Suosittelemamme elämykset kaupungissa Gdansk

Gdansk: Kaupunkiristeily puolalaisella veneellä

1. Gdansk: Kaupunkiristeily puolalaisella veneellä

Tutustu Gdanskiin vedestä käsin puolalaisella perinneveneellä, joita on käytetty joella yli 400 vuoden ajan. Pääasiassa 1800-luvulla käytetyt intiimit puulaivat ovat 12-paikkaisia, ja ne voivat viedä sinut paikkoihin joihin suuret alukset eivät pääse, ja pienen matkustajamäärän ansiosta voit nauttia henkilökohtaisemmasta elämyksestä. Aloita risteily entisestä Grandskin telakalta, joka oli aikanaan yli 18 000 työntekijän työpaikka ja kielletty alue vierailijoilta yli 170 vuoden ajan. Gdanskin telakka perustettiin vuonna 1945 entisten saksalaisten telakoiden tilalle. Täältä sai alkunsa solidarisuusliike 1980-luvulla, joka johti kommunismin kaatumiseen Puolassa. Risteile sitten Motlawa-joelle vanhankaupungin keskustassa. Näe useita nähtävyyksiä, kuten saksalaisen linnan rauniot, vesiportit, kuuluisa puinen nosturi 1400-luvulta sekä hurmaavat vanhat vuokratalot. Seuraa reittiä, joka esittelee monumentteja ja uusia rakennuksia Olowiankassa ja viljasaarella. Matkalla voit nähdä myös erikoisia erikoisaluksia, Gdanskin ikoniset satamanosturit sekä Gdanskin sataman laiturit.

Gdansk: Keisarillinen veneristeily auringonlaskun aikaan

2. Gdansk: Keisarillinen veneristeily auringonlaskun aikaan

Ihaile upeaa auringonlaskua telakkaa vasten. Tutustu Gdanskiin vedestä käsin puolalaisella perinneveneellä, joita on käytetty joella yli 400 vuoden ajan. Intiimit puulaivat ovat 12-paikkaisia, ja ne voivat viedä sinut paikkoihin joihin suuret alukset eivät pääse, ja pienen matkustajamäärän ansiosta voit nauttia henkilökohtaisemmasta elämyksestä. Aloita risteily entisestä Gdanskin telakalta, joka oli aikanaan kielletty alue vierailijoilta yli 170 vuoden ajan. Risteile sitten Motlawa-joelle vanhankaupungin keskustassa. Näe useita nähtävyyksiä, kuten saksalaisen linnan rauniot, vesiportit, kuuluisa puinen nosturi 1400-luvulta sekä hurmaavat vanhat vuokratalot. Seuraa reittiä, joka esittelee monumentteja ja uusia rakennuksia Olowiankassa ja viljasaarella. Matkalle näet myös Gdanskin nosturit.

Gdańsk: Nauti kaupunkinäkymistä ja herkullisesta ruoasta ylimmässä kerroksessa.

3. Gdańsk: Nauti kaupunkinäkymistä ja herkullisesta ruoasta ylimmässä kerroksessa.

Vieraile Gdanskin korkeimmalla näköalapaikalla ja Tricityn trooppisessa viidakossa. Rentoudu eri puolilta maailmaa peräisin olevien eksoottisten kasvien keskellä, nauti aidon italialaisen pizzan mausta, hienoista cocktaileista ja koko Tricityn kauneimmista näkymistä. Valitsemalla Standard-paketin saat tervetuliaisjuomaksi Proseccon Olivia Gardenissa. Eksoottinen ilmapiiri, tuhannet kasvit eri puolilta maailmaa, virkistävät cocktailit ja aito itämainen keittiö tekevät Olivia Gardenista ainutlaatuisen kokemuksen. Yli 800 neliömetrin laajuisessa Olivia Gardenissa on noin 4 000 trooppista kasvia neljästä maanosasta, ja se tarjoaa ihanteellisen tilan työskentelyyn ja vapaa-aikaan. Olivia Gardenin ruokalistalla on tuoreista raaka-aineista valmistettuja itämaisia ruokia, jotka ovat täynnä värejä, tuoksuja ja ainutlaatuisia makuja. Ruokalistalta löytyy herkullisia bao-sämpylöitä, ramenia, kulhoja sekä erikoisjälkiruokia ja cocktaileja. 32. kerroksessa saat valita minkä tahansa italialaisen pizzan ja upean cocktailin. Kaiken tämän lisäksi on poikkeuksellinen näköala koko Tricityyn, Gdańskin lahdelle ja Helin niemimaalle. Näköalakerroksesta voit ihailla kaikkia Tricityn kartan tärkeimpiä maamerkkejä, joten Olivia Star on täydellinen paikka aloittaa kaupunkiseikkailu.

