Valitse päivämäärät

Genovan akvaario

  • Pääsyliput
  • Yhdistelmäkierrokset
  • Vesiaktiviteetit
9 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Genovan akvaario: suosituimmat nähtävyydet lähellä

Genovan akvaario: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Genovan akvaario? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Genovan akvaario : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 2 855 arvosteluun

Se alkoi ajoissa. Eläimet olivat pitkällä, mutta sitten näimme Cuvierin nokkavalaat ja delfiinit. Miehistö rakasti sitä yhtä paljon kuin mekin, mikä oli erittäin persoonallista! He osoittivat kunnioitusta eläimiä kohtaan ja vene ei häirinnyt heitä, mikä on meille erittäin tärkeää. Ilmoitukset ja tiedot olivat suhteellisen vaikeasti ymmärrettäviä, mutta istuimme yläkerroksessa. Suljetulla alueella olisi varmasti ollut parempi. Kierros oli jopa 30 minuuttia pidempi, jotta saimme nähdä eläimet tarpeeksi kauan niiden saapuessa.

Kaikki meni erittäin hyvin ja olimme erittäin tyytyväisiä vierailuun Genovan akvaarioon. Kierroksen avulla voit nähdä kaikki säiliöt ja pitää hauskaa näkemällä kaloja niiden upeissa ympäristöissä. Se näyttää olevan upotettuna evien ja sukellusnaamion kanssa maailman erilaisille ja uskomattomimmille merille. Ainutlaatuinen kokemus erityisesti lapsille ja jännittävä meille aikuisille. Täydellinen!

Merellä eläminen, purjehdus ja valaiden näkeminen niiden luonnollisessa ympäristössä on ainutlaatuinen ja jännittävä kokemus. Oppaan selitykset antavat tieteellistä, uteliasta, mielenkiintoista tietoa merenpohjasta ja esiintyvistä kalalajeista sekä vaeltamisesta valaiden maagisessa maailmassa. KOKEMUSTA EI SAA missata

Sinun on vaihdettava kuponki tiskillä olevaan lippuun, johon sinun pitäisi suunnitella jonkin aikaa. Näimme ensimmäisen valaan suhteellisen lähellä rannikkoa ja delfiinejä aivan satamassa. Se on myös englanniksi, mutta suurin osa sanotusta sanottiin vain italiaksi.

Сказочное путешествие, которое было вознаграждено и китами, и танцами дельфинов на волнах нашего корабля. Очень грамотный и вежливый персонал, и наше путешествие было наполнено сказкой, бельфины , киты , мерсонал В их натуральной среде )