Ganga Talao: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Mauritius: Yksityinen lounaan kierros lounaalla

1. Mauritius: Yksityinen lounaan kierros lounaalla

Hotellin noutamisen jälkeen vierailet Curepipen ja Florealin kaupungissa. Vierailet Trou aux Cerfs -kratterilla ja Grand Bassinin Indun temppelillä. Täällä sinulla on tilaisuus oppia indu-kulttuurista ja -perinteistä sekä siitä, miten ne säilyvät Mauritiuksen nyky-yhteiskunnassa. Täältä ajat sitten Black Riveriin, jossa voit ihailla upeita maisemia ja vuoristonäkymiä. Lopuksi matkustat Chamareliin, jossa vierailet vesiputouksilla, Seitsemän värillisen maan puistossa ja vierailet puiston jättiläiskilpikonnien luona. Täältä ajat takaisin hotellillesi, josta sinut jätetään kotiin.

Mauritius: Villin lounaan koko päivän kiertue

2. Mauritius: Villin lounaan koko päivän kiertue

Nauti maisemakierroksesta Lounais-Mauritiuksen villimmissä maisemissa ja maista paikallista rommia ennen kuin nautit herkullisen lounaan ravintolassa. Tutustu oppaan johdolla Trou Aux Cerfsin tulivuorikraatteriin, Chamarelin vesiputoukseen, 7-väriseen maahan, La Rhumerie de Chamareliin ja muuhun. Vieraile Curepipeen sijoitetussa laivamallitehtaassa, jonka käsityöläiset hallitsevat pienoismallien valmistuksen taidon ja jäljennösten valmistustekniikat. Sitten suuntaat Grand Bassinin pyhälle järvelle, joka on Mauritian hindujen tärkein jumalanpalveluspaikka, ja teet lyhyen ajomatkan Black Riverin rotkoon ja pysähdyt Black Riverin näköalapaikalle tutustumaan saaren kotoperäiseen kasvistoon ja eläimistöön. Vieraile La Rhumerie de Chamarelissa ja tutustu paikallisen rommin valmistuksen eri vaiheisiin, ennen kuin maistat lopputuotetta! Sen jälkeen tarjoillaan herkullinen gourmet-lounas paikallisessa ravintolassa. Lounaan jälkeen ajo jatkuu Chamarelin kylään ihailemaan 90 metriä korkeaa Chamarelin vesiputousta ja kummallista 7-väristä maata, luonnonilmiötä, joka syntyy, kun basalttilaava muuttaa savimineraalin elinvoimaisiksi punaisen, ruskean, violetin, vihreän, sinisen, violetin ja keltaisen sävyiksi. Aja mutkittelevalla ajomatkalla Mauritiuksen lounaiskulmaan ja nauti ajosta Macondén sillan kautta, josta avautuvat panoraamanäkymät Baie Du Cap -joen yli.

Mauritius: Yksityinen Lounais-päiväretki

3. Mauritius: Yksityinen Lounais-päiväretki

Tutustu Mauritiuksen eteläiseen alueeseen yksityisellä päiväretkellä, jossa on nouto ja kyyditys koko saarella. Ihaile upeita näkymiä Trou aux Cerfsin tulivuorikraatterista, vuoristomaisemia, putoavia vesiputouksia, saaren kasvistoa ja eläimistöä, Grand Bassin hindutemppeliä ja koe herkullinen rommimaistiainen. Aloita seikkailusi hotelliltasi kätevällä noutopalvelulla. Riippuen majoituspaikkasi sijainnista, suuntaat Trou aux Cerfs -kraatterille katsomaan sammunutta tulivuorta, jonka on nyt vallannut rehevä metsä. Ihaile alkuperäisiä kasvilajeja, jättimäisiä vihreitä mäntyjä ja lumoudu 360 asteen näköalasta Curepipen kaupunkiin ja vuoristoon. Jatka Grand Bassiniin tutustumaan hindutemppeliin, jota ympäröi kraatterijärvi. Tutustu Mauritiuksen hindukulttuuriin Ganga Talaon läsnäollessa. Jatka Black River Gorgesin näköalapaikalle ihailemaan maisemallista ja panoraamanäkymää saaren eteläisistä maisemista ja vuorista sekä upeaa näkymää Alexandran vesiputouksesta. Pysähdy ja nauti lounas paikallisessa ravintolassa nauttimalla mauritialainen 3 ruokalajin ateria, joka sisältää tuoreita salaatteja, riisiä, keittoja, kanacurrya tai kalaa ja vihanneksia. Nauti viimeisestä pysähdyksestä Chamarelissa sijaitsevalla 7 Colored Earths -vuorella, jossa näet 100 metriä korkean vesiputouksen, joka on Mauritiuksen korkein vesiputous. Vaihtoehtoisesti voit vierailla Chamounyssa sijaitsevassa Valley des Couleurs'ssa katsomassa 23 värillistä maapalloa, johon liittyy paljon paikallisia aktiviteetteja. Päätä seikkailusi ajamalla takaisin hotelliisi.