Gdansk: Stutthofin keskitysleirin peruskierros

4. Gdansk: Stutthofin keskitysleirin peruskierros

Kierroksesi alkaa, kun englantia puhuva kuski noutaa sinut hotelliltasi matkalle mukavassa minibussissa. Matkan suunta on Stutthofin keskitysleiri, jossa sinua odottaa opastettu kierros. Ensimmäisenä vierailet vanhoilla ja uusilla leiritiloilla, jonka jälkeen pääset näkemään komentajan huvilan sisälle. Samalla kun kierroksesi jatkuu kaasukammioihin ja krematorioon, kuulet oppaaltasi kauhistuttavia tarinoita joukkomurhaan liittyen. Myöhemmin voit kunnioittaa uhreja vierailemalla leirin uhrien muistomerkillä - tämän jälkeen opit kiinnostavaa historiaa Pommerin vainoista ja miehityksestä. Myöhemmin tutustut vanhimpaan Saksan ulkopuolella sijaitsevaan natsien keskitysleiriin. Vierailun jälkeen matkasi jatkuu entisen leirin kohdalle Sztutowoon, missä nykyään sijaitsee Stutthofin museo. Museovierailu kestää noin 2 tuntia ja siihen kuuluu englantia puhuva museo-opas.

Gdańsk: Opastettu kävelykierros kaupungin nähtävyyksistä ja historiasta

5. Gdańsk: Opastettu kävelykierros kaupungin nähtävyyksistä ja historiasta

Tutustu Gdańskin arkkitehtuuriin ja historiaan kävelykierroksella, joka kulkee samaa reittiä, jota Puolan kuninkaat kulkivat vuosisatojen ajan. Sukella paikalliseen kulttuuriin, jossa on puolalaisia, hollantilaisia ja saksalaisia vaikutteita. Tapaat oppaasi kaupungin Kultaisella portilla ja suuntaat kohti värikkäitä kauppiaiden kaupunkitaloja, jotka tuhoutuivat sodassa, mutta jotka rakennettiin vaivalla uudelleen. Kuule, miten kauppiaat tekivät kaupungista Itämeren rikkaimman kaupungin. Kävele Long Marketin läpi ja näe Neptunuksen suihkulähde. Ihaile Pyhän Marian basilikan goottilaista tiilimuurausta ja katsele hsatamassa olevaa Zuraw-juoksupyöränosturia, joka on maailman suurin laatuaan ja kaupungin symboli. Näe kaupungin joet ja kanavat kävellessäsi. Matkaaja ajassa taaksepäin, kun oppaasi kertoo, miten toinen maailmansota alkoi kaupungissa ja miten Solidaarisuus-liike enteili kommunismin kaatumista itäblokissa.

Gdańsk: Kiertoajelu Gdańskin vanhassakaupungissa

6. Gdańsk: Kiertoajelu Gdańskin vanhassakaupungissa

Hämmästele Gdańskin nähtävyyksiä yksityisellä Motlawa-joen risteilyllä. Liu'uta rauhallisesti veden halki ympäristöystävällisellä sähköveneellä ja näe kaupunki eri näkökulmasta. Hyppää kyytiin ja aloita Gdańskin nähtävyysseikkailu. Istu alas ja rentoudu mukavissa istuimissa, joissa on muhkeat tyynyt ja peitot. Voit myös vapaasti ostaa juoman laivan minibaarista. Seilaa kaupungin historiallisten vesiporttien, kuten Pyhän Marian portin, Stragglers-portin, Pyhän Johanneksen portin ja Pyhän Hengen portin, ohi. Ihaile kuuluisaa punatiilistä nosturia, Soldek-museota ja toisen maailmansodan museota vedestä käsin. Ohita Olowianka Footbridge -silta ja näe Granary Islandin entiset varastorakennukset, jotka on muutettu tyylikkääksi kaupunginosaksi. Palaa risteilyn päätteeksi lähtöpaikkaan. Arvoisa herra/rouva, Kiitos kiinnostuksestanne Gdanskin risteilytarjontaamme kohtaan. Tarjoamme tunnin mittaisia risteilyjä, joiden pituus on 40 minuuttia ja jotka kattavat reitit Gdanskin keskustassa. Risteilyn lopullinen reitti sovitaan erikseen. Risteilyn hinta on 55 PLN per henkilö, joka sisältää kahden kipparin valvonnan. Veneeseemme mahtuu enintään 8 henkilöä. Veneemme on varustettu äänentoistojärjestelmällä, johon voidaan liittää Bluetooth-yhteys. Suosittelemme lämpimästi risteilyreittiä, joka sisältää muun muassa Vihreän sillan, Sinisen karitsan museon, Sammakkovariksen, Lehmäportin, Vihreän portin, viljamakasiinien saaren ja Vesiportit: Pyhän Marian, Straganiarska, Pyhän Johanneksen, Pyhän Hengen, Gdanskin, Nosturi-nosturin, Pyhän Hengen sillan, Gdanskin venesataman, Sołdekin museon, Lyijysillan, Toisen maailmansodan museon, Puolan koukun, Keisarillisen telakan, Gdanskin telakan, Uuden Motlawan ja Kivilukon. Veneemme sijaitsee Gdanskin sydämessä, lähellä Vihreää siltaa. Kun olet ylittänyt sillan ja katsonut Dlugi Targiin päin (jossa Neptunus sijaitsee), vene on sillan vasemmalla puolella. Löydät sijaintimme helposti syöttämällä Google Mapsin navigointiin "Boat & Bike". Kutsumme sinut lämpimästi mukaan risteilyillemme!

