Fuengirola
Viininmaistajaiset ja viinimatkat

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Fuengirola: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Fuengirola? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Fuengirola : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.1 / 5

perustuen 350 arvosteluun

Yllätys valmentajamatka poikkeuksellisilla näkymillä

Ronda Valmentajan nimen opas oli José. Hän puhuu 7 kieltä ja ylpeä kaikesta. Hän oli erittäin informatiivinen jokaisesta läpikäymästämme kaupungista. Matkalla Rondaan oli upeat näkymät pysähtyen Setenil-nimiseen kylään, jossa meitä kohdeltiin, koska se oli festivaali, ihmiset paikallisessa pukeutumisessa, ratsastajat ja hevoset ja kulkue. Muutettuaan Rondalle, sama festivaali oli Rondassa, mutta mukana oli enemmän ihmisiä ja aina kehitetty miesten ja naisten pukeutuminen. Ensimmäinen pysähdyspaikka oli härkätaistelu, härkätaistelujen historian läpi käyminen ja itse käveleminen ympäri härkätaistelua. Muutimme viinitilaan, jossa meillä oli maistella viiniä valkoisesta, punaisesta makeaan sherryyn. Sitten näemme mitä kaikki tulevat katsomaan Rondan siltaa sen sijaan, että seuraisimme kaikkia muita, jos saat vain rajoitetun kuvan, menimme alas toiseen näkökulmaan ja saimme upeat näkymät ja upeita valokuvia. Lounasaamisen jälkeen kahvilassa ylös yhden sivukadun päältä välttyi Pääkadulta, ko

Matka kesti Rondaan noin 5h, joista ensimmäiset kaksi tuntia meni ihmisten kyytiin hakemiseen ympäri kaupunkeja. Kannattaa varautua hyvillä eväillä, sillä syömään päästiin vasta klo 14.30.. Nähtävyydet oli erinomaisia ja opas oli mukava. Mutta koska ihmisten kyytiin ottamiseen meni niin paljon aikaa, ei omaa aikaa kohteessa jäänyt kuin 1,5h ja sekin meni enimmäkseen syödessä. Viininmaisteluun saatiin aikaa 15minuuttia, Setenilin kaupungissa 45minuuttia, aika nopeaa tahtia. Paluumatkalla onneks ihmiset tiputettiin järkevämmin pysäkeille, eikä heidän hotelleilleen.

Opas oli loistava, puhuen englantia ja ranskaa. Vierailut olivat mielenkiintoisia. Bussi oli erittäin mukava. Suosittelen täysin.

Retki oli nähtövyyksiltään erinomainen.

Ihmisten pitää tulla ajoissa sovittuun lähtöaikaan. Jouduimme useaan eri otteeseen odottamaan bussissa joitakin ihmisiä. Ikävää!

Ronda retki oli hieno kokemus.

Rondan kaupunki on näkemisen arvoinen. Ainoa miinus oli, että oppaamme puhui enemmän espanjaa, ranskaa ja saksaa kuin englantia.