Gdansk

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat nähtävyydet: Gdansk

Gdansk: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Gdansk? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Gdansk : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 1 210 arvosteluun

Oli yllättävää että monista syistä tuotiin leiriin. Ja monesta maata. Sitä en tiennyt. Julmuus ja johdonmukainen kurotus ja ihmishenkien tuominen kauhistutti. Olisi ollut hyvä, koskisi itse perehtynyt asioihin ennakkoon. Hieno olisi, jos Lyhykäinen selonteko lähetettäisiin perusasioita siinä vaiheessa, kun saa liput maksettuna netistä. Vaikka englanniksi . Opas olisi voinut puhua hitaammin. Joskus olisi voinut tarkentaa. Ymmärrettävä asennoituminen kärsileiden puolelle.

Kuljettaja oli vastassa lentokentällä lennon saavuttua. Hän oli erittäin kohtelias ja otti matkalaukkuni kannettavakseen autolle. Matka sujui rattoisasti ja hän opetti minulle myös muutaman puolan sanan ja lauseen josta olin erittäin otettu. Voin suositella palvelua. Siirtyminen kentältä hotelliin oli sujuvaa eikä itse tarvinnut miettiä miten pääsen lentokentältä hotelliin.

asiantunteva opas joka osasi kertoa tarkasti ja mielenkiintoisesti paikan historiasta. kuljetukset sujuivat aikataulussa ja kyyti oli miellyttävää sekä kuski kohtelias.

Retkemme oli hintansa arvoinen. Sekä autonkuljettaja että opas olivat asiantuntijoita ja hallitsivat hyvin myös englanninkielen

Mielenkiintoinen tiililinna ja opastus kannattaa ehdottomasti.

Meille ilmoitettiin tapasmisaika tuntia liian aikaisin. Kannattaa varmistaa ns. pick up time henkilökohtaisesti.