Mauritius: Yksityinen Lounais-päiväretki noutoineen

4. Mauritius: Yksityinen Lounais-päiväretki noutoineen

Tutustu Mauritiuksen etelärannikolle ja läntiseen sisämaahan yksityisellä päiväretkellä, jonka voit tehdä useilta saaren alueilta. Näe upeita vuoristomaisemia, kuuntele putoavia vesiputouksia ja tee vaikutuksen Grand Bassin hindutemppeliin tai Trou aux Cerfs -kraatteriin. Seikkailusi alkaa hotelliltasi, josta sinut noudetaan ja viedään sitten Curepipen ja Florealin kaupunkeihin, jotka molemmat tunnetaan ranskalaisesta siirtomaa-arkkitehtuuristaan. Sen jälkeen ajat Trou aux Cerfs -kraatterille katsomaan sammunutta tulivuorta, joka on nyt luonnon peitossa. Sitten suuntaa Lord Shiva, Grand Bassin hindutemppeliin, jota ympäröi kraatterijärvi Ganga Talao. Täällä sinulla on mahdollisuus oppia hindukulttuurista ja -perinteistä sekä siitä, miten ne säilyvät Mauritiuksen nyky-yhteiskunnassa. Temppelistä aja sitten Black River Gorges -kansallispuistoon ihailemaan saaren maisemia ja vuoristonäkymiä. Lähde katsomaan Alexandran vesiputousta ja puiston jälkeen mene Chamarelin kylään tutustumaan useampiin uskomattomiin vesiputouksiin. Pysähdy Seitsemän värillistä maata -geologisen muodostuman luona ja tervehdi sitten siellä asuvia jättiläiskilpikonnia. Täältä sinut ajetaan takaisin hotellillesi, josta sinut jätetään kotiin.

Mauritius: Yksityinen Lounaisrannikon kohokohtien kierros

5. Mauritius: Yksityinen Lounaisrannikon kohokohtien kierros

::: ITINERARY - Nouto hotellista tai jostain muusta tarjolla olevasta paikasta klo 09:00. - Le Port (laivojen malli) - Trou aux Cerfs -kraatteri - Grand Bassin, joka tunnetaan nimellä Ganga Talao. - Alexandran putoukset - Black River Gorge - Chamarel 7-värinen maa ja vesiputoukset (sisäänpääsymaksut eivät sisälly hintaan). - Näkymä Benitieriin - Pudotus klo 17:00 noutopaikkaan Huomautus: Kuljettaja voi pysähtyä Chamarelin rommitislaamossa, jos aikaa on käytettävissä, liput eivät sisälly hintaan. (vain pyynnöstä) Tutustu Etelä-Mauritiuksen nähtävyyksiin yksityisen kuljettajan ja oppaan kanssa koko päivän kestävällä kiertoajelulla, joka on varattu vain sinulle ja ryhmällesi. Jatka Chamarelin vuoristokylään katsomaan hämmästyttäviä erivärisiä hiekkadyynejä Seitsemän värillisen maan alueella. Saat panoraamanäkymät Black Riverin alueen maaseutumaisemiin ja Le Morne Brabant -vuoren huipuille. Vieraile Alexandra Fallsin näköalapaikalla Gorgesin kansallispuistossa ja katso sitten muinaisen tulivuorikraatterin sisälle Trou Aux Cerfsissä, jossa rehevä kasvillisuus ja trooppiset kasvit vievät henkeäsi. Lopeta retki Grand Bassinin kraatterijärvelle - joka tunnetaan myös nimellä Ganga Talao - ja näe hinduille pyhien eri jumalien patsaita.

