Suosittelemamme elämykset kaupungissa Firenze

Firenze: Uffizin galleria, aikataulutettu ohita jono -lippu

1. Firenze: Uffizin galleria, aikataulutettu ohita jono -lippu

Koe Uffizin gallerian taidemaailman aarteet. Tämän lipun avulla voit ohittaa jonot galleriaan, jota pidetään yhtenä maailman arvostetuimmista museoista. Näe renessassiajan italialaisia mestariteoksia lukuisilta taiteilijoilta. Näe muun muassa Michelangelon, Da Vincin, Raffaellon, Giotton, Cimabuen ja Masaccion maalauksia. Vieraile gallerian suosituimmassa huoneessa nähdäksesi Botticellin kokoelman. Ihastele hänen "Primaveraansa" ja "Venuksen syntymäänsä", ja tee oma tulkintasi teoksesta, jossa jumalatar syntyy meren vaahdosta. Vältä ryhmäkierrosten kiire ja hälinä tutustumalla galleriaan omassa tahdissasi. Museossa voit viettää aikaa niin pitkään kuin itse haluat. Halutessasi voit lisätä kierrokseen ohita jono -oikeuden sisältävät liput Bobolin puutarhaan sekä Pittin palatsiin. Joustavien lippujen avulla voit vierailla näissä kohteissa viiden päivän sisällä Uffizi-vierailusta eteenpäin laskettuna.

Firenze: Leonardo Interactive Museum Entry Ticket

2. Firenze: Leonardo Interactive Museum Entry Ticket

Jos haluat kokeilla uutta kokemusta, vierailla hyvin erityisessä museossa, jos olet utelias tietämään enemmän Leonardo da Vincistä, kaikkien aikojen suurimmasta nerosta, osallistua fantastiselle ensimmäisen persoonan matkalle, jolla voit tutustua hänen maailmaansa, oppia lisää hänen keksinnöistään ja kokeilla kauneimpia koneita, jotka on piirretty hänen koodekkeisiinsa, sinun on käytävä Leonardo Interactive Museumissa. Museo, joka on ollut avoinna jo yli 20 vuotta Firenzessä, aivan kaupungin keskustassa, sopii kaikille 7/8-vuotiaille ja sitä vanhemmille, ja siinä kävijä on mukana, ja hänestä tulee uuden ja fantastisen kokemuksen päähenkilö, joka on todella vuorovaikutteinen, mielenkiintoinen, hauska ja innostava. Voit tutustua Leonardon tärkeimpiin keksintöihin, tutustua hänen insinööri-, fysiikka-, anatomia- ja maalausopintoihinsa. Tulet huomaamaan, että monet hänen suunnitelmistaan ovat edelleen, yli 500 vuotta myöhemmin, huomattavan ajankohtaisia. Sisällä voit kokeilla tankkia, katapulttia, matoruuvia, pystyruuvia, hydraulista sahaa, kirjapainoa ja monia muita koneita ja mekanismeja, jotka on luotu tutkimalla Leonardon kuuluisiin koodekkeisiinsa piirtämiä malleja. Jotta välttyisit jonoilta sisäänkäynnillä, museon lippuja myydään yksinomaan verkossa, jossa voit valita vierailupäivän ja -ajan.

Firenze: Michelangelon Daavid Skip-the-Line pääsylipun.

3. Firenze: Michelangelon Daavid Skip-the-Line pääsylipun.

Kokeile Michelangelon Daavidia Accademia Galleria -museon pääsylippujen avulla. Tutustu tähän Firenzen helmeen pääset museon kaikkiin osiin ja saat valinnaisen ääniopastuksen. Tässä museossa on enemmän Michelangelon veistoksia kuin missään muualla maailmassa. Lipunmyyntijonojen ohittamisen jälkeen voit alkaa tutkia renessanssin aikana Firenzessä asuneiden ja työskennelleiden taiteilijoiden, kuten Botticellin, Filippino Lippin, Pietro Peruginon, Paolo Uccellon ja monien muiden, luomia mestariteoksia. Jos valitset ääniopasvaihtoehdon, voit kytkeä kuulokkeet päähäsi ja kuulla museon kohokohdista samalla, kun tutkit museota. Jatka neljän vangin ja San Matteon saliin Michelangelon saliin, joka on vaikuttava huone, jota hallitsee Daavid. Siirry soitinmuseoon, jossa voit ihailla maailman vanhimpana olemassa olevana pianona tunnettua pianoa sekä korvaamatonta viulu Stradivaria, joka on luotu suuriruhtinas Ferdinando Medicille. Voit ennen vierailun päättymistä käydä ehdottomasti tutustumassa kunnostettuun Gipsoteca Bartoliniin, joka on veistäjä Lorenzo Bartoliniin liittyvien veistosten ja rintakuvien näyttelytila.