Sopot: Proseccon kanssa

7. Sopot: Proseccon kanssa

Tuulen suunnasta riippuen purjehdimme Gdańskiin tai Gdyniaan. Halukkailla on mahdollisuus ohjata jahdia ja osallistua aktiivisesti aluksen kuljettamiseen. Risteily auringonlaskuun on ainutlaatuinen kokemus ja muistoja jokaiselle Kolmisopen kävijälle. Suunnittele risteilysi jo tänään! Tapaaminen vesillä on myös täydellinen tilaisuus unohtumattomaan valokuvasessioon! Osallistujat viedään mukavalla purjeveneellä Sopotin laiturin päässä olevasta venesatamasta ainutlaatuiselle auringonlaskuristeilylle. Jahdissa on kaksi kantta: ulko- ja sisäkansi, jonne voi suojautua huonon sään sattuessa. Jahdissa on myös käymälät. Sisäänpääsy Sopotin laituriin on kesällä maksullinen.

Gdansk: Hop-on hop-off -kiertoajelu

8. Gdansk: Hop-on hop-off -kiertoajelu

Vieraile Gdanskin kaupungissa ja koe sen yli 1000-vuotinen historia. Opi ensimmäisestä kommunismin voitosta Euroopassa. Tutustu keskiaikaiseen Hanzan kaupunkiin, joka on kaupan ja matkailun keskipiste. Herkuttele puolalaisella ruoalla. Bussireitti on suunniteltu niin, että näet kaupungin kaikki parhaat palat. Opas kertoo sinulle kaupungin historiasta ja paikoista, joita ei kannata jättää väliin. Lippu kattaa koko Gdanskin, joten voit käyttää sitä liikkumiseen kaupungissa. Reitillä on suunniteltuja pysähdyksiä, ja voit hypätä pois tunnetuimmilla nähtävyyksillä, kuten Toisen maailmansodan museolla, Solidarisuusmuseolla, juna-asemalla ja Kultaisella portilla.

Gdańsk: Olivia Star Panoraamanäkymät ja Olivia Garden Illallinen: Olivia Star Panoraamanäkymät ja Olivia Garden Illallinen

9. Gdańsk: Olivia Star Panoraamanäkymät ja Olivia Garden Illallinen: Olivia Star Panoraamanäkymät ja Olivia Garden Illallinen

Käy Gdanskin korkeimmalla näköalapaikalla ja nauti kulinaarinen kokemus lippujen avulla Olivia Gardeniin. Lumoudu Olivia Gardenin trooppisesta ilmastosta, Olivia-tähdeltä avautuvasta ainutlaatuisesta näkymästä koko Tricityn ylle, upeasta ruoasta ja erinomaisista juomista.Hyvästi. Vastaanota tervetuliaisdrinkki Olivia Gardenissa - Tricityn trooppisimmassa paikassa. Astu 800 neliömetrin tilaan, jossa on 4000 trooppista kasvia neljästä maanosasta. Koe eksoottinen tunnelma, jossa on tuhansia kasveja eri puolilta maailmaa. Nauti ruokalistasta, jossa on tuoreista raaka-aineista valmistettuja itämaisia ruokia, jotka ovat täynnä värejä, tuoksuja ja ainutlaatuisia makuja. Löydät ruokalistalta herkullisia bao bunsseja, ramenia, kulhoja sekä tunnusomaisia jälkiruokia ja cocktaileja. Suuntaa 32. kerroksen Olivia Star -näköalakerrokseen, josta avautuvat panoraamanäkymät Tricityyn, Gdańskin lahdelle ja jopa Helin niemimaalle. Tilaa italialaista pizzaa, tapaksia, signature-cocktaileja ja jälkiruokia samalla kun nautit kauniista näkymistä ja elävästä tunnelmamusiikista.