Mauritius: Yksityinen kokopäiväinen Instagram-kierros

6. Mauritius: Yksityinen kokopäiväinen Instagram-kierros

Vieraile Instagramin arvokkaimmilla paikoilla noutopaikkasi mukaan räätälöidyllä reitillä tällä Mauritiuksen koko päivän autokierroksella. Tutustu paikallisten markkinoiden ja kasvitieteellisten puutarhojen eloisiin väreihin. Katso temppeli Ganga Talossa, moniväriset hiekkadyynit ja Chamarel Falls. Noudetaan hotelliltasi Mauritiukselta ja lähdetään koko päivän seikkailuun mukavassa autossa. Pysähdy Port Louisin Umbrella Square -aukiolla ja kulje läpi vilkkaiden markkinoiden, joita varjostavat värikkäät aurinkovarjot. Suuntaa Pamplemoussesin kasvitieteelliseen puutarhaan, jossa on noin 500 kasvilajia eri puolilta maailmaa, mukaan lukien harvinainen Talipot Palm, jonka sanotaan kukkivan vain kerran 60-vuotisen elinkaarensa aikana. Matkusta Ganga Taloon, Mauritiuksen pyhimpään hindukohteeseen, jossa on Lord Shivalle omistettu temppeli. Katso henkeäsalpaavia patsaita, jotka ovat yli 100 jalkaa korkeita. Vieraile seuraavaksi 7 Colored Earthissa, joka on kokoelma hiekkadyynejä, joille on ominaista värillinen hiekkakerros. Päätä asiat matkalla Chamarel-vesiputouksiin, jotka ovat Mauritiuksen suurin yksittäinen vesiputous, jonka korkeus on yli 300 jalkaa. Sen jälkeen sinut kuljetetaan takaisin majoituspaikkaasi.

Mauritius : Eksklusiivinen lounaiskierros

7. Mauritius : Eksklusiivinen lounaiskierros

Ikonisiin pysähdyspaikkoihin kuuluvat: -Curepipen kaupungin yläpuolella sijaitseva sammunut kraatteri, josta avautuu panoraamanäkymä Florealiin. -Curepipe: Curepepe: saaren toiseksi suurin kaupunki, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Mauritiuksella ja joka tunnetaan myös nimellä "La Ville Lumière" ("Valon kaupunki"), koska se oli saaren ensimmäinen kaupunki, joka toimi sähköllä. Curepipe tarkoittaa suomeksi "putken puhdistamista". Vain muutaman minuutin päässä Curepipe, Floreal Square on kaunis paikka mennä ostoksille. verovapaita koruja, Floreal Square tekstiilejä, Voilier de L'Océan laivamalleja ja paikallisia matkamuistomyymälöitä.... -Grand Bassin: Järvi, joka sijaitsee vuoristoalueella, syvällä Mauritiuksen vehreällä alueella. Se on saaren pyhin hindujen paikka, jonne monet pyhiinvaeltajat kävelevät kodeistaan keräämään sen vettä tarjotakseen sitä lordi Shivalle Maha Shivaratri -juhlassa. -Alexandra Falls: Alexandra Falls on todellakin yksi saaren tunnusomaisimmista ja suosituimmista kohteista. Alexandra Falls ei ole kuuluisa ainoastaan henkeäsalpaavasta kauneudestaan, vaan se tarjoaa kävijöille myös mahdollisuuden ainutlaatuiseen luontokokemukseen. -Black River Gorges: Vuonna 1994 luonnonsuojelualueeksi julistettu 6 500 hehtaarin puisto on Mauritiuksen suurin kansallispuisto. Keskitasangolla sijaitsevalta Plaine Champagnen tasangolta avautuu henkeäsalpaava näkymä Black River Gorges -joen rotkoihin, joissa suojelemme suurta osaa Mauritiuksen jäljellä olevista alkuperäismetsistä. -Chamarel Seitsemänvärinen maa: Luotu eri lämpötiloissa jäähtyneistä vulkaanisista kivistä, jotka tarjoavat värikuvioisia rinteitä. Maininta upeista Chamarelin putouksista!

