Valitse päivämäärät

Galleria Borghese

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Kaupunkikortit
17 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 17

Galleria Borghese: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Galleria Borghese? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Galleria Borghese : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 10 224 arvosteluun

Nagyon örülök, jolloin megvásároltuk roman Pass-kártyákat. Ei kellettään várni metrónál hankinta, ja erittäin nopea ja elastinen jutottunk olla valittu múzeumokba on. Sikerült tarvittavaksi, että kortti on suositeltavinta, ja jos asiakkaat käyttävät sitä.

Erittäin mukava matka, kiitos bussikuljettajille heidän siirroistaan. Jos olet tilannut Roma-passin, muista noutaa se lentokentältä ja varata lippusi vierailullesi kohteille, joilla haluat vierailla lomasi aikana.

Erittäin käytännöllinen, sinun täytyy vain mennä hakemaan passi matkailuinfokioskista ja se oli erittäin nopeaa. Julkisen liikenteen käyttömahdollisuus + 2 käyntiä (esimerkiksi Le Collisée / Forum + Le Panthéon).

Suurin seikkailu oli yrittää löytää lipunmyyntipiste Termini-asemalta lunastaaksemme tositteen todelliselle Roma-passille. Olisi ollut hienoa, jos liput olisi postitettu meille!

Käytimme tätä niin paljon! Ei ole parempaa tapaa kiertää Roomaa kuin käyttää linja-autoja ja junia pariksi Google Mapsin kanssa useaan otteeseen. Se oli mahtavaa!