Lisää päivät

Ganga Talao

15 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:
Ganga Talao: Koe enemmän
Näytä kaikki

Ganga Talao: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Ganga Talao? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Ganga Talao : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 1 301 arvosteluun

Meillä oli todella hieno päiväretki. Varasin yksityisen kiertueen, joten meillä oli minibussi, kuljettaja ja erittäin hyvä saksalainen opas vain meille kahdelle. Tulimme heti hyvin toimeen oppaamme Dinan kanssa. Ei vain kielellisesti, koska hän puhuu erittäin hyvin saksaa. Myös kemia oli heti kohdallaan. Opimme häneltä paljon saaresta, elämästä saarella ja myös Mauritiuksen ihmisten arjesta. Hän pystyi kertomaan meille paljon kaikista kohteista, joihin hän ajoi. Kaiken kaikkiaan erittäin kannattava ja viihdyttävä päiväretki.

We had an excellent guide who knew anything we could imagine asking her regarding the places, sights or the country and its population. She made us feel welcome and had a big smile on her face all trip long! The sights were spectacular too! We loved the waterfalls and the viewpoint on top of the Black River National Park. Excellent value for money and would recommend this tour to anyone visiting Mauritius!

Upea retki, joka kannattaa ehdottomasti kokea. Todella hintansa arvoinen. Chamarelin vesiputous ja seitsemän värin maa olivat kohokohtia. Kilpikonnat olivat aidatulla alueella, niihin ei tällä retkellä päässyt koskemaan, mutta asia oli meillä ennakkoon tiedossa. Kaikki järjestelyt sujuivat moitteettomasti, lisäksi meitä oli pieni, kuuden hengen porukka sekä opas ja kuljettaja.

Meillä oli hieno päivä Mintan kanssa! Hän puhuu saksaa erittäin hyvin ja pystyi kertomaan meille niin paljon maasta ja sen ihmisistä. Loistavaa! Voit ostaa matkamuistoja ja rommia matkan varrella - mutta sinun ei tarvitse. Rommitehtaan ruoka ja mojito olivat erittäin maukkaita. Retki on erittäin suositeltavaa.

Perfectly organized and very nice quide with good knowledge