Mauritius: Kokopäiväretki lounaaseen

8. Mauritius: Kokopäiväretki lounaaseen

Nauti panoraamanäkymistä Trou aux Cerfs -tulivuoren huipulta ja kävele kraatterin ympäri ennen kuin suuntaat Mare-aux-Vacoas-järven kautta Grand Bassinin pyhälle järvelle. Jatka Black River Gorges -joen rotkoon tutustumaan endeemiseen kasvistoon ja eläimistöön. Aja puiston läpi Plaine des Champagnesin kautta, josta avautuu upea näkymä Alexandran putouksille. Maista erilaisia rommityyppejä Chamarelin rommitehtaalla ennen lounasta kylässä. Tutustu sitten 7 värillisen maan geologiseen ihmeeseen ja näe jättiläiskilpikonnia ennen kuin saat panoraamanäkymän Case Noyalin näköalapaikalta.

Mauritius: Opastettu matka lounaaseen safarikierroksen kanssa.

9. Mauritius: Opastettu matka lounaaseen safarikierroksen kanssa.

Suuntaat Trou Aux Cerfsiin, joka on kraatteri, jota ympäröi laaja alue rehevää metsää, joka koostuu alkuperäisistä kasvilajeista ja muutamista jättimäisistä vihreistä männyistä. Yksi tärkeimmistä kohokohdista on ehdottomasti 360 asteen näkymä Curepipen kaupunkiin ja vuoristoon. Sen jälkeen voit suunnata Mare Aux Vacoasin tekojärvelle, joka on saaren suurin tekojärvi ja samalla melko suosittu pysähdyspaikka saaren eteläosassa vierailevien matkailijoiden keskuudessa. Jatka sitten Ganga Talaoon, joka on kraatterijärvi noin 550 metriä merenpinnan yläpuolella. Rantaviivalla sijaitsee temppeli sekä kokoelma pieniä pyhäkköjä, jotka on omistettu Lord Shivalle ja muille jumalille. Joudut väistämättä ihailemaan jättimäistä Lord Shivan patsasta, joka on 33 metriä korkea ja Mauritiuksen korkein tunnettu patsas. Seuraava pysähdyspaikka on Alexandran putoukset, jotka tarjoavat vierailijoille mahdollisuuden ainutlaatuiseen luontokokemukseen. Kun olet siellä, älä jätä käyttämättä tilaisuutta ihailla ja tallentaa kamerallasi panoraamanäkymää kaakkoisrannikolle ja sen turkoosille merelle. Saat myös syöksyvän katseen Mauritiuksen neitseellisen vihreään laaksoon, joka on koti monille endeemisille lintulajeille ja kasvilajeille. Seuraavaksi suuntaat Gorge-näköalapaikalle, jossa pysähdyt nauttimaan upeasta panoraamanäkymästä loputtomille vihreille lakialueille. Mauritiuksen koskemattoman sademetsän keskellä on lähes 17 000 hehtaaria kumpuilevia kukkuloita, syviä laaksoja, upeita vesiputouksia ja vertaansa vailla olevaa kasviston ja eläimistön kauneutta. Sitten suuntaat katsomaan hämmästyttävää Chamarelin näköalapaikkaa, josta saat upean panoraamanäkymän koko Chamarelin kylästä, joka on silmiesi alla. Sieltä näet lounaisrannikon rehevän vehreyden ja turkoosit vedet sekä ilmakuvan Ile Aux Benitiersistä. Sen jälkeen suuntaat paikalliseen ravintolaan maistelemaan mauritialaista lounasta. Seuraavaksi suuntaat Maconden näköalapaikalle ihailemaan panoraamanäkymää upealle merelle. Sinusta tuntuu kuin "olisit keskellä valtamerta". Sitten suuntaat Mauritius Caselan luonnonpuistoon, joka on todellinen luonto- ja seikkailupuisto . Vierailu puistossa on jokaisen pakollinen, sillä siellä on tuhansia eläimiä, kuten afrikkalaisia isokissoja, ja siellä on laaja valikoima jännittäviä aktiviteetteja ja ainutlaatuisia elämyksiä, kaikki samassa paikassa. Osana tätä matkaa nautit: - Afrikkalainen kuorma-autosafari - Saat maistaa Afrikkaa Mauritiuksella ainutlaatuisella mahdollisuudella kohdata antilooppeja, valkosarvikuonoja, seeproja ja strutseja. - Vierailu Birds Paradise Parkissa - Kävele lintuhuoneen läpi - Valmistaudu lumoutumaan vieraillessasi Bird Paradise -lintuparatiisissa. Kävele lintulintujen lintuhuoneen läpi ja tutustu erilaisiin värikkäisiin lintulajeihin eri puolilta maailmaa. - Eläinten katselu: Girraffit, kamelit, kääpiöjuopot ja monet muut eläimet, jotka tarjoavat ainutlaatuisen katselukokemuksen. - Vieraile petoeläinten valtakunnassa ja nauti lähietäisyydeltä suurista kissoista, kuten karjuvista leijonista, upeista karakaaleista ja majesteettisista tiikereistä. - Tulawaka Gold Coaster - Täydellinen ajelu jännitystä kaipaaville.

