Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Fuengirola

Aktiviteetit saatavilla

58 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/4

Fuengirola: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Fuengirola?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Fuengirola ovat

Marbella

Fuengirola: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Fuengirola? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Fuengirola : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 7 690 arvosteluun

Bussi oli hyvä. Matka sujui jouhevasti. Opastus (englanniksi) oli selvää ja ymmärrettävää. Hintaan kuului vain mstka Gibraltarille ja takaisin. Matkaan voi ostaa lisäpalveluja (delfiinit, vuorelle ajelu,….) Omatoimisesti voi käydä kävellen vuorella tai kaniinihissillä. Me kävimme vuorella kabiinihissillä, joka lähtee Main Streetin päästä. Fish and chips (small) oli hyvä ja riittävä pääkadulla.

Mahtava paikka ja iso suositus vierailulle! Kuljetus oli hienosti järjestetty ja kaikki liikkuminen sujui helposti reissun alusta loppuun. Matkan opas toi tiedoillaan elämyksestä kokonaisemman ja oppi uutta myös historiasta. Tämä olisi jäänyt tutkimatta ilman, että matkan olisi suorittanut ilman häntä.

Helppo ja mukava tapa päästä Caminito del Reyyn. Selkein ohjein ja yrityksen jatkuvalla seurannalla tehtyä varausta. Tyytyväinen tarjottuihin palveluihin, oppaan kanssa, linja-autonkuljettaja Paco, toinen opas pienellä polulla... Täysin suositeltavaa

Filmasin avojunasta kivan videon pätkän perheelle Suomessa. Mukava elämys, vaikka juna kulki 15 min edellä aikatauluaan eikä matkaopastus toiminut lainkaan.

Kaikki toimi todella hienosti...oli riittävästi aikaa tutustua Benalmadenaan ja sää oli mitä hienoin merelliseen matkaan.