Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Gdansk

Tutustu Puolan toiseen puoleen kaupungissa, jota ovat muokanneet monikulttuurisuus ja myrskyisä menneisyys.

Gdansk: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Gdansk? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Gdansk : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 2 501 arvosteluun

Saavuimme hyvin aikaisin, kun kävelimme tapahtumapaikalle. Valitettavasti en muista oppaamme nimeä, mutta ilmoitti meille, että sataa noin 15 minuutin kuluttua, mutta ennustettiin kirkastuvan ja hän oli pamauksessa!! Pystyy nauttimaan drinkin kahvilassa ja pitämään kuivana, kunnes rankka suihku on ohi. Olimme ainoat 2 brittiä, mutta hän kertoi meille erinomaisesti, mitä olimme ohittamassa, ja paljon tietoa nostureista, The Floating Dockista ja erittäin kalliiden katamaraanien rakentamisesta. Matka kaupungin halki, saarten ohi oli myös erittäin informatiivinen, kulki paikoissa, joita ei normaalisti näkisi, aivan altaan loppuun, jossa oli tulvaportti. Paluumatkalla meidät pudotettiin lähemmäs keskustaa, mikä oli suureksi avuksi miehelleni, koska tarvitsee kepin liikkumiseen.

Na místo přijďte včas, abyste se v docích zorientovali a našli to správné místo. Nenechejte se odradit trochu nepřehledným vzhledem průmyslového okolí v místě, odkud se vyplouvá. Plavba stojí za to. Průvodce byl výborný, ochotný. Loď je vybavena dekami a deštníky pro případ chladného anebo deštivého počasí.

Kaikki meni loistavasti. Kuljettaja oli paikalla ajoissa ja ruoka oli erinomaista. Meillä oli upea sää ja laaja näkymä Gdanskiin. Voin vain suositella sitä kaikille

Erittäin hyvä ja ystävällinen matka hyvien neuvojen kera hotelliltamme "Lido" Olivia Stariin. Täydellinen!

Sympathetic and nice guides. Super experience incl. going under very low bridges. Go!