Tekemistä kohteessa
Florida

Aurinkovaltio on huvipuistojen, upeiden rantojen ja kiehtovien museoiden koti täynnä hauskanpitoa.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat aktiviteetit

Florida: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Florida? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Florida : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 19 629 arvosteluun

Tärkeimmät näyttelyt ovat erinomaisia ja ainutlaatuisia. Missä muualla voisit nähdä todellisen sukkulan ja ymmärtää rakettien mittakaavan? Elokuvat välittivät tilantunnetta ja henkilökohtaisia tarinoita, jotka muovasivat kansakuntamme kokemuksia. Parantamisen varaa: 1. Lisää sivustokarttoja ja opasteita, jotka osoittavat tärkeimpiin paikkoihin. 2. Muutamia ihmisoppaita, jotka auttavat ihmisiä löytämään näyttelyn, auttavat selittämään, mistä näyttelystä on kyse, osoittavat tietyn rivin loppuun (kun useat leikkaavat) tai neuvovat, milloin rivi on liian pitkä tiettyyn teatteriin pääsemiseksi ( jotta ihmiset eivät kääntyisi pois jonossa seisomisen jälkeen). Koska sinä päivänä oli paljon vierailijoita, asiat tuntuivat epäjärjestyneeltä. 3. Enemmän painoarvoa NASAn tehtävälle, vähemmän kauppoihin, ravintoloihin ja katuviihdyttäjiin. Jotkut tavaraa myyvät paikat näyttivät olevan selkeämmin merkittyjä kuin näyttelyt. Pitäisikö jonglöörin/taikurin vetää myös suurempi joukko kuin avaruusnäyttely

Oppaat olivat hyvin perillä Everglades-puistosta ja olivat myös erittäin ystävällisiä. Kiertue sisälsi airboat show'n ja villieläinten, kuten alligaattoreiden, lintujen jne., katselun sekä nopeiden käännösten tekemisen ilmaveneellä. Pääsimme katsomaan myös villieläinshown lentovenenäytöksen jälkeen.

Hauskaa, lentoveneoppaamme oli erittäin osaava ja viihdyttävä. Et huomaa alligaattoreita helposti, vaikka näimme vauvan. Lopun villieläinshow oli suuri hitti niin lasten kuin aikuistenkin keskuudessa. Toivon vain, että lentovenematka olisi vähän pidempi, muuten suosittelen tätä perheaktiviteetille.

Onneksi saimme viime hetken liput joulun ja uudenvuoden välisellä viikolla (vilkkain aika vuodesta), nautimme siitä niin paljon, teimme toisen, tunnin kestäneen yksityisen kiertueen. Yksityinen kiertue oli hämmästyttävä, pystyimme näkemään niin paljon enemmän aluetta. Suosittelemme tätä!

Hieno paikka, liikaa yhdelle päivälle. Ensi kerralla tiedän. Erittäin mielenkiintoisia näyttelyitä. Me rakastimme sitä.