Gibraltar

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat nähtävyydet: Gibraltar

Gibraltar: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Gibraltar? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Gibraltar : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

3.9 / 5

perustuen 2 217 arvosteluun

Reissu onnistui hyvin. Opas oli hauska vanha tutiseva ukko. Varmaan 80 v. päällepäin. Hän puhui espanjaa, englantia, ranskaa, saksaa, suomea ja arabiaa. Selitti tarvittavat asiat kullekin asiakkaan omalla kielellä. Se oli suuri plussa. Näytti oikein nauttivan kun sai käyttää eri kieliä. Hoiti hommansa tomerasti. Ihmetellä täytyy, että jaksoi läpi koko 11 h matkan. Bussi oli aamulla Fuengirolassa myöhässä 20 min ja Marbellassa jo puoli tuntia. Siitä pieni miinus. Aikataulu ei silti tullut kireäksi. Apinat vuorella olivat mieluummin hieman pelokkaita kuin aggressiivisia. Eli apinoista varoittelu esitteissä on ylimitoitettua. Hieno kokemus.

Kierros ja matka oli hyvin järjestetty ja palvelu oli ystävällistä (Julia Travels). Tangerin lautalla oli hieman viivästyksiä, jotka eivät johtuneet matkan järjestäjästä. Siksi aika Tangerissa hieman lyheni. Vanhan kaupungin basaari alueella ei oikein ehtinyt katsella rauhassa, kävelimme reippaasti läpi. Lounas oli myös hyvä.

Mukava kokemus, järjestelyt toimivat hienosti!

Oppaamme Frank huolehti porukasta Body Guardin tavoin! Päivän aikana ehti nähdä ja kokea monenlaista. Vapaata aikaa emme olisi edes kaivanneet yhtään enempää sillä katumyyjät olivat ahdistavia. Kiitos Frankille samoin kuin paikallisoppaalle -reissu oli oikein hyvin järjestetty!

Gibraltarin opastettu kierros minibussilla ylös vuoren kapeita teitä oli huikea kokemus. Paikallinen opas kertoi saaren historiasta ja kierroksen varrella olevista nähtävyyksistä. Opas oli selkeästi vuorella majailevien apinoiden "kuningas".

paikallinen opas kohteessa, Alex oli erittäin ystävällinen ja hyvä opas. Vuorella olisi kiva olla pidempikin aika mutta kaikki oleellinen tuli nähtyä. Luola oli hieno.