Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Flanderi

Flanderi: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Flanderi parhaat nähtävyydet?

Flanderi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Flanderi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Flanderi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 23 386 arvosteluun

Tällä GYG:n lipulla voit ohittaa lippujonon paikan päällä ja mennä suoraan Atomiumin juurella sijaitsevalle pääsisäänkäynnille. Ruuhka-aikoina tämä voi säästää 30–60 minuuttia ulkona jonottamiselta. Olimme paikalla klo 10 (auki) talvisena sunnuntaina, ja lippujono oli jo yli 15 minuuttia. Mielestäni tärkein nähtävyys on itse rakennus. Näkymä ylhäältä ei ole erityisen vaikuttava, ja ravintola on melko muodollinen ja kallis (vähemmän sopiva kahville ja välipalalle). Tukikohdan Atomiumin historiaa selittävä näyttely oli mielenkiintoinen ja hyvin esitelty. Väliaikainen valo/ääni-asennus oli loistava, mutta on selvää, miksi useimmat perheet, joissa on pienempiä lapsia, päättivät jättää nämä kohdat väliin.

raitiovaunumatka pois kaupungista (pari asemaa lähellä) - vaikka oli liikennelakko, kun menimme niin 10/15 metrin kävelymatkan päässä asemalta, jota käytimme. Upea paikka aurinkoisena päivänä. Sisällä tarpeeksi mielenkiintoista (mutta ei niin paljon lapsille). Lapset kuitenkin nauttivat valopohjaisesta taideinstallaatiosta ja valaistuista liukuportaista. Varaa pöytä, jos haluat syödä yläosassa - voi olla kiireinen.

Mikä siisti näky! Ja se parani entisestään, kun tulimme alas ensimmäiseltä matkalta huipulle, kun pääsimme nousemaan eri tasoilla. Emme tienneet, että sait sen, joten se oli erittäin positiivinen yllätys. Ehdottomasti vierailun arvoinen, jos olet Brysselissä!

Täytyy nähdä

Tämä oli Brysselin-matkamme kohokohta! Suosittelen. Itse rakennus on niin ihmeellinen ja erittäin vaikuttava. Tällä lipulla pääset myös designmuseoon, joka on aivan lähellä. En tiennyt milloin ostin sen ja se oli mukava yllätys, kun pääsin sinne. :)

Opastetut kierrokset tuovat kaivattua tietoa kohteista ja teemasta, ja laittaa asiat nopeasti oikeaan kontekstiin. Samalla oppii myös muista yleisistä asioista tai historiasta. Suosittelen lämpimästi!