Mauritius: Lounas: Yksityinen Lounais 7 värillisen maan kiertoajelu & lounas

10. Mauritius: Lounas: Yksityinen Lounais 7 värillisen maan kiertoajelu & lounas

Tutustu Mauritiuksen lounaisosaan tällä luonnonkauniilla päiväretkellä yksityisellä kuljetuksella. Peitä koko lounainen ja nauti perinteisestä lounaasta Chamarelissa. Löydä hehtaareja kumpuilevia kukkuloita, syviä laaksoja, upeita vesiputouksia ja vertaansa vailla olevaa kasviston ja eläimistön kauneutta lounaisalueella. Aloita kiertueesi hotellihaulla missä tahansa Mauritiuksella. Suuntaa Souillaciin nähdäksesi upeat näkymät Gris-Grisille. Näe kallioita ja aallot törmäävät kylkiin. Jatka Ganga Talaoon, joka on kraatterijärvi, noin 550 metriä merenpinnan yläpuolella. Vieraillessasi tällä pyhällä paikalla tulet väistämättä hämmästymään jättimäisestä Lord Shivan patsaasta. Aja Alexandra Fallsiin ihailemaan Mt Cocotten pilvimetsää ja vesiputousta. Nauti panoraamanäkymistä etelärannikolle ja sen turkoosiin valtamereen. Pysähdy ihailemaan upeaa panoraamanäkymää loputtomiin vihreisiin alueisiin Gorge Viewpointissa. Suuntaa sitten hämmästyttävälle Chamarelin näköalapaikalle nähdäksesi Chamarelin kylä silmiesi alla. Näe lounaisrannikon rehevä vihreys ja turkoosi vesi, Le Morne Brabant vasemmalla ja La Tourelle du Tamarin oikealla. Suuntaa sitten paikalliseen ravintolaan maistelemaan 3 ruokalajin mauritialaista lounasta, joka sisältää tuoreita salaatteja, riisiä, keittoja, kanacurrya tai kalaa ja vihanneksia. Vieraile seitsemänvärisessä maassa, joka on luonnonilmiö ja näkyvä turistinähtävyys. Tutustu lähes surrealistiseen, kuun kaltaiseen sateenkaaren sävyisiin hiekkadyyneihin. Katso Mauritiuksen korkein yksipisarainen vesiputous, noin 100 metriä korkea Chamarel-vesiputous. Lopuksi todista upea rannikkonäkymä Maconden näkökulman yläpuolelta ja ihaile panoraamanäkymää merelle.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Ganga Talao

Kaikki aktiviteetit

22 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Immersiivisiä elämyksiä

Ganga Talao: Koe enemmän

Näytä kaikki

Ganga Talao: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Ganga Talao? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Ganga Talao : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 1 301 arvosteluun

Meillä oli todella hieno päiväretki. Varasin yksityisen kiertueen, joten meillä oli minibussi, kuljettaja ja erittäin hyvä saksalainen opas vain meille kahdelle. Tulimme heti hyvin toimeen oppaamme Dinan kanssa. Ei vain kielellisesti, koska hän puhuu erittäin hyvin saksaa. Myös kemia oli heti kohdallaan. Opimme häneltä paljon saaresta, elämästä saarella ja myös Mauritiuksen ihmisten arjesta. Hän pystyi kertomaan meille paljon kaikista kohteista, joihin hän ajoi. Kaiken kaikkiaan erittäin kannattava ja viihdyttävä päiväretki.

Meillä oli hieno päivä Mintan kanssa! Hän puhuu saksaa erittäin hyvin ja pystyi kertomaan meille niin paljon maasta ja sen ihmisistä. Loistavaa! Voit ostaa matkamuistoja ja rommia matkan varrella - mutta sinun ei tarvitse. Rommitehtaan ruoka ja mojito olivat erittäin maukkaita. Retki on erittäin suositeltavaa.

Perfectly organized and very nice quide with good knowledge