Tekemistä kohteessa
Fort Lauderdale

Floridan kaakkoisrannikko palkitsee matkailijat luonnollisella hiekkarantojen, meren ja kukkien vehreydellä.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Fort Lauderdale: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Fort Lauderdale parhaat nähtävyydet?

Millä kohteen Fort Lauderdale kierroksilla noudetetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia?

Fort Lauderdale: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Fort Lauderdale? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Fort Lauderdale : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 749 arvosteluun

Poikkeuksellinen

Älä odota matelijoiden odottavan sinua ja ravistelevan tarinoitaan vain, jotta voit ottaa kuvan. Se oli mahtava ajomatka upean oppaan kanssa, joka antaa sinulle paljon tietoa tästä ainutlaatuisesta ekosysteemistä ja näyttää lintuja, joita et koskaan tiennyt olevan siellä. Ja jos sinun täytyy napata gator, mene viereiseen SawgrassnatureParkiin.

Nouse lähelle gatoreja niiden luonnollisessa elinympäristössä

Näimme 4 alligaattoria matkan aikana. Kapteenimme Bob kertoi meille kaiken Evergladesin ja sen asukkaiden historiasta ja ympäristökysymyksistä. Upea matka ja saat mahdollisuuden pitää vauvan gaattoria näyttelyalueella pienellä lahjoituksella. Kuulosuojaimia ei toimiteta kuten muut matkat, mutta korvatulpat toimitetaan.

Eläintarha osa suuri vene liian pitkä stop talk , enemmän venematkaa .

Nautimme venematkasta liikkuessamme, lyhyt, lyhyt pysähdys on hyvä, mutta pysähdys oli aaaaaa näyttää pitkältä. Tuli erittäin kuuma, haiseva ja tylsä. Olisi pitänyt kilpailla enemmän meriruoholla. Pieni eläintarha oli hieno, lapsenlapseni rakastivat gator-tilaa. Kaikki eläimet olivat mielenkiintoisia.

Retki oli onnistunut, sillä pääsimme näkemään alligaattorin, kuten olimme toivoneetkin. Ilmaveneemme hajosi kesken matkan, mutta saimme pian tilalle uuden, joten se ei paljoa haitannut. Opas oli asiantunteva ja hauska.

Hauskaa aikaa kapteeni Joshin kanssa...satuimme näkemään krokon...ei ollut odotettavissa. Hän oli mukava päästä pois ja tehdä jotain erilaista .. näyttelyt olivat myös siistejä .....