Funchal
Tours

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Funchal, Retket/kierrokset

Retket/kierrokset: Mitä muuta kokemista on kohteessa Funchal?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Funchal ovat:

Funchal: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Funchal? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Funchal : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 1 469 arvosteluun

Upea matka vain miehistön ja 3 muun parin kanssa. Meillä oli onni nähdä pilottivalaat, kiitos miehistön, joka on ollut siellä missä he yleensä käyvät katsomassa niitä. Se oli uskomaton kokemus ja hieno tapaaminen joukkueen kanssa. Suosittelen ehdottomasti, koska teen sen seuraavan kerran kun tulen tänne. Pidin myös siitä, että he kunnioittavat eläimiä olemalla jahtamatta niitä, eivätkä myöskään viipymättä liian kauan niiden vieressä. Fantastinen asenne suojelee luontoa. Kiitos!

Our guide was Rui and he made our tour unforgettable. We have attended several tours during the past few years and this was definitely the best one. The route and the attracrions were excellent. This trip highlighted the diversity of Madeira's nature. But what made our trip such a special one was Rui's expertise, dedication and wonderful sense of humour. This tour was much more than we ever expected

Lähellä loppua, juuri ennen kahvilaa, on paljon portaita ja se on hyvin ylämäkeä. Mutta loput ovat enimmäkseen alamäkeä tai tasaista. Meillä oli upea sää, joten näkymät olivat upeat. Paras mitä olen koskaan nähnyt. Opas (goncales) oli hämmästyttävä. Noutiin bussipysäkiltä lähellä hostelliani 20 minuuttia myöhässä.

The trip was very nice, we saw the island from the sea. Also got to see some pilot whales and dolphins on the way. Worth the money definitely. There are toilets and a small bar on the catamaran. You can also sit on the nets of the catamaran and bathe in the sun which was nice.

Hienot maisemat, osaava opas Albert joka kertoi paljon kasveista ja paljon mielenkiintoista levadoista.