Tekemistä kohteessa

Garmisch-Partenkirchen

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat aktiviteetit


Garmisch-Partenkirchen: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Garmisch-Partenkirchen? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Garmisch-Partenkirchen : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 4 614 arvosteluun

Mikä loistava päivä! Opas Armin otti meidät suoraan hotelliin. Hän antoi meille historiaa ja tietoa ajon aikana. Se oli hyvin luminen, mutta pystyimme silti viemään köysiradan huipulle. Saimme pikselin, jossa on ristin / korkein kohta Saksassa, ja nautimme kahvia yhdessä kahviloista. Emme todellakaan välittäneet siitä, että emme voineet nähdä paljon, koska lumiset vuoret olivat edelleen hauskoja! He sulkivat köysiradan tuulen takia heti, kun pääsimme huipulle, joten otimme hampaat alas. Armin vei meidät Garmisch & Partenkircheniin ostoksille ja katsomaan vuoden 1936 olympiastadionia.

2 tunnin matka taittui nopeasti. Meille osui hieno ilma metsäreitin patikoimiseen. Upeat maisemat, jännittävä seikkailumeininki. Myös autolla olisi päässyt. Linnan kierros ei ollut niin pitkä, mutta riittävä. Linna oli kuitenkin hieno nähtävyys kaikkinensa. Opas oli todella kiva, kertoi myös historiaa, tarinoita Ludvigista. Jäi hyvä mieli, kannatti lähteä.

Mario oli mahtava! Teemme ehdottomasti tämän kiertueen uudelleen. Kirkot, joissa pysähdyimme, olivat upeita ja maatila suljettiin, mutta hän tarjoutui viemään meidät juustokauppaan ja olimme taivaassa. He tekivät meille liha- ja juustolevyn viinin kanssa ... niin hyvä! Kiertue oli kuvattua ja odotettua parempi.

Hyvin organisoitu ja sujuva retki. Opas oli huippu ja ei ole valittamista sisällöstäkään.

Opas oli erinomainen ja junamatkan vaihtuminen bussiinyllättipositiivisesti