Tekemistä kohteessa Florida

Aurinkovaltio on huvipuistojen, upeiden rantojen ja kiehtovien museoiden koti täynnä hauskanpitoa.

Parhaat aktiviteetit

Florida: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Florida parhaat nähtävyydet?

Florida: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Florida? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Florida : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 19 629 arvosteluun

Linja-autoagentti ennen kiertueen alkamista oli erittäin helppo löytää, linja-autoagentti jopa huutaa määränpäätä säännöllisesti lippupisteensä edessä. Bussimatka Evergladesille oli miellyttävä, bussikuski kommunikoiva ja hauska. Paikan päällä linja-auton ryhmänä käyt yhdessä läpi kiertueen kaikki 3 asemaa käsivarressasi puettavilla keltaisilla nauhoilla, voit aina löytää reittisi muiden etkä jää paitsi mistään. Mutta kannattaa kiinnittää huomiota siihen, mihin aikaan bussinkuljettaja sanoo, milloin bussi ajaa tarkalleen takaisin Miamiin ja palaat takaisin bussiin ryhmän kanssa hyvissä ajoin, koska kuljettajalla ei ole yleiskuvaa siitä, kuka tarkalleen oli bussissa ja bussi muuten ilman sinua lähtee taas ja silloinkin olisit jumissa siellä!

Varasimme matkan Internetin kautta, mutta meidän piti noutaa lippu Bayside Marketplacesta. Nousemme bussiin ja tapasimme kuljettajamme Josen. Hän oli tarkka, selkeä ja huumorintajuinen :) Evergladesissa meidät vietiin ilmaveneeseen ja nähtiin 3 alligaattoria! Meillä oli onnea, koska et aina näe niitä. Tällä rahasummalla se on täysin sen arvoista. Meidät ajettiin takaisin Miami Beachille. Kaikki oli hyvin suunniteltua.

uskomattomia puistoja, joissa yhdistyvät jännitysajelut ja 3D-nähtävyydet. pienimmille on vähän nähtävyyksiä. Nukuimme yhdessä puiston hotelleista, joten meillä oli rajattomasti pääsylippuja nähtävyyksiin, jotka sisälsivät hintaan (ohita jono): välttämätöntä tehdä mahdollisimman monta nähtävyyttä voimakkaiden vaikutteiden sattuessa, vaikka hinta olisi kohtuuton ( noin 100 euroa per henkilö per päivä).

Matkamme alkoi Miamista Key Westiin. Kuljettaja oli erittäin ammattimainen matkustajien turvallisuuden suhteen. Lily oli oppaamme ja hän oli todella mahtava työssään. Hänen kärsivällisyytensä oli suurta ja hän teki meidät mukavaksi matkalla. Kiitos molemmille mahtavasta matkasta.

Todella mukavaa toimintaa. Ilmavene antaa hyvät tuntemukset. Näimme useita alligaattoreita veneen lähellä. Sitten oli show käärmeitä, alligaattoreita ja krokotiileja. Se oli mielenkiintoista, koska näistä eläimistä välitettiin paljon tietoa. Kaikki on kuitenkin englanniksi.