Tekemistä kohteessa Genova

Vieraile tällä Rivieran portilla ja löydä kaupunki, joka on täynnä historiallisia helmiä sekä upeita rantoja.

Genova: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Genova parhaat nähtävyydet?

Kohteen Genova parhaat nähtävyydet ovat:

Genova: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Genova? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Genova : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 5 416 arvosteluun

Se alkoi ajoissa. Eläimet olivat pitkällä, mutta sitten näimme Cuvierin nokkavalaat ja delfiinit. Miehistö rakasti sitä yhtä paljon kuin mekin, mikä oli erittäin persoonallista! He osoittivat kunnioitusta eläimiä kohtaan ja vene ei häirinnyt heitä, mikä on meille erittäin tärkeää. Ilmoitukset ja tiedot olivat suhteellisen vaikeasti ymmärrettäviä, mutta istuimme yläkerroksessa. Suljetulla alueella olisi varmasti ollut parempi. Kierros oli jopa 30 minuuttia pidempi, jotta saimme nähdä eläimet tarpeeksi kauan niiden saapuessa.

Merellä eläminen, purjehdus ja valaiden näkeminen niiden luonnollisessa ympäristössä on ainutlaatuinen ja jännittävä kokemus. Oppaan selitykset antavat tieteellistä, uteliasta, mielenkiintoista tietoa merenpohjasta ja esiintyvistä kalalajeista sekä vaeltamisesta valaiden maagisessa maailmassa. KOKEMUSTA EI SAA missata

Valmistunut ja ystävällinen henkilökunta. Havainto taattu, jos lähdet muinaisesta satamasta, on vähän pitkä päästä Pegli X:ään noustamaan muut alukseen. Olisi mukavaa, jos baarissa voisi olla enemmän "virkistäviä tuotteita" merellä on paljon aikaa ja lämpöä tuntuu. Mutta todella mukavaa

Sinun on vaihdettava kuponki tiskillä olevaan lippuun, johon sinun pitäisi suunnitella jonkin aikaa. Näimme ensimmäisen valaan suhteellisen lähellä rannikkoa ja delfiinejä aivan satamassa. Se on myös englanniksi, mutta suurin osa sanotusta sanottiin vain italiaksi.

Сказочное путешествие, которое было вознаграждено и китами, и танцами дельфинов на волнах нашего корабля. Очень грамотный и вежливый персонал, и наше путешествие было наполнено сказкой, бельфины , киты , мерсонал В их натуральной среде )