Suosittelemamme elämykset kaupungissa Fuengirola

Fuengirola: Delfiinien katselu jahdilla, purtavaa ja juomia

1. Fuengirola: Delfiinien katselu jahdilla, purtavaa ja juomia

Tutustu Fuengirolan rannikon upeaan kauneuteen risteillen 15-metrisellä luksusjahdilla. Tutki meriä ja etsi delfiinejä. Nauti juomia ja herkullisia välipaloja laivalla ollessasi. Risteily alkaa, kun nouset jahdille ja lähdet Fuengirolan satamasta. Sieltä suuntaat avomerelle. Kapteeni kertoo sinulle tietoa delfiinilajeista, joita saatat kohdata. Pidä silmällä delfiinejä, kun risteilet aaltojen yllä. Veden äärellä voit uida, ottaa aurinkoa tai nauttia lasillisen cavaa ja napostella maukkaita välipaloja. Tutustu maamerkkeihin, kuten Calaburrasin majakkaan ja Torrequebradan rantaan, ennen kuin palaat satamaan.

Fuengirola: Koe korkein varjoliitoelämys Costa del Solissa

2. Fuengirola: Koe korkein varjoliitoelämys Costa del Solissa

Tämän elämyksen tarjoaa yritys, joka on yli 22 vuoden ajan järjestänyt vesiseikkailuelämyksiä Fuengirolassa. Koe heidän avullaan turvallinen varjoliitokokemus. Liidä jopa 400 metrin korkeudessa.  Elämyksesi alkaa, kun tapaat henkilökunnan kokemustarjoajan toimistolla, josta suuntaat yläilmoihin. Kierrokseen kuuluu turvallisuusopastus sekä tarkka selostus aktiviteetin kulusta, joten voit nauttia luottavaisesti liitämisestä. Euroopan paras varjoliitojärjestö EPPA (European Professional Parasailing Association) tukee tämän aktiviteetin järjestäjää. Suuntaa rannan luota veneellä vedellä ja katsele vaikuttavia näkymiä rantaan. Voit lentää luottavaisesti, sillä saa käyttöösi korkeimmalla turvallisuusstandardilla varustellut varjoliitovarusteet.Yhdelle lennolle pääsee mukaan jopa 6 henkilöä. Lennä joko yksin tai perheesi tai kavereidesi kanssa. Katsele näkymiä Fuengriolaan ja Sierra Nevadaan. Koe myös vaikuttava Fuengirolan vesi, sen värit ja rannat. Elämyksesi päättyy, kun sinut viedään takaisin kierroksen lähtöpaikkaan. 

Fuengirola: Delfiinien bongailua jahdilla, virvokkeet

3. Fuengirola: Delfiinien bongailua jahdilla, virvokkeet

Koe Fuengirolan tunnelma luksusjahdin kannelta. Nauti auringonpaisteesta samalla, kun bongailet delfiinejä ja nautit virvoitusjuomia, viiniä, purtavaa sekä hedelmiä. Elämyksesi alkaa Fuengirolan satamasta, jossa tapaat miehistön päiväsi ajalle. Rentoudu jahdin kannella ja käännä keula kohti Välimerta. Kapteeni kertoo sinulle näkemästäsi ympäristöstä samalla, kun nautit purtavaa ja juomaa. Bongaile myös delfiinejä, jotka telmivät jahdin ympärillä. Halutessasi voit pulahtaa uimaan kirkkaaseen ja virkistävään veteen. Päivän viimeisellä etapilla voit nauttia vaikuttavista auringonlaskun näkymistä Sierra de las Nievesin vuoristoon, Sohailin linnalle, Fuengirolasin rannikolle sekä kaupungin siluettiin.

Costa del Solista ja Málagasta: Opastettu Caminito del Rey

4. Costa del Solista ja Málagasta: Opastettu Caminito del Rey

Valmistaudu seikkailupäivään kävellessäsi Caminito del Reyllä, El Chorron rotkon seinämiä pitkin Málagassa. Seuraa opasta polulla, joka johtaa Desfiladero de Los Gaitanesin läpi kulkevalle kävelysillalle. Päivä alkaa, kun sinut noudetaan jostakin Málagan monista paikoista ja matkusta Ardalesiin. Pysähdy hetkeksi Ardalesissa, valkoisessa kylässä, jotta voit ostaa aamiaisen tässä paikallisessa paikassa ennen aktiviteetin alkamista. Palaa bussiin ja jatka, kunnes saavut Caminito del Reyn pohjoiselle sisäänkäynnille. Kävele sitten pienen ja pitkän tunnelin läpi päästäksesi luonnonpoluille, jotka johtavat rotkojen sisäänkäynnille. Laita kypärä päähäsi ja kuuntele turvallisuusohjeita. Opi, mitä voit kokea vaelluksen aikana. Opas seuraa sinua ryhmän perässä vastatakseen kysymyksiisi matkan varrella samalla, kun nautit kokemuksesta. Kulje Gaitanesin rotkon tuntumassa, kukkuloiden poikki kulkevan luonnollisen solan, joka erottaa Malagan rannikon saarista ja jonka pohjalla virtaa Guadalhorce-joki. Suuntaa turvalliselle ja mukavalle kävelylle henkeäsalpaavien maisemien ympäröimänä. El Caminito del Rey on monen vuoden täydellisen hylkäämisen jälkeen nyt jälleenrakennettu polku, joka ulottuu kahden rotkon ja suuren laakson välille. Kun olet kulkenut pohjoisesta etelään kulkevaa alamäkeä, saavut uloskäynnille, jossa bussi odottaa sinua. Kun ryhmä on noussut bussiin, palaa takaisin Costa del Solille ja sinut jätetään noutopaikalle.

