Tekemistä kohteessa
Fort William

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat aktiviteetit

Peruuta aktiviteetti ilmaiseksi jopa 24 tuntia ennen kierroksesi alkua saadaksesi täyden hyvityksen.


Aktiviteetin aikana noudatetaan paikallisia terveysohjeita, jotta voisit keskittyä nauttimaan kokemuksestasi.

Fort William: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Fort William? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Fort William : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 2 828 arvosteluun

Se oli erittäin pitkä päivä - alkaen kello 6, kuitenkin ymmärrämme, että sen piti olla. Juna menetti hienon tilaisuuden, koska sillä ei ollut paljon suurempaa matkamuisto-osaa. Se oli tungosta ja liian pieni. Monet meistä olisivat käyttäneet enemmän rahaa, jos valinnanvaraa olisi ollut enemmän. Toivon, että junassa olevan oppaan kanssa olisi ollut enemmän "Harry Potteria". Bussikuljettaja oli hieman ärsyttävä - rakasti kuulevan itsensä puhetta.

Erittäin hieno kierros ylämailla! Oppaamme/kuljettajamme Brian oli erittäin asiantunteva ja miellyttävä. Saimme kattavan kuvauksen alueen historiaan, historiallisiin henkilöihin ja elämään. Maisemat olivat silmiä hivelevät. Loch Ness -risteily oli ihan OK, mutta ei mitenkään erityisen mieleenpainuva. Retki olisi vielä parempi, jos siihen saisi mahdutettua edes lyhyen pysähdyksen jollakin linnalla.

Erittäin mukava ja asiantunteva opas ja kuljettaja. Hyvin ajoitettu matka ja puhdas linja-auto. Junamatka oli uskomaton, ja meillä oli jopa aikaa pysähtyä paluumatkalle noustaksesi katselutasolle ottamaan kuvia junasta, kun se meni takaisin viaduktin yli Fort Williamsiin. Maisema on vain henkeäsalpaava!

Pitkä päiväretki, mutta kannatti tehdä.

Skotlannin ylämaat tuli nähdyksi, opas kertoi koko pöivän asiaa, tiesi myös mistä puhui. Brian nimeltään, kilttiin puettuna. Hyvä retki, sääkin suosi, vasta viimeisellä tunnilla alkoi sataa.

Hienot maisemat

Matka oli pitkä mutta maisemat hienot. Laivamatka Loch Nessillä oli mainio mutta oli vähän yllätys että se maksoi erikseen