Tekemistä kohteessa
Fort William

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat aktiviteetit

Fort William: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Fort William? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Fort William : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 4 354 arvosteluun

Se oli hauska ja mielenkiintoinen kiertue. Matkaoppaamme Brian on ollut erittäin huomaavainen ja varmistanut, että olemme turvassa koko ajan. Hän jakaa myös paljon kokemuksia ja tietoa koko kiertueen ajan. Itse kiertue kesti yli 13 tuntia ja vaikka matka oli pitkä, hän varmisti, että emme kyllästy bussissa soittamalla mukavia skotlantilaisia kappaleita. Sanoisin, että se on hintansa väärti ja suosittelen sitä myös ystävilleni.

Mikä upea matka, alusta loppuun Ylämaan kauneus oli hämmästyttävää. Matkaoppaamme Brendan oli asiantunteva, hauska ja viihdyttävä, todellinen ilo olla lähellä. Maasilta oli upea, samoin kuin kaikki Harry Potterin, James Bondin jne. piilotetut paikat. Pakollinen kiertue, pitkä päivä kuitenkin, joten ota välipaloja.

Erittäin mukava ja asiantunteva opas ja kuljettaja. Hyvin ajoitettu matka ja puhdas linja-auto. Junamatka oli uskomaton, ja meillä oli jopa aikaa pysähtyä paluumatkalle noustaksesi katselutasolle ottamaan kuvia junasta, kun se meni takaisin viaduktin yli Fort Williamsiin. Maisema on vain henkeäsalpaava!

Pitkä päiväretki, mutta kannatti tehdä.

Skotlannin ylämaat tuli nähdyksi, opas kertoi koko pöivän asiaa, tiesi myös mistä puhui. Brian nimeltään, kilttiin puettuna. Hyvä retki, sääkin suosi, vasta viimeisellä tunnilla alkoi sataa.

Hienot maisemat

Matka oli pitkä mutta maisemat hienot. Laivamatka Loch Nessillä oli mainio mutta oli vähän yllätys että se maksoi erikseen