Fort William

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat nähtävyydet: Fort William

Fort William: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Fort William? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Fort William : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 2 165 arvosteluun

Erittäin hieno kierros ylämailla! Oppaamme/kuljettajamme Brian oli erittäin asiantunteva ja miellyttävä. Saimme kattavan kuvauksen alueen historiaan, historiallisiin henkilöihin ja elämään. Maisemat olivat silmiä hivelevät. Loch Ness -risteily oli ihan OK, mutta ei mitenkään erityisen mieleenpainuva. Retki olisi vielä parempi, jos siihen saisi mahdutettua edes lyhyen pysähdyksen jollakin linnalla.

Ihanat maisemat

Pitkä reissu, mutta kannatti! Sattui aurinkoinen päivä, ja maisemat olivat henkeäsalpaavat. Suurin osa matkasta kuljetaan kapeita ja mutkaisia teitä pitkin joten kärsivällisyyttä tämä reissu vaatii. Halusimme syödä hyvän lounaan ja siksi jätimme Loch Ness risteilyn väliin, risteilylle menijät saivat syödä aika pikaisesti, toki siihenkin on mahdollisuus Fort Augustus nimisessä kylässä.

Pitkä päiväretki, mutta kannatti tehdä.

Skotlannin ylämaat tuli nähdyksi, opas kertoi koko pöivän asiaa, tiesi myös mistä puhui. Brian nimeltään, kilttiin puettuna. Hyvä retki, sääkin suosi, vasta viimeisellä tunnilla alkoi sataa.

Hienot maisemat

Matka oli pitkä mutta maisemat hienot. Laivamatka Loch Nessillä oli mainio mutta oli vähän yllätys että se maksoi erikseen