Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Fuengirola

Parhaat aktiviteetit

Fuengirola: usein kysytyt kysymykset

Millä kohteen Fuengirola kierroksilla noudetetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia?

Fuengirola: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Fuengirola? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Fuengirola : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 6 122 arvosteluun

Teimme vain ostoskierroksen, Gibraltar on käsitteellisesti erittäin kiehtova, mutta ei mitään jännittävää. Joissakin kaupoissa hinnat ovat alennusmyyntien ansiosta hyvät ja sieltä saa vähän löytöjä. On varmasti edullista ostaa tupakkaa ja liköörejä. Hienoa, jos sinulla on päivä viettää eri tavalla. Mitä matkaan tulee, opas Gabrielle oli loistava, hän kertoi monia asioita, bussi todella mukava ja kuljettaja erittäin hyvä.

Upea kokemus ja opas Isabel oli moitteeton. Koko bussimatkan ajan hän puhui ympäröivästä maisemasta. Caminito del Reyssä vierailemisen lisäksi, joka oli unohtumaton kokemus, oli myös mahdollista tutustua alueeseen hieman enemmän oppaan ansiosta. minä suosittelen

Meillä oli mukava matka Gibraltarille. Meidät haettiin Fuengirolassa. Sitten toinen pysäkki Marbellassa. Puolivälissä 15 minuuttia saniteettipysäkki. Sitten viipymättä Gibraltarille. Selkeä selitys oppaalta Magda. apua.

Erinomaisesti järjestetty. Hyvät oppaat ja riittävästi vapaa-aikaa. Meno- ja paluumatkan kesto on pidettävä itsestäänselvyytenä, mutta bussissa on kaikki mukavuudet.

Erittäin mukava kokemus ja veneet lähtevät ajoissa. Mukava palveluhenkinen porukka!