Tekemistä kohteessa
Giza

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat aktiviteetit

Giza: huippunähtävyydet

Giza: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Giza parhaat nähtävyydet?

Kohteen Giza parhaat nähtävyydet ovat:

Giza: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Giza? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Giza : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 6 270 arvosteluun

Erittäin suositeltava kiertue, jos haluat nähdä Kairon tärkeimmät nähtävyydet yhdessä päivässä! Meidät noutettiin klo 4.00 ja lensi Kairoon klo 5.00. Opas tapasi meidät ja kertoi meille paljon Kaurosta matkalla kaupunkiin. Koska meillä oli vielä aikaa, kävimme Kairon vanhimmassa moskeijassa ennen kuin ajoimme Egyptin museoon. Sitten menimme veneellä Niilin yli ravintolaan. Lounaan jälkeen menimme Gizalle katsomaan pyramideja ja sfinksia. Kannattaa ratsastaa kamelilla näköalapaikalle, josta näet kaikki pyramidit samanaikaisesti. Illalla saimme nauttia näkymistä pyramideihin kattoterassilla ennen kuin menimme takaisin lentokentälle. Vierailut papyrus- ja hajuvesikaupassa olivat ok, koska ihmiset eivät olleet röyhkeitä. Hieno organisaatio ja loistava opas!

Meillä oli erittäin mukava yhden päivän matka Kairossa, vieraillaksemme pyramideissa, sfingissä, egyptin museossa, Niilin sealigissä ja mukavassa öljykaupassa, josta voit ostaa parantavia öljyjä ja luonnollisia hajuvesiä. Kaikki oli täydellisesti orginoitu Hurghadasta Kairoon ja takaisin. Meillä oli myös mahdollisuus valita mitä tekisimme pyramidien luona. Kauniiden kuvien tekemiseksi valitsimme ratsastuksen kamelin selässä ja se oli upea kokemus. Olemme erittäin tyytyväisiä tähän matkaan ja suosittelemme sitä milloin tahansa.

Se oli erittäin hyvin järjestetty retki. Opas oli erittäin hyvä ja vastasi jokaiseen kysymykseen! Saimme viettää erittäin mukavan informatiivisen päivän Kairossa.

Zelo sem bila zadovoljna z izletom, zelo dobro organizirano in izpeljano.

Hieno organisaatio! Kaikki oli huippuluokkaa. Kiitos paljon!