Tekemistä kohteessa
Frankfurt

Pilvenpiirtäjät ja vanhakaupunki, sekä finanssiala ja perinteet yhdistyvät tässä kaupungissa.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Frankfurt: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Frankfurt parhaat nähtävyydet?

Millä kohteen Frankfurt kierroksilla noudetetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia?

Frankfurt: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Frankfurt? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Frankfurt : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 2 965 arvosteluun

Lue kuvaus huolellisesti. Tein tämän matkan sesonkiajan ulkopuolella, kun Keski-Reinin kiertoajeluveneet eivät kulje, joten matkatoimiston vakuutuksella sain paikan yhdestä harvoista käynnissä olevista veneistä. Bussikuljetuksen ansiosta pääsin katsomaan kaikkea, mikä ei tunnelien ja nopeuden vuoksi ole mahdollista junasta. Kyllä, voit tehdä sen halvemmalla, kyllä siellä on toistoa ylös ja alas, mutta maisemat teki sen sen arvoiseksi. Oppaamme Michael oli erittäin ystävällinen ja kertoi paljon huonoja vitsejä vaimostaan (joka ei ollut paikalla puolustamassa itseään), mutta tiedät tyypin, vain rullaa sen kanssa ja sinulla on hauskaa. En juo alkoholia, joten viininmaistelu jäi minulta hukkaan, mutta muut näyttivät nauttivan siitä.

Ihana matka alas kaunista Reiniä erittäin informatiivisen, humoristisen, ammattitaitoisen oppaan kanssa, joka todella nauttii työstään. Tämä leikkaus on pakollinen tämän yrityksen kautta kaikille Frankfurtissa vieraileville. Toivon, että matka jatkuisi ikuisesti!! Suosittelisin lämpimästi kaikille. Greenwoods

Nautin matkasta ja kuljettaja Michael A on hieno kaveri, kertoo vitsejä ja yrittää varmistaa, että kaikilla on hauskaa. Risteily Rein-joella oli rentouttava ja luonnonkaunis. Viinitarhoja tarkkaillaan kaukaa ja viininmaistelu tapahtui ravintolassa, ei kellarissa.

Hieno matka. Nautin todella tuolihissistä ja venematkasta. Oppaat olivat informatiivisia ja hauskoja. Jopa hullu ravintola oli viihdyttävä, ellei paras ruoka.

Kaiken kaikkiaan erittäin mukava, vaikka ravintola oli ehdoton painajainen