Fuengirola: Fuengrola: Vesiskootterin vuokraus

5. Fuengirola: Fuengrola: Vesiskootterin vuokraus

Kokeile hauskasti Fuengirolan rannikon tutkimista vesiskootterilla tällä vuokrauspalvelulla 2 hengelle. Saat valokuvan vesiskootterin kyydissä ja saat ilmaisen juoman vuokrauksen yhteydessä. Risteile veden halki helposti käsiteltävällä vesiskootterilla, joka on upouusi. Noutakaa laadukas vesiskootterivuokraus ja pelastusliivit aktiviteettitoimiston toimistosta. Kuuntele lyhyt opetusohjelma, jossa kerrotaan, miten vesiskootteria käytetään, ennen kuin lähdet seikkailuun. Räjäytä veden halki käyttämällä tehokasta urheilutilaa. Hahmottele hiekkarantojen ja turkoosien vesien näkymiä. Ihaile Fuengirolaa uudesta näkökulmasta samalla kun tunnet merituulen kasvoillasi. Kiihdytä veden läpi ja potkaise riemastuttavaa roisketta. Palauta varusteesi vuokra-ajan päätyttyä.

Malagasta ja Costa del Solista: Gibraltar -kierros

6. Malagasta ja Costa del Solista: Gibraltar -kierros

Aloita kierros Malagan keskustassa, Corte Inglésistä tai muusta kohteesta Costa Del Solista bussin luota. Suuntaa kohti Gibraltaria ilmastoidussa bussissa, ja rentoudu makuuasentoon menevissä istuimissa WiFiä ja USB-portteja hyödyntäen. Opas esittelee kierroksella kiehtovia yksityiskohtia nähtävyyksistä ja tekemisestä, jota voit odottaa Gibraltarille saapuessasi. Tullipisteen jälkeen linja-autio ajaa Gibraltarille, ja pysähtyy sitten keskustaan vapaa-aikaa varten. Luonnonsuojelualueen ja kalliokierroksen varattuasi voit kokea upeita näkymiä Gibraltarilla ja käydä muun muassa salmella, sekä St Michaelin luolien sisällä. Bongaile magotteja Apinaluolassa. Nähtävyyskierroksen jälkeen nauti lounastauosta ja tutustu ostosmahdollisuuksiin ja kohteisiin Main Streetsillä, Casematerin aukiolla, Marina Bayssa ja Välimeren portailla. Paluumatka alkaa Gibraltarista klo 15.30.

Benalmádena: Benalmáda: Costa del Solin korkein laskuvarjohyppylento

7. Benalmádena: Benalmáda: Costa del Solin korkein laskuvarjohyppylento

Liidä turvallisesti aaltojen yläpuolella laskuvarjohyppykokemuksella viehättävällä Costa del Solilla. Koe adrenaliinipiikki, kun saavut jopa 650 jalan korkeuteen tällä toiminnantäyteisellä matkalla. Selvitä itsesi aktiviteettipalvelun tarjoajan toimipisteessä ja aloita korkealentoseikkailusi. Saat täydellisen turvallisuuskoulutuksen, jotta tiedät tarkalleen, mitä odottaa, ja kaikki turvallisuusmenettelyt ennen lähtöäsi. Nauti turvallisesta kokemuksesta aktiviteettipalvelujen tarjoajan kanssa, jonka on hyväksynyt EPPA (European Professional Parasailing Association), Euroopan johtava parasailing-koulutusorganisaatio. Lähde liikkeelle satamasta ja nauti vedestä käsin Benalmadenan panoraamanäkymistä. Asetu alukselle laadukkailla parasailing-laitteilla, jotka on huollettu korkeimpien turvallisuusstandardien mukaisesti. Lennä yksin tai yhdessä ystävien ja perheen kanssa ja koe äärimmäinen kokemus.Hyvä. Hämmästele luonnonkauniita näkymiä viehättävään Benalmadenan kaupunkiin ja Sierra Nevadaan. Tuijota Fuengirolan rantoja ja turkoosia vettä. Palaa matkasi päätteeksi lähtöpaikkaasi.

