Galway
Bussi- ja tila-automatkat

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Galway: altri luoghi da visitare

Vuoi scoprire tutte le attività disponibili a Galway? Clicca qui per la lista completa.

Galway : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 9 142 arvosteluun

Retkellä päsee näkemään luostarin raunioita, Moherin kallioita, The Burrenin erikoista kivistä maisemaa ja pikaisesti voi tutustua myös Galwayn kaupungin keskusta-alueeseen. Meidän päiväretki oli Finn McCools Tours:n liikennöimä ja oppaana huippu hyvä Derek Allen. Opas kertoi matkan aikana Irlannin historiasta sekä muita mielenkiintoisia asioita maasta. Oli mieleenpainuva kokemus ajaa Irlannille ominaista maalaismaisemaa pitkin Galwayhin saakka. Sieltä paluu Dubliniin moottoritietä pitkin.

Erinomainen elämys täynnä upeita maisemia ja loistavia nippelitietoja!

Matka oli kertakaikkisen upea! Maisemat ja nähtävyydet olivat upeita! Matkan kohokohta oli ehdottomasti kallioilla vierailu. Retken opas (Daniel ja George) oli paras, mitä meillä on koskaan ollut. Hänellä oli loistava huumorintaju ja hän kertoi hyviä, hauskoja pieniä vitsejä ja faktoja matkan aikana ja paluumatkalla soitti jopa kitaraa ja lauloi! SUOSITTELEN!

Todella hyvä koko päivän retki upeilla maisemilla

Aivan loistava koko päivän retki. Bussin kuljettaja ja samalla retken guide osasi kertoa hyvin irlannin historiasta matkan edetessä. Retken huipennus oli cliffs of moher,todella upee paikka. Vahvasti suosittelen tätä retkeä. Ehkä pienenä miinuksena että lounastauko oli hyvin hätäinen. Muuten kaikki sujui aivan loistavasti.

Oikein hyvä retki, vaikka päivä oli superpitkä. Derek Allen ja Piotr olivat kiva parivaljakko vetämässä retkeä:). Derek omasi hyvät ja mielenkiintoiset tiedot Irlannista, historiasta ja nykypäivästä. Kuski Piotr oli kiva ja ystävällinen.

Our driver Richard was fantastic! The whole experience went over very smoothly and easily. Worth the money!