Firenzen: Michelangelon Daavid, ajoitettu vierailu

4. Firenzen: Michelangelon Daavid, ajoitettu vierailu

Hanki Accademia-gallerian lippu ja koe maailman upeimpia taideteoksia, kudoksia ja veistoksia FirenzessäNäe Daavidin patsas sekä muita Michelangelon luomuksia. kuten Pyhä Matias ja Vangit. Koe myös Bartoliin kaltaisten taiteilijoiden työt.  Daavidin patsas on yli viisi metriä kokea. Firenze tunnettiin historiallisesti uskonnollisen taiteen kehtona. Patsas symboloi aikanaan Firenzen vapauden ja kansalaisoikeuden merkkinä. Medicin perheen uhkaama valtio oli muinoin voimakkaiden vastusten ympäröimä.    Suuntaa muihin huoneisiin, jotka toimivat ennen luostareina. Koe muun muassa lakkautettujen luostareiden, suunnitteluakatemian ja taideakatemian teoksia.  Näe myös vastikään Cherubinin konservatorion musiikkisoitinten osastolta tulleet upeat historialliset soittimet.

Firenze: Chiantin viinitilat, viininmaistelu ja ruoanmaistelu

5. Firenze: Chiantin viinitilat, viininmaistelu ja ruoanmaistelu

Tämä elämyksesi alkaa, kun tapaat oppaasi. Hyppää sitten bussin kyytiin ja aja kohti Chiantin viinialuetta. Opas kertoo sinulle anekdootteja näkemistäsi nähtävyyksillä matkalla kohti ensimmäistä viinitilaa. Viinimestarit toivottavat sinut tervetulleeksi, kun saavut päivän ensimmäiseen cantina-viiniravintolaan. Viininvalmistajat kertovat sinulle viinitilan viineistä sekä sen historiasta. Käy sitten viinitarhoissa ja muissa paikoissa kierroksella opastetusti. Opi, miten tynnyrit valmistetaan, kuinka viini syntyy ja siihen, mitä vaaditaan Chianto Classico -viinisertifikaatin saamiseksi. Seuraavaksi on aika ensimmäisen maistelusi, jonka aikana tarjolla on neljä eri viiniä. Viiniasiantuntija kertoo vinkkejä maisteluelämyksen parantamiseksi sekä tietoa viineistä, joita maistelet. Tarjolla on lisäksi muun muassa leivän, oliiviöljyn, salamin ja juuston kaltaisia paikallisia herkkuja. Seuraavaksi on aika hypätä takaisin auton kyytiin ja jatkaa kohti seuraavaa viinitilaa. Matkan varrella voit katsella Chiantin kukkuloille avautuvaa näköalaa vaikuttavalta näköalapaikalta. Opi sitten sään vaikutuksesta rypäleisiin sekä viinien erikoisominaisuuksiin, kun saadut toiselle viinitilalle. Käy opastetulla kierroksella viinitarhoissa ja viinitilalla. Herkuttele paikallisen viinimestarin opastamana kolmen viinin parissa. Palaa sitten Firenzeen, kun olet viettänyt hetken vapaa-aikaa tilalla.

Firenze: Accademia Galleria Opastettu kierros

6. Firenze: Accademia Galleria Opastettu kierros

Sukellu Italian kiehtovaan historiaan, josta sen lumoava taide kertoo. Lähde opastetulle kierrokselle Firenzen Accademia-galleriaan ja opi kaikki taiteilijoista kunkin teoksen takana. Ihaile Michelangelon maailmankuulua Daavidia omin silmin. Tapaat oppaasi ja maksat pääsylippusi ja astut sitten suoraan Accademia-galleriaan ilman jonottamista. Aloita oivaltava kävelyretkesi uskomattomassa kokoelmassa ja löydä Filippino Lippin, Domenico Ghirlandaion ja muiden majesteettisia maalauksia.Kerro lisää. Kuule salaisia tarinoita galleriassa esillä olevista taideteoksista ja taiteilijoista sekä muinaisia tarinoita vaikutusvaltaisesta Medicin suvusta. Ymmärrä, miksi renessanssi syntyi Firenzessä ja miksi tämä suku oli niin tärkeä Michelangelolle. Ja tietysti tule lähelle jättimäistä Daavidia.

Firenze: Accademia Galleria: Ensisijainen sisäänpääsylippu e-kirjalla.

