Fort Augustus

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat nähtävyydet: Fort Augustus

Fort Augustus: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Fort Augustus? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Fort Augustus : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 6 920 arvosteluun

Ikimuistoinen kokemus upeissa maisemissa.

Kierros oli kyllä hintansa arvoinen. 12h bussimatka josta 8h istumista. Pysähdyimme tähtinähtävyyksien juurelle jaloittelemaan ja ottamaan valokuvia. Bussin ikkunasta näki kyllä maisemat hyvin. Välillä bussinkuljettaja kertoi historiasta ja soitti teemaan liittyvää musiikkia. Jylhät maisemat jäävät kyllä ikuisesti mieleen. Retkelle kannattaa varata käteistä, sillä retken järjestäjä hoitaa pääsyliput linnaan ja risteilylle, mutta vain käteisellä. Lisäksi kannattaa varata evästä/naposteltavaa mukaan. Lisäksi lämmin pukeutuminen tulee huomioida, keli voi vaihtua silmänräpäyksessä. Turvallinen retki myös yksinmatkustavalle. Paluumatkalle olisin toivonut pari jaloittelua enemmän. Kuljettaja ajoi välillä turhan kovaa pikkuteillä, muuten oli erittäin asiallinen ja ystävällinen.

Huikea maisemamatka halki ylämaiden. Oppaana toiminut kuskimme Martin oli aivan mahtava, hän osasi kertoa historiasta ja historiallisista paikoista todella elävästi huumoria unohtamatta. Omat eväät olivat näppärät mukana sillä pysähdyspaikoissa oli ruuhkaa Urqhuartin linnaa lukuunottamatta.

Kannattaa ehdottomasti lähteä päiväksi Ylämaalle! Karu luonto teki vaikutuksen ja Skotlannin historiaan sai hyvän kokonaiskuvan mahtavan oppaan Alanin kertomusten myötä.

Opas Stephen oli hyvä ja hauska. Juttua riitti koko pitkän päivän ajan. Bussimatka oli pitkä ja mutkainen, Loch Ness risteily oli lisämaksullinen mutta kannatti käydä.

Kiva retki! Paljon nähtävää ja UPEITA maisemia. Toki retkeen kuului paljon bussissa istumista.