(Copy of) Pääsylippu Bioparc Fuengirolaan

8. (Copy of) Pääsylippu Bioparc Fuengirolaan

Bioparc Fuengirola on mukana yli 40 kasvatusohjelmassa, joilla pyritään turvaamaan uhanalaisia lajeja. Yhdistys on myös mukava suojelemassa luonnon monimuotoisuutta. Sisäänpääsylipullasi tapaat eläimiä Madagascarilta, Afrikan päiväntasaajalta, Kaakkois-Aasiasta ja Indopasifiselta merialueelta. Päivän aikana voit seurata eläinten syöttämistä, ja jokaisena päivänä ohjelmanumerot vaihtuvat. Näe lintuja lennossa ja tarkkaile niitä lähempää. Ammattilaiset kertovat lisää eläimistä ja niiden pääpiirteistä. Vieraile Madagascarilla tutustumassa makeihin. Näet erilaisia makeja ja pääset tarkkailemaan niitä lähempää ilman aitoja.

Rondan ja Setenil de las Bogedasin kierros Malagasta/Costa del Solista.

9. Rondan ja Setenil de las Bogedasin kierros Malagasta/Costa del Solista.

Tämä Costa del Solista ja Malagasta alkava elämys vie sinut Cuevas del Becerron ja Ardalesin kyliin. Ihaile matkalla vehreitä maisemia. Saavu upeaan Setenil de las Bogedasiin, joka yksi Cadizin upeimmista valkoisista kylistä. Hyödynnä vapaa-aikasi nauttiaksesi tästä erikoisesta kylästä. Vieraile jyrkkien kallioiden alle upotetuissa taloissa ja istahda alas kahville. Saavut Rondassa linja-autoasemalle ennen kuin jatkat matkaa kävellen ja nautit opastetusta kierroksesta tärkeimmissä nähtävyyksissä. Koe kävelykierros romanttisessa keskustassa, jossa on kirkkoja, minipalatseja ja Espanjan vanhin härkätaisteluareena. Nauti uskomattomista näkymistä Puente Nuevolta, joka ylittää Tajon Guadalevinjoella, jossa voit maistella paikallista Rondan viiniä terassilla, jolta on eksklusiivinen näkymä Tajon sillalle. Palacio Mondragón, joka tunnetaan myös nimellä Palacio del Marqués de Villasierra, on mielenkiintoinen vierailukohde, sillä se on maaherran palatsi, jossa on arabialaiset puutarhat. Samalla se on myös Rondan arkeologinen museo, jossa on mielenkiintoisia esineitä, jotka todistavat kaupungin muinaisuudesta. Nauti vapaa-ajasta ja tutustu kaupunkiin rauhassa omaan tahtiisi.

Fuengirola: Vesiskootterin vuokraus

10. Fuengirola: Vesiskootterin vuokraus

Nauti adrenaliinin täytteisestä matkasta rannikkoa pitkin ilman ajokorttia. Saapuessasi Fuengirolan venesatamaan saat pikaisen opastuksen vesiskootterien toiminnasta. Vesiskootterit ovat helppokäyttöisiä jopa ensikertalaisille. Suuntaa sitten merelle ja koe Malagan rannikko unohtumattomalla tavalla. Tunne jännitys, kun kiihdytät veden pinnalla. Nauti auringon paistaessa kasvoille ja kun adrenaliini pumppaa suonissasi.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Fuengirola

Parhaat aktiviteetit

Fuengirola: parhaat nähtävyydet

Kaikki aktiviteetit

72 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 5

Immersiivisiä elämyksiä

Fuengirola: Koe enemmän

Näytä kaikki

Fuengirola: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Fuengirola parhaat nähtävyydet?

Kohteen Fuengirola parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat parhaat edulliset kierrokset kohteessa Fuengirola?

Fuengirola: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Fuengirola? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Fuengirola : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 7 690 arvosteluun

Bussi oli hyvä. Matka sujui jouhevasti. Opastus (englanniksi) oli selvää ja ymmärrettävää. Hintaan kuului vain mstka Gibraltarille ja takaisin. Matkaan voi ostaa lisäpalveluja (delfiinit, vuorelle ajelu,….) Omatoimisesti voi käydä kävellen vuorella tai kaniinihissillä. Me kävimme vuorella kabiinihissillä, joka lähtee Main Streetin päästä. Fish and chips (small) oli hyvä ja riittävä pääkadulla.

Mahtava paikka ja iso suositus vierailulle! Kuljetus oli hienosti järjestetty ja kaikki liikkuminen sujui helposti reissun alusta loppuun. Matkan opas toi tiedoillaan elämyksestä kokonaisemman ja oppi uutta myös historiasta. Tämä olisi jäänyt tutkimatta ilman, että matkan olisi suorittanut ilman häntä.

Helppo ja mukava tapa päästä Caminito del Reyyn. Selkein ohjein ja yrityksen jatkuvalla seurannalla tehtyä varausta. Tyytyväinen tarjottuihin palveluihin, oppaan kanssa, linja-autonkuljettaja Paco, toinen opas pienellä polulla... Täysin suositeltavaa

Miten unohtumattoman muiston se jättää meille... loistava suoritus, mikä tervetuloa, mitä ystävällisyyttä... lyhyesti sanottuna, vain kohteliaisuuksia!! Isot kiitokset

Kaikki toimi todella hienosti...oli riittävästi aikaa tutustua Benalmadenaan ja sää oli mitä hienoin merelliseen matkaan.