7. Firenze: Accademia Galleria: Ensisijainen sisäänpääsylippu e-kirjalla.

Hyödynnä aikaasi Firenzessä ajoitetulla pääsylipulla Accademian galleriaan. Ihaile yhtä maailman kuuluisimmista veistoksista, Michelangelon Daavidia, ja tutustu myös muihin kuvanveistäjän töihin. Tutustu galleriaan pdf-muodossa olevan hyödyllisen oppaan avulla. Ohita pitkät jonot ja mene galleriaan erillisen sisäänkäynnin kautta. Varatun lipun avulla voit ohittaa lipunmyyntijonon ja välttää huolen siitä, onko lippuja saatavilla.Varattu lippu antaa sinulle mahdollisuuden ohittaa lipunmyyntijonot ja välttää huolen siitä, onko lippuja saatavilla. Käy pääsalissa katsomassa Michelangelon Daavidin patsasta ja joitakin hänen keskeneräisiä teoksiaan, joissa on yhä hänen taltanjälkensä. Tutustu Gipsotecaan, jossa on 1800-luvun firenzeläisten kuvanveistäjien tekemiä alkuperäisiä kipsimalleja. Tutustu Medicien alkuperäisiin soittimiin, joista kolme on Stradivariuksen valmistamia. Tutustu sitten museon maalausgallerioihin ja näe keskiaikaisten ja renessanssimaalareiden mestariteoksia. Mene ylimpään kerrokseen ihailemaan valtavia keskiaikaisia alttaritauluja ennen vierailun päättämistä.

Firenze: Uffizi Ticket & Masterpieces Audio Guide Included

8. Firenze: Uffizi Ticket & Masterpieces Audio Guide Included

Vältä pitkät jonot ja astu sisään Uffizin galleriaan Firenzessä ja pääset nopeasti sisään tällä pikalipputuotteella. Nauti vierailusta omaan tahtiisi taidehistorioitsijamme laatiman eksklusiivisen audiosisällön ansiosta; vierailua edeltävänä päivänä saat WhatsApp-viestin, jossa on muistutus tapaamispaikasta ja ohjeet ladata mobiiliaudiosovelluksemme laitteillesi; älä unohda ladata puhelintasi ja ottaa omat kuulokkeesi mukaan. Vierailupäivänä tapaat paikallisen yhteistyökumppanin työntekijän sisäänkäynnin edessä, Benvenuto Cellinin patsaan alla Loggiaton varrella, otat lippusi vastaan ja käyt läpi pakollisen turvatarkastusjonon, ja olet sisällä. Nauti siitä, että voit ohittaa sekä lipunosto- että lipunmyyntijonon. Tutustu sitten yhteen Euroopan vanhimmista museoista mobiiliaudioopassovelluksemme avulla. Lähde matkalle taiteen historiaan keskiajalta Italian renessanssin aikaan. Ihaile mestariteoksia, kuten Botticellin "Venuksen syntymää", Caravaggion "Medusaa" ja Michelangelon ainoaa puulle tehtyä maalausta. Galleriassa on käytäviä koristava korvaamaton kokoelma Medici-suvun antiikin patsaita ja rintakuvia, jotka koostuvat antiikin roomalaisista kopioista kadonneista kreikkalaisista veistoksista. Odotamme innolla, että pääsemme ihmettelemään sinua tällä kokemuksella!

Firenze: Varattu pääsylippu Bobolin puutarhaan

9. Firenze: Varattu pääsylippu Bobolin puutarhaan

Puutarha ulottuu laajalle alueelle ja muodostaa ulkoilmamuseon, jossa on antiikki- ja renessanssipatsaita, luolia ja suuria suihkulähteitä. Tutustumalla sen lukuisiin ja monipuolisiin kävelyreitteihin voi herättää hovielämän henkeä. Grotta del Buontalenti on keinotekoinen luola, joka on täynnä valheellisia tippukiviä ja tippukiviluolia, joissa on lampaiden, paimenten ja roomalaisten jumalattarien patsaita. Luola sijaitsee lähellä Bobolin puutarhan sisäänkäyntiä ja Vasarin käytävän päässä.

Firenze: Michelangelon Daavid Etusija lippu & ääniopas

10. Firenze: Michelangelon Daavid Etusija lippu & ääniopas

Hyödynnä etuoikeutettua lippua, sinulla on oikeus päästä sisään valitsemanasi päivänä ja kellonaikana ja voit ohittaa lipun ostamiseen tarvittavan jonon tapaamalla isäntämme museon edessä, jossa lippusi on valmiina sinua varten. Italian- ja englanninkieliset isäntämme esittelevät sinut turvatarkastusportille. Vierailua edeltävänä päivänä saat WhatsApp-viestin, jossa on muistutus tapaamispaikasta ja ohjeet ladata mukana tuleva mobiiliäänisovellus laitteillesi; älä unohda ladata puhelintasi ja ottaa omat kuulokkeesi mukaan. Liitä nyt kuulokkeet laitteeseesi ja nauti eksklusiivisesta audio-opassovelluksestamme ja tutustu kaikkien aikojen suurimman taiteilijan, Michelangelon, nerokkuuteen hänen lukuisten veistostensa kautta ohittamattomassa Accademia-taidegalleriassa. Ihaile sisällä Michelangelon alkuperäistä Daavidia ja näe, miten hänen ilmeensä muuttuu, kun kävelet huoneen poikki. Ihaile yksityiskohtia ja ryhtiä, jotka on veistetty yhteen ainoaan marmoripalaan, ja ota itse selvää, miksi Daavid on kiehtonut sukupolvia ympäri maailmaa. Daavid edustaa raamatullista sankaria, joka voittaa Goljatin, ja symboloi kansalaisvapauksien puolustamista, jota ilmentää Firenzen tasavalta, itsenäinen kaupunki keskiajalla ja renessanssiajalla. Koe myös muita Michelangelon veistämiä veistoksia, kuten Prigioni (vangit). Nämä vääntyneet ruumiit oli tarkoitettu paavi Julius II:n hautakammioon, mutta hautakammio ei koskaan valmistunut. Tutustu museoon tarkemmin ja näe muiden renessanssitaiteilijoiden, kuten Andrea Orcagnan, Taddeo Gaddin, Domenico Ghirlandaion, Filippino Lippin ja Sandro Botticellin patsaita ja maalauksia. Voit myös vierailla Cherubinin konservatorion vanhojen soittimien kokoelmalle omistetussa huoneessa, soittimien osastolla. Kokoelmaan kuuluu Antonio Stradivariuksen viulu, joka kuuluu Medicean kvintettiin. Hanki tilaisuus saada täydellinen kokemus Michelangelon Daavidin talosta ja varaa vierailusi meiltä!

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Firenze
Toscanan sielu huokuu renessanssin henkeä, arkkitehtonisia yksityiskohtia ja taiteen ihmeitä.

Parhaat aktiviteetit

Firenze: parhaat nähtävyydet

Kaikki aktiviteetit

819 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Immersiivisiä elämyksiä

Firenze: Koe enemmän

Näytä kaikki

Firenze: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Firenze?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Firenze ovat

Pisa

Firenze: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Firenze? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Firenze : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 88 747 arvosteluun

Ado ja Francesca olivat upeita oppaita ja auttoivat pitämään prosessin sujuvana järjettömän kiireisenä lauantaina. Jopa kahden junan myöhästymisen jälkeen pystyimme näkemään kaikki viisi kaupunkia ja ne pystyivät pitämään energian positiivisena koko erittäin pitkän mutta palkitsevan päivän ajan. Mielestäni tämä oli sen rahan arvoista, että pystyin näkemään jokaisen kaupungin ja oppimaan siitä vähän lisää, mutta ole valmis kävelemään paljon, juoksemaan väkijoukkoon, eikä jokaisessa kaupungissa ole paljon odotettavissa olevaa aikaa. Kaiken kaikkiaan sen arvoinen, myös bussi oli erittäin mukava ja oppaat tekivät matkasta La Speziaan mielenkiintoisen ja viihdyttävän - itse asiassa parhaat kiertue tosiasiat, joita minulla on ollut Italiassa. Paluumatkaa varten he antavat ihmisten nukkua kunnioittavasti ja antavat myös sinun esittää heille kysymyksiä, joihin he ovat enemmän kuin valmiita vastaamaan!! Francesca antoi meille neuvoja tulevaa Venetsian-vierailua varten, joita arvostettiin erittä

Hyvä päivä! Päivä oli pitkä mutta sen arvoinen!! Pystyimme vierailemaan kaikissa viidessä kaupungissa ja teimme vaelluksen Corniglian ja Vernazzan välillä. Vain kaunis! Oppaamme olivat mahtavia ja niin avuliaita. Suosittelen myös lounaan tekemistä, sain tavata monia ihmisiä kiertueella kanssamme. Suosittelisin ehdottomasti tätä kiertuetta muille.

Mukava päivä hyvän oppaan kanssa. Rento tunnelma ja kauniit maisemat. Viinitiloilla asiantuntevat ja ystävälliset isännät. Aikataulut täsmälliset.

My 12 year old son liked to build bridges and cupols from the parts available there. He liked the place very much so did the parents.

Nice way to ensure tickets to the event or place if you are planning travel schedules in advance.