Funchal

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat nähtävyydet: Funchal

Seitsemän aktiviteettia ja nähtävyyttä Funchalissa

Funchal on yksi Portugalin suurimmista kaupungeista ja merkittävä satamakaupunki. Yksi kaupungin kuuluisimmista asukkaista oli Kristoffer Kolumbus. Matkusta ajassa taaksepäin tutkimusmatkailijoiden kaupunkiin!

 • Funchalin katedraali

  1. Funchalin katedraali

  Funchalin goottilaiskatedraalissa on paavi Johannes Paavali II:n patsas. 1400-luvulla rakennettu katedraali on merkittävä osa Funchalin historiaa ja sen risti on upea esimerkki portugalilaisesta metallintyöstöstä.

 • Pico do Arieiro

  2. Pico do Arieiro

  Lähde päivämatkalle Pico do Arieiroon nähdäksesi upeat näkymät Funchaliin. Matkalla voit ihailla upeita maisemia myös pilvisenä päivänä. Suosittelemme varhain heräämistä ruuhkien välttämiseksi.

 • Jardim Botânico

  3. Jardim Botânico

  Tutustu kasvitieteellisessä puutarhassa alueen ainutlaatuiseen kasvillisuuteen kuten kaktuksiin, ruohokasveihin sekä kukkiin. Erinomainen koko perheelle soveltuva lounaan jälkeinen aktiviteetti.

 • Teleférico do Funchal

  4. Teleférico do Funchal

  Kasvitieteellisen puutarhan Teleférico do Funchal -köysiradan kyydissä voit ihailla allasi avautuvia huikeita näkymiä.

 • 5. Convento de Santa Clara

  Ihastuttava Convento de Santa Clara -kirkko hurmaa kauneudellaan. Kirkossa vierailevien toivotaan juttelevan hiljaisella äänellä ihaillessaan sen kolmea kappelia.

 • Vanha kaupunki

  6. Vanha kaupunki

  Funchalin vanha kaupunki tunnetaan hauskasta tunnelmasta, yöelämästä sekä ihmisjoukoista, jotka täyttävät alueen iltaisin. Vierailemisen arvoinen alue mihin tahansa kellonaikaan.

 • 7. Monten kelkkarata

  Kymmenen minuuttia pitkällä kelkkaratamatkalla Funchalilta Monteen voit saavuttaa jopa 48 km/h nopeuden! Miellyttävän tasainen matka kuljetaan mahallaan laskemisen sijaan korituolissa.

Suunnittele vierailusi

 • Kuinka pysyä turvassa Funchalissa

  Funchal on melko turvallinen kaupunki. Joillain alueilla raitiovaunulinjan lähellä, vanhassa kaupungissa ja ruuhkaisissa tilanteissa kannattaa pitää tavaroistaan huolta taskuvarkaiden varalta.

 • Funchalin ruokavinkit

  Funchalissa kannattaa muistaa maistella portugalilaista ja madeiralaista ruokaa. Yksi paikallisista erikoisuuksista on espada com banana, eli banaanilla, perunoilla ja salaatilla maustettu mustahuotrakala. Kokeile myös vähemmän erikoista bacalhaus com natasia, eli turskaa kermakastikkeessa.

 • Funchalissa liikkuminen

  Funchalissa liikkuminen kävellen on suhteellisen helppoa ja miellyttävää. Hyppää paikallisbussin kyytiin, mikäli haluat matkata kauemmaksi. Bussilla kulkeminen on melko edullista - meno-paluulippu maksaa alle viisi euroa.

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Portugali
 • Rahayksikkö
  EUR (€)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+01:00)
 • Maakoodi
  +351
 • Paras aika vierailla
  Sää Funchalissa on aina kohtalaisen lämmin, joten kaupungissa voi vierailla ympäri vuoden. Kesäkuukausina sää on lämpimimmillään ja kosteimmillaan. Marraskuun ja joulukuun välisenä aikana Funchal on parhaimmillaan.

Funchal: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Funchal? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Funchal : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 8 923 arvosteluun

We had the most amazing walk in the beautiful forest with levadas and up to the fountains. The air was moist and so fresh, easy to breath and enjoy. The view to the mountains is breathtaking. Very peaceful and almost meditating experience. We left early for the hike when there were no other groups. You need to have good shoes, rain coat and flashlifght for the tunnel with you. High recommendations for this tour.

Voin suositella Greendevilsafaria. Mainio työote, ammattitaitoa piisaa sekä kuljettajana että aktiviteetin hoitajana. Tällaisella keski-ikäisellä muorillakin oli tosi hauskaa, asiatietoja unohtamatta. Turismi on myös behind the scenes-tietoa, jos vain ryhmälle sopii ja opas osaa. Greendevilillä osattiin. Kaikki nörtit kakarat, jotka ”viety” ns. lomalle ulkomaille, pistäisin Greendevilsin kyytiin

Erittäin hyvä mahdollisuus tutustua Madeiran vaihtelevaan ympäristöön ja luontoon. Opas oli erittäin hyvä ja vei ryhmämme kiinnostaviin kohteisiin ja kertoi paljon saaren historiasta ja luonnosta. Suosittelen jokaiselle, joka etsii vähän erilaista kokemusta massaturismin ulkopuolella.

Luonto ylhäällä oli vaikuttavan näköistä! Maisemat olivat upeita ja pysähdyspaikat hyvin valittuja. Minibussissa ei ollut 182 cm pitkän henkilön mukava matkustaa, kun jalat eivät meinanneet mahtua.

Näimme delfiinejä todella paljon, sain hyvää video kuvaa niistä. Oli hieno pulahtaa mereen laivasta. Henkilökunta ystävällistä ja tulivat juttelemaan matkan aikana. Suosittelen!