Gdańsk: Motlawa-joen nähtävyyksien katselu katamaraaniristeily

10. Gdańsk: Motlawa-joen nähtävyyksien katselu katamaraaniristeily

Tutustu Motlawa-joen nähtävyyksiin Gdańskissa tällä katamaraaniristeilyllä. Siirry ajassa taaksepäin, kun audio-oppaasi kertoo kaupungin kuuluisimpien monumenttien historiasta. Ihaile nähtävyyksiä, kuten Puolan koukun niemeke, Ołowianka-saari ja viljamakasiinisaari. Aloita purjehdusseikkailusi vanhan Motlawan kaupunginosan vasemmalla rannalla sijaitsevalta vesijunapysäkiltä Dluga-kadun Vihreän sillan jatkeelta. Tule lähelle Vihreää porttia ja purjehdi kansallisen merimuseon yhteydessä olevan 1400-luvun nosturin ohi. Risteile vilkkaiden kalamarkkinoiden ja Brabankin modernien kerrostalojen ohi. Tutustu Gdanskin venesataman vanhoihin veneisiin ja näe osa Veiksel-joesta. Ota kuvia puolalaisesta Koukku-viitasta ja suurista teollisuusnostureista Gdanskin telakalla. Kulje muurin jäänteiden ohi teutonilaisen linnan luona ja seilaa Dlugie Pobrzezen rantakadulla. Katso, miten Granaryn saaren varastorakennuksen rauniot on saneerattu, ja ihaile näkymiä Ołowianka-saarelle. Päätä kierros palaamalla takaisin Vihreälle sillalle.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Gdansk
Tutustu Puolan toiseen puoleen kaupungissa, jota ovat muokanneet monikulttuurisuus ja myrskyisä menneisyys.

Parhaat aktiviteetit

Gdansk: parhaat nähtävyydet

Kaikki aktiviteetit

161 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 11

Immersiivisiä elämyksiä

Gdansk: Koe enemmän

Näytä kaikki

Gdansk: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Gdansk?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Gdansk ovat

Sopot

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Gdansk?

Gdansk: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Gdansk? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Gdansk : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 2 900 arvosteluun

Saavuimme hyvin aikaisin, kun kävelimme tapahtumapaikalle. Valitettavasti en muista oppaamme nimeä, mutta ilmoitti meille, että sataa noin 15 minuutin kuluttua, mutta ennustettiin kirkastuvan ja hän oli pamauksessa!! Pystyy nauttimaan drinkin kahvilassa ja pitämään kuivana, kunnes rankka suihku on ohi. Olimme ainoat 2 brittiä, mutta hän kertoi meille erinomaisesti, mitä olimme ohittamassa, ja paljon tietoa nostureista, The Floating Dockista ja erittäin kalliiden katamaraanien rakentamisesta. Matka kaupungin halki, saarten ohi oli myös erittäin informatiivinen, kulki paikoissa, joita ei normaalisti näkisi, aivan altaan loppuun, jossa oli tulvaportti. Paluumatkalla meidät pudotettiin lähemmäs keskustaa, mikä oli suureksi avuksi miehelleni, koska tarvitsee kepin liikkumiseen.

Na místo přijďte včas, abyste se v docích zorientovali a našli to správné místo. Nenechejte se odradit trochu nepřehledným vzhledem průmyslového okolí v místě, odkud se vyplouvá. Plavba stojí za to. Průvodce byl výborný, ochotný. Loď je vybavena dekami a deštníky pro případ chladného anebo deštivého počasí.

Pysähdyttävä annos historiaa, erinomaisen oppaan johdolla. Sopivan mittainen kierros ja asiaa tiiviissä ja informatiivisessä muodossa. Paljon nähtävää. Suosittelen käymään.

Huikea elämys. Opas oli loistava! Kertoi yksityiskohtia, joita ei olisi pysynyt mistään muualta kuulemaan/lukemaan.

Sympathetic and nice guides. Super experience incl. going under very low bridges. Go!