe upeat näkymät Coloradojoen rotkoon. Kiipeä Watchtower Observatorion huipulle, josta avautuvat upeat panoraamanäkymät Grand Canyoniin.

Kiipeä Watchtower Observatorion huipulle, josta avautuvat upeat panoraamanäkymät Grand Canyoniin.

Paluumatkalla kiertelet Grand Canyonin kansallispuiston East Rimillä ja tutustut erilaisiin maisemallisiin näköalapaikkoihin. Vieraile Desert View Watchtowerissa ja historiallisessa Cameron Trading Postissa Navajo-reservaatissa - yksi hienoimmista paikoista, josta voit ostaa aitoja intiaanimuistoja.

Voit myös vierailla The Gallery -galleriassa, jossa on monia henkeäsalpaavia hienoja ja historiallisia intiaanien taideteoksia ja käsitöitä.

Käy myös The Gallery -galleriassa, jossa on paljon hienoja ja historiallisia intiaanien taideteoksia ja käsitöitä.

Sisältää
 • Kansallispuiston sisäänpääsymaksut
 • 1-suuntainen tavallinen tai ensimmäisen luokan junalippu (riippuen valitusta vaihtoehdosta).
 • Opastettu kierros Grand Canyonin etelä- ja itäreunoilla ja Grand Canyon Villagessa.
 • Hotellin nouto
 • Tällä hetkellä kaikissa liittovaltion rakennuksissa vaaditaan naamarit, mutta et käy missään niistä kiertoajelumme aikana. Kaikkien muiden kohteiden tila on päivitetty muotoon Naamarit ovat vapaaehtoisia.
 • Juomarahat: Jos nautit retkestäsi, suosittelemme 15-20% juomarahaa oppaallesi.
 • Lounas ei sisälly hintaan, mutta Grand Canyon Villagessa on aikaa nauttia lounas omatoimisesti.
 • Lasten turvaistuin/korotusistuin
 • Tällä hetkellä kaikissa liittovaltion rakennuksissa vaaditaan naamarit, mutta et vieraile missään niistä kierroksellemme osallistuessasi. Kaikkien muiden kohteiden tila on päivitetty muotoon Naamarit ovat vapaaehtoisia.

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tärkeää tietoa

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • - Kuljetustyyppi: kaikki ajoneuvot on varustettu ääni- ja äänentoistojärjestelmillä, jotta viihdekokemuksesi olisi mahdollisimman hyvä, kun olet kyydissä. Lisäksi jokaisessa minibussissa on suurimmat ikkunat, jotka takaavat mukavuuden ja maksimaalisen katselumahdollisuuden.
 • - Fyysisen aktiivisuuden taso: lievä. Valinnainen kevyt patikointi näköalojen katselemiseksi.
 • - Pukeutuminen: Mukavat matkavaatteet ja suositellaan tennis- tai vaelluskenkiä. Muista ottaa mukaan kamera sekä muut päivän aikana mahdollisesti tarvitsemasi henkilökohtaiset tavarat.
 • - Arizonan osavaltion laki edellyttää, että kaikkien kahdeksanvuotiaiden ja sitä nuorempien lasten on oltava turvaistuimessa tai turvaistuimessa. Vieraiden on hankittava oma turvaistuin tai turvaistuin retkeä varten.
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,3 /5

perustuen 49 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Opas
  4,8/5
 • Kuljetus
  4,3/5
 • Hinta-laatusuhde
  4,3/5
 • Turvallisuus
  4,6/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Our guide arrived promptly. He had us introduce ourselves to the other travellers. He explained what the days itinerary would be. Only a few of us took the train trip part. The train was slow enough to take in the sights, but, I would have preferred to have had more time in the Grand Canyon to be able to see the Imax theatre since this will probably a once in a life time trip.

Lue lisää

8. syyskuuta 2021

Käännä

I wouldn't take the train again. It was not a very good view of anything we were interested in. It was really a waste of time. But, the tour on the bus was terrific! Our tour guide Michael was very informative and attentive to all of the passengers. He stopped at some of the most beautiful views of the Grand Canyon!

11. elokuuta 2021

Käännä

Our guide Smoki was very friendly and accommodating. He took us to a lot of scenic points. Had a lot of knowledge about the history. I only wish we could have been able to do some part of the trails or had more time to ourself to explore the trails.

14. toukokuuta 2021

Käännä

Tuotteen tunnus: 12523