Funchal
Retket/kierrokset

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Funchal: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Funchal? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Funchal : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 1 469 arvosteluun

Todella ällistyttävä. Silva oli hämmästyttävä, hauska, hauska ja asiantunteva. Hän teki matkan 100 kertaa paremmaksi. Tämä matka olisi hieno joka tapauksessa, mutta Silvan kaltaisen kuljettajan/oppaan avulla se paranee. Silva saapui aikaisin paikalle katsomaan auringonnousua hotellissamme ja tiesimme heti, että hän nauttii matkasta yhtä paljon kuin me, ja teki tämän saaren rakkauden vuoksi. Hän vei meidät hienoja kappaleita pitkin ja hänen tietämyksensä reiteistä oli vertaansa vailla. Ei ollut koskaan hiljaista hetkeä! Kaiken kaikkiaan loistava matka ja erittäin suositeltavaa

Kävin tällä kiertueella Marco-nimisen oppaan kanssa. Hän oli erittäin asiantunteva ja antoi meille todella mukavaa tietoa koko päivän. Söimme lounasta hänen suosittelemassaan ravintolassa, ja se oli yksi suosikkiaterioistani toistaiseksi. Näimme monia näköalapaikkoja ja meillä oli runsaasti aikaa vierailla eri pysäkeillä. Matkan varrella hän osoitti mielenkiintoisia asioita, kuten erilaisia hedelmiä, kasveja, levada-kävelyn sisäänkäyntejä, vaellusreittejä… erittäin mukava kokemus!

Meillä oli upea matka Lucyn kanssa Madeiran itäpuolella. Onnellinen bussi vei meidät pilvien yläpuolelle Pico Arieirossa, alas varjoisaan Laurissilvan metsään ja pitkin koillisrannikkoa kauniilla kylillä. Kiertue on hyvää vastinetta rahalle ja sopii ihmisille, joilla on rajallinen aika tutustua kauniiseen Madeiran saareen.

Loistava reissu! Näimme valaita ja delfiinejä, sekä pääsimme uimaan. Oppaat olivat avuliaita ja ystävällisiä. Suositeltava retki!

Opimme paljon saaresta, se oli ensimmäinen lomapäivämme ja hyvä alku