Valitse päivämäärät

Genovan akvaario

  • Pääsyliput
  • Yhdistelmäkierrokset
  • Vesiaktiviteetit
9 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Genovan akvaario: suosituimmat nähtävyydet lähellä

Genovan akvaario: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Genovan akvaario? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Genovan akvaario : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 2 855 arvosteluun

Vierailu akvaariossa oli intensiivinen lajien määrään nähden, sisäänkäynnin yhteydessä projisoitu tervetuliaisvideo oli kaunis, esittelevä merellinen maailma, johon kohtaat.laivan kannen ja upean näköalan Genovan upeaan kaupunkiin sekä baari ja akvaarion tyypillisten esineiden kauppa. Ainoa parannus, joka voidaan tehdä, liittyy siihen, että osa henkilökunnasta on läsnä (hyvin harvat koko polulla, vain kaksi erittäin ujoa toimijaa), jotka erityisesti joissakin kohdissa ohjaavat hämmentyneet vierailijat. Ainoa miinus altaiden edessä liiallisesta ihmismäärästä johtuen on tungosta, ei odota edessä olevan liikkeelle, joten on väsyttävää päästä nauttimaan havainnosta. Lippujen ostaminen netistä oli todella ketterää, menimme hetkessä

Se alkoi ajoissa. Eläimet olivat pitkällä, mutta sitten näimme Cuvierin nokkavalaat ja delfiinit. Miehistö rakasti sitä yhtä paljon kuin mekin, mikä oli erittäin persoonallista! He osoittivat kunnioitusta eläimiä kohtaan ja vene ei häirinnyt heitä, mikä on meille erittäin tärkeää. Ilmoitukset ja tiedot olivat suhteellisen vaikeasti ymmärrettäviä, mutta istuimme yläkerroksessa. Suljetulla alueella olisi varmasti ollut parempi. Kierros oli jopa 30 minuuttia pidempi, jotta saimme nähdä eläimet tarpeeksi kauan niiden saapuessa.

Merellä eläminen, purjehdus ja valaiden näkeminen niiden luonnollisessa ympäristössä on ainutlaatuinen ja jännittävä kokemus. Oppaan selitykset antavat tieteellistä, uteliasta, mielenkiintoista tietoa merenpohjasta ja esiintyvistä kalalajeista sekä vaeltamisesta valaiden maagisessa maailmassa. KOKEMUSTA EI SAA missata

Sinun on vaihdettava kuponki tiskillä olevaan lippuun, johon sinun pitäisi suunnitella jonkin aikaa. Näimme ensimmäisen valaan suhteellisen lähellä rannikkoa ja delfiinejä aivan satamassa. Se on myös englanniksi, mutta suurin osa sanotusta sanottiin vain italiaksi.

Сказочное путешествие, которое было вознаграждено и китами, и танцами дельфинов на волнах нашего корабля. Очень грамотный и вежливый персонал, и наше путешествие было наполнено сказкой, бельфины , киты , мерсонал В их натуральной среде )