Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Frankfurt

Pilvenpiirtäjät ja vanhakaupunki, sekä finanssiala ja perinteet yhdistyvät tässä kaupungissa.

Aktiviteetit saatavilla

101 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/7

Frankfurt: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Frankfurt parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Frankfurt?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Frankfurt ovat

Rothenburg ob der Tauber

Frankfurt: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Frankfurt? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Frankfurt : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 4 781 arvosteluun

Oli erittäin hyvä, paljon erilaista tietoa antoi kattavan kuvan kaupungista, joka oli valaistu niin monella eri tavalla. Oli hienoa, että tieto kuulokkeilla tuli aina tavalla, joka vastasi ohitsemme olevia nähtävyyksiä. Tekisin tämän uudestaan ja uudestaan, se oli informatiivinen ja todella hauskaa. Myös laskujen rytmi oli loistava.

Ihana matka alas kaunista Reiniä erittäin informatiivisen, humoristisen, ammattitaitoisen oppaan kanssa, joka todella nauttii työstään. Tämä leikkaus on pakollinen tämän yrityksen kautta kaikille Frankfurtissa vieraileville. Toivon, että matka jatkuisi ikuisesti!! Suosittelisin lämpimästi kaikille. Greenwoods

tapaamispaikkaa oli vaikea löytää. Taksinkuljettaja pystyi auttamaan meitä. Valitettavasti kohtaamispaikka on ilmoitettu väärin verkossa. Kun lopulta löysimme sen, päiväretkimme oli hieno. On 16 asemaa, joita lähestytään yhä uudelleen päivän aikana. Menimme sisään ja ulos kuten halusimme. Hieno kiertue

Kokemus oli erinomainen. Kiertue oli minun kielelläni. Kuljettaja oli todella mukava ja informatiivinen erittäin hyödyllinen. Suosittelin tätä hop on hop off -bussia kaikille, jotka haluavat tutustua Frankfurtin kauneuteen ilman ajamisen vaivaa.

Hieno matka. Nautin todella tuolihissistä ja venematkasta. Oppaat olivat informatiivisia ja hauskoja. Jopa hullu ravintola oli viihdyttävä, ellei paras ruoka.