Galway
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat nähtävyydet: Galway

Galway: Kaikki retket ja aktiviteetit

Galway : Mitä vierailijat sanovat

Mielyttävä matka kauniissa irlantilaisessa maisemassa.

Mahtava kierros maaseuduilla ja Atlantin rannikoilla huolimatta tosi pilivisesta päivästä. Vihreitä ja vaihtelevia maisemia, tosi jyrkiä ja kuvankauniitta rantakallioita, hienoja ja värikkäitä pieniä kyliä, yms. Linja-auton kuski oli tosi mukava ja koko ajan huumorin päällä, osasi samalla toimia osaavana oppaana, joka tiesi hyvin paikallisesta historiasta ja maantiedosta, aito irlantilainen kaveri. Taukoja oli riitävästi eikä tuntunut yhtään rasitavalta matkalta vaikka se kesti n. 12 tuntia. Suosittelen ehdottomasti.

Cliffs of Moher – koko päivän kierros Dublinista Arvostelija: Alexandre, 09.10.2016

Kilmoren kierros, puutarha, maisemat erinomaisen mielenkiintoisia!

Kuljettaja oli ystävällinen, mutta voisi puhua hitaammin korvalle ja mikrofonille sopivalla äänenkäytöllä. Nyt ääni rikkoontui epäselväksi; mikrofoni haittasi kuuluvuutta ja korviin sattui. Hauskat ja mielenkiintoiset jutut menivät osittain hukkaan. Viimeinen pysähdys elokuvan muistomerkkipaikalla oli liian pitkä. Kokonaisuutena mielenkiintoinen retki toimi hienosti. Kiitos järjestäjille!

Connemara & Cong: Koko päivän kierros Galwaystä Arvostelija: Anonyymi, 01.08.2019

Erinomainen elämys täynnä upeita maisemia ja loistavia nippelitietoja!

Matka oli kertakaikkisen upea! Maisemat ja nähtävyydet olivat upeita! Matkan kohokohta oli ehdottomasti kallioilla vierailu. Retken opas (Daniel ja George) oli paras, mitä meillä on koskaan ollut. Hänellä oli loistava huumorintaju ja hän kertoi hyviä, hauskoja pieniä vitsejä ja faktoja matkan aikana ja paluumatkalla soitti jopa kitaraa ja lauloi! SUOSITTELEN!

Todella hyvä koko päivän retki upeilla maisemilla

Aivan loistava koko päivän retki. Bussin kuljettaja ja samalla retken guide osasi kertoa hyvin irlannin historiasta matkan edetessä. Retken huipennus oli cliffs of moher,todella upee paikka. Vahvasti suosittelen tätä retkeä. Ehkä pienenä miinuksena että lounastauko oli hyvin hätäinen. Muuten kaikki sujui aivan loistavasti.

Cliffs of Moher – koko päivän kierros Dublinista Arvostelija: Anonyymi, 28.09.2017

Hyvä retki, pysähdys raxfree paikassa olisi saanut olla pidempi,kiire.

Hyvä opas ja bussikuski, joka oli sama. Pysähdys taxfree paikassa olisi saanut olla pidempi, ei ehtinyt kuin wc ssä käydä. Siitä jäi huono mieli.