Florida

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Florida : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 15 136 arvosteluun

Teimme ensin bussikierroksen (kesto n. 1h) ja olimme liikkellä heti aamusta eli portilla kannattaa olla heti, kun paikka aukeaa. Majoituimme Kissemmeessä ja ajomatkaan kului myös n. tunti. Paljon on katsottavaa, joten kannattaa varata reilusti aikaa. Lapset olivat todella innoissaan (11-12 vuotiaita oli mukana 4) ja jaksoivat koko päivän. Ota evästä mukaan (hedelmiä, juotavaa yms.) välipalaksi, niin jaksaa paremmin.

Retki oli onnistunut, sillä pääsimme näkemään alligaattorin, kuten olimme toivoneetkin. Ilmaveneemme hajosi kesken matkan, mutta saimme pian tilalle uuden, joten se ei paljoa haitannut. Opas oli asiantunteva ja hauska.

Mahtava kokemus alligaattoreita näki paljon ja oppaat olivat mukavia. Miinusta bussista. Penkit olivat huonossa kunnossa! Omani liukui koko ajan miltei kokonaan alta pois. Mutta muuten käymisen arvoista!

Kansallispuisto hieno ja ainutlaatuinen kokemus.

Evergladesin puisto oli mukavaa vaihtelua Miami beachin rannoille. Kuljetus puistoon oli myöhässä ja bussi rähjäinen, meluisa ja vailla kunnollista ilmastointia.

Paljon nähtävää ja koettavaa. Ohi jonojen-lipulla pääsee vain ohi puiston lippujonosta, ei muista jonoista. Pitkähköihin jonotuksiin